|
Nu esti logat.
Dereglare hormonala sau anexita?#1 2010-12-08 19:25:53
Dereglare hormonala sau anexita?Buna Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #2 2010-12-08 21:28:21
Re: Dereglare hormonala sau anexita?Buna nataroman...si eu acum dupa infectia cu e coli care am gasit o in secretie,nu mai e in urina...acum nu stiu daca a disparut ca trebuie sa mi iasa la analiza de col pe saptamana viitoare....am si eu anexita pe partea stanga,am avut aceleasi simptome in vara dar a trecut dupa antibiotice Zanocin,acum nu a mai avut acelasi efect cu acelasi antibiotic,ma gandesc ca o fi de la ecoli de data asta si nu vrea sa treaca de nici o culoare...am facut si Polidin vreo 2 ture si nu mi a trecut de tot,mai am o durere dar nu ca la inceput,plus ca ma deranjeaza secretia,am luat Polyginax pana imi iese analiza...nu stiu si eu ce sa mai fac..uite vezi o dam din una in alta nu mai scapam fir ar sa fie...in cazul tau ai mai facut vreo analiza la secretie sa vezi ce si cum si sa faci si o ecografie pelvina sa ti spuna exact daca ai anexita,si mie la fel mi a venit putina menstruatie,prima zi ok si apoi mai nimic avand in vedere ca a 2 a si a 3 a zi curgea mult...paote ne spune si noua cineva daca s a confruntat si ce sa facem in cazurile astea....stai linistita ca nu ai cancer poate s a cronicizat anexita...fa si tu Polidine poate te lasa,ca la mine cred ca de la e coli astia intretine anexita...de abia astept analiza sa vad o data ce este,sa i au tratament,ca fara antibiotic dupa antibiograma nu ii dau de cap..... Offline #3 2010-12-09 16:48:15
Re: Dereglare hormonala sau anexita?UFFF, Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|