homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pielea penisului

#1 2010-12-07 20:04:09

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

pielea penisului

Buna  smile . As dori s cer niste sfaturi in legatura cu o problema care continua sa apara o data la cateva luni. Pielea penisului iubitului meu acea parte care acopera capul prezinta niste mici crapaturi rosii,o data a curs si foarte putin sange din una si par sa formeze o linie alba dupa 2-3 zile de cand apar.
        Prima data am crezut ca se formau de la o iritatie din cauza parului meu inghinal . Apoi am inteles ca ar putea fi ata penisului,o ata mai incapatanata care nu se rupe , dar nu cred ca era cazut  big_smile avand in vedere ca avem o viata sexuala foarte activa iar el a mai avut contacte sexuale inaintea mea. Acum a3a oara cand apar nu imi pot explica ce ar putea fi.
         Am incerc cu crema de galbenele,bepanten,spirt chiar  rodnar ,dar pana la urma treceau de la sine intr`o saptamana,cam asa.
         Stiti cumva ce ar putea fi? Din cate am inteles ar trebui o consultatie la dermatolog,dar nuh mi`ar strica niste sfaturi.Multumesc frumos  par .

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2010-12-07 20:09:41)

cold

#2 2010-12-08 13:44:14

Izza_bella
Full member

Re: pielea penisului

nimeni?

cold

#3 2010-12-08 15:00:18

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Nu cred ca tine 100% de dermatolog, ai putea cere un sfat si la farmacie.

Sa nu fie ceva de genul HVP sau o candida pur si simplu. In timpul in care el are  aceste probleme ati avut contact sexual? Protejat?

Ai putea da preventiv cu crema de galbenele cu propolis (cam ustura ) dar este si anseptic si atiinflamator.
Prietenul meu a fol aceasta crema dupa tratamentul pt candida.

Bafta si ne tii la curent.

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#4 2010-12-08 15:01:36

daenarys
Vizitator

HPV ul nu se manifesta asa smile

#5 2010-12-08 15:07:26

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

daenarys a scris:

HPV ul nu se manifesta asa smile

Asta este bine de stiut..m-am gandit mai bine, cel mai indicat ar fi sa mearga impreuna la medic (in cazul in care nu s-au protejat) sa nu fie ceva mai grav... goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Publicitate

loading...

#6 2010-12-08 20:10:18

Izza_bella
Full member

Nu am avut contact sexual proteja prima si a doua oara cand au aparut deoarece am crezut k erau ceva nesimificativ.Acum nici nu am mai facut.
Vineri mergem la medic,sper s fie ok.
Multumesc . >big_smile<

cold

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.