homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare hormonala sau anexita?

#1 2010-12-08 19:25:53

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Dereglare hormonala sau anexita?

Buna
Am mai postat pe forum subiecte similare dar...deja viata mea devine un cosmar.
Initial am avut diagnsoticul de BIP fara a vea clamydia sau altceva. Avea dureri gen arsura in timpul ciclului menstrual cu fluxa sangvin redus. O senzatie de umflat ingrozitoare.
Pe urma mi s-a depistat un chist ovarian de 4 cm si mi s-a explicat ca acela se umfla si de aici senzatia de arsura.
Am luat 3 luni Ac, la control mi s-a spus ca nu-l mai am.
Acum, dupa intreruperea AC iar m-au luat senzatiile de arsura insuportabile, fluxul sangvin e tot redus. E ingrozitor.
Eu ce sa mai cred? Care e problema mea? O fi dereglare hormonala? Infectie? Anexita cronica?
Sincer ma gandesc la cancer...cred ca am sa merg sa imi fac un test papanicolau.
A patit cineva ca si mine? Exista vreo sansa pentru mine?
Ma chinui de 2 ani deja si cred ca am sa fac  depresie de la durere!

Multumesc!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-12-08 21:28:21

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: Dereglare hormonala sau anexita?

Buna nataroman...si eu acum dupa infectia cu e coli care am gasit o in secretie,nu mai e in urina...acum nu stiu daca a disparut ca trebuie sa mi iasa la analiza de col pe saptamana viitoare....am si eu anexita pe partea stanga,am avut aceleasi simptome in vara dar a trecut dupa antibiotice  Zanocin,acum nu a mai avut acelasi efect cu acelasi antibiotic,ma gandesc ca o fi de la ecoli de data asta si nu vrea sa treaca de nici o culoare...am facut si Polidin vreo 2 ture si nu mi a trecut de tot,mai am o durere dar nu ca la inceput,plus ca ma deranjeaza secretia,am luat Polyginax pana imi iese analiza...nu stiu si eu ce sa mai fac..uite vezi o dam din una in alta nu mai scapam fir ar sa fie...in cazul tau ai mai facut vreo analiza la secretie sa vezi ce si cum si sa  faci si o ecografie pelvina sa ti spuna exact daca ai anexita,si mie la fel mi a venit putina menstruatie,prima zi ok si apoi mai nimic avand in vedere ca a 2 a si a 3 a zi curgea mult...paote ne spune si noua cineva daca s a confruntat si ce sa facem in cazurile astea....stai linistita ca nu ai cancer poate s a cronicizat anexita...fa si tu Polidine poate te lasa,ca la mine cred ca de la e coli astia intretine anexita...de abia astept analiza sa vad o data ce este,sa i au tratament,ca fara antibiotic dupa antibiograma nu ii dau de cap.....

pc

#3 2010-12-09 16:48:15

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: Dereglare hormonala sau anexita?

UFFF,
Azi am fost din nou la ginecolog si dupa ecograf mi-a zis ca nu am nimic la ovare sau uter, dar cand i-am pomenit de tiroidita mea hashimoto...mi-a zis ca de la ea imi sunt toate neplacerile. Si mi-a zis sa merg urgent sa mi-o tratez ca ...poate avea urmari grave. Momentan la mine e subclinica dar si asa se pare ca imi face mult rau. Dar cand se va declansa hipotoridismul la geu, cum va fi? Jale?

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.