homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cosuri pe fata si spate

#1 2010-12-08 13:25:07

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Cosuri pe fata si spate

grater  buna fetelor, vroiam sa va intreb daca se poate ca intreruperea anticonceptionalelor sa aibe legatura cu aparitia cosurilor...? dar pastilele le-am luat inclusiv in luna august, deci nu mai iau din septembrie...am luat timp de 5 ani fara pauza novynette cu care m-am inteles foarte bine si nu am avut nici o problema de genul asta pana acum. Imi apar cosuri in piele (urate si mari) pe maxilar, pe gat si pe umeri. grater  sunt putin stresata ca nu am avut pana acum probleme si la 24 de ani mi se pare cam ciudat..desi am vazut persoare si mai in varsta cu cosuri dar oricum grater  grater  grater
Multumesc anticipat pentru parerile voastre  goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#2 2010-12-08 13:42:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Cosuri pe fata si spate

da, se prea poate sa fie de la faptul ca nu mai iei AC. acum 5 ani, inainte sa incepi sa iei AC, nu aveai astfel de pb? oricum ar fi, poate ar fi bine sa te vada un endocrinolog.

#3 2010-12-08 13:47:41

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

nu, inainte nu aveam asa..erau normale ca sa zic asa..medicul de familie zice ca sunt dereglari hormonale (ea nestiind de ac)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#4 2010-12-08 15:43:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

e ft posibil sa aiba dreptate. mergi la un doctor endocrinolog sa iti dea sa faci analize hormonale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.