homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezastru vaginal - pt. doctoressa-2

#20 2010-12-27 16:42:58

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Dezastru vaginal - pt. doctoressa

prin calvarul asta trec si eu de 7 luni si cu toate tratamentele pt refacerea florei nu i-am dat de cap. Vad ca au fost persoane care au pomenit de ipohondrie. Nimanui nu ii face placere sa se planga de o afectiune care intr-adevar exista. Problema mea a avut un impact social f mare , mi-am pierdut jobul, iubitul. E trist cand nimeni nu iti poate da un raspuns concret ( ma referi la medici) si pt a scapa de acea persoana te trimite la psiholog sau psihiatru.

What doesn't kill me, makes me stronger

#21 2010-12-29 04:02:08

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

daenarys a scris:

scrie mai sus in topic.aplicatii cu ulei de masline eu una l as aplica ca si iaurtul cu o seringa.chiar am de gand sa il incerc cand o sa mai am probleme smile

dupa ce am citit aici, am zis hai sa incerc, rau nu are ce sa-mi faca.. dupa o candida tratata am ramas cu dureri in timpul actului, si ma iritam foarte usor. Si am folosit vreo 3 zile uleiul, apx. 4 ml in fiecare seara. Pot sa spun ca dupa 2 luni jumatate in care nu stiam ce e placerea, si ma rugam sa nu ma doara, uleiul si-a facut efectul hjarta.. acum il folosesc la 2 zile, si declar ca pentru mine a fost mai bun ca orice alt tratament incercat big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#22 2010-12-29 13:58:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

caneluna a scris:

Ce sa fac?

MI-am facut o cultura din col si mi-a iesit din nou Streptococ Beta hemolitic grupa B. Mi-a mai iesit si in iulie, am luat antibiotice 10 zile, iar cand am refacut analiza (dupa menstruatie) mi-a iesit negativ. Acum se pare ca m-am procopsit iarasi cu el.

D-na dermatolog mi-a zis sa nu mai iau antibiotice deoarece streptococul imi tot iese ca urmare a unei flori vaginale dezechilibrate. Eu ma tem, deoarece am tot citit pe net, cum ca ar fi foarte periculos.

Voi ce parere aveti?

parerea mea e ca ne intrebi doar cu scop de sondaj de opinie...ca dealtfel si eu ti-am zis asta intr-un post anterior...
nu mai zic nimic in plus...decit atit ca QueenOfRoses a incercat sa urmeze sfatul asistentei pe care tu ai ales sa o ignori si ei ii e ok acum iar tie se pare ca nu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#23 2011-01-06 22:35:50

caneluna
New member
Inregistrat: 2010-12-04

Am vulvodinie ! Mi s-a confirmat de catre doi medici smile Ma indoiesc ca trece cu ulei de masline! Scuze daca v-am deranjat cu niste intrebari destul de logice, dupa parerea mea. Nu faceam nici un sondaj de opinie, eram doar nedumerita si speram ca dvs sa ma ajutati, nu sa ma ironizati! Dar, mersi oricum !

#24 2011-01-07 09:49:23

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

bun; si care e cauza si mai ales tratamentul pt asta?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.