homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prezervativele sunt deteriorate de apa??-2

#20 2010-12-12 19:04:56

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Prezervativele sunt deteriorate de apa??

sper sa fiu protejata ca acum am citit pe prostect a novynette ca trebuie incepute fix in prima zi de menstruatie, ori la mine prima zi de menstruatie a fost pe 2 decembrie!! o parere??

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#21 2010-12-12 19:22:43

daenarys
Vizitator

dupa ce inghiti 7 pilule esti protejata smile

#22 2010-12-12 19:26:22

fluturascrys
Hero member

ok, m-am linistit ma speriase putin prospectul dar oricum luasem o pastila...asa ca..sper sa am un concediu linistit si plin de ....dragoste.  va multumesc mult de tot

#23 2010-12-13 07:57:45

fluturascrys
Hero member

neata, adevarul este ca sunt prea stresata azi noapte am visat ca eram in concediu si desi luam pastilele ramasesem insarcinata  grater  grater  probabil frica mea de acest lucru isi spune cuvantul  grater  grater

#24 2010-12-13 08:21:27

daenarys
Vizitator

nu te stresa ca nu ai de ce smile

Publicitate

loading...

#25 2010-12-13 08:24:14

fluturascrys
Hero member

sper asa sa fie, desi ma voi relaza pe parcurs sunt convinsa plus ca sunt atat de linistita pe o parte si chiar ma bucur ca am inceput pastilele  happydance  happydance gata stress

va multumesc mult si revin cu detalii asupra experientelor noi incercate in concediu goodluck

#26 2010-12-13 15:41:31

fluturascrys
Hero member

nu vreau sa fiu un stres, dar mi-ati putea da niste sfaturi referitoare la ce am eu de gand sa fac?  kapitulation ma tot gandesc si nu as vrea sa dau gres cu nimic..de exemplu e mai bine la dus sau in cada (el are 1.82, iar eu 1.64 inaltime ca sa aveti o idee)din cate am citit nu prea este ok sa folosim spumant de baie sau chestii de genul? astept parerile voastre..si inca ceva am uitat sa mentionez iubitul meu este cam dotat ca sa zic asa adica destul de dotat ca dupa 6 ani de relatie cateodata tot ma deranjeaza in anumite pozitii (poate e bine sa stiti pentru recomandare pozitii sau chestii de genul) va multumesc mult de tot pentru sfaturile de pana acum (daca nu erati voi nu incepeam pastilele si parca ma vedem cand veneam din concediu cu burta la gura  grater  grater  si va multumesc inca o data) goodluck  goodluck

#27 2010-12-13 15:47:37

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am 1.57 si al meu are 1.95, al meu este foarte foarte dotat si o facem in baie tot timpul. deci crede-ma, nu e nici o problema wink si avem aproape 7 ani impreuna
cel mai bine este sa gasiti voi o pozitie in care sa va simtiti confortabil, desi in baie e destul de usor sa o gasiti smile ar fi bine totusi sa nu fiti dati cu sapun etc pe organele genitale sa nu patrunda in vagin si sa te iriti

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#28 2010-12-13 16:26:07

fluturascrys
Hero member

eu sper sa am rezultate pe masura asteptarilor   par

#29 2010-12-23 12:26:22

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

eu tot pentru vacanta la munte de anul acesta am planuri grandioase ))))) Inclusiv in cada si la dus smile presupuneam eu ca nu ne-am putea proteja cu prezervativ in cada si la dus si am renuntat la asta odata ce mi-au confirmat fetele de pe forum temerile smile nu ma simt pregatita sa iau anticonceptionale:) lasa ca mai sunt locuri frumoase unde am putea s-o facem smile ne limitam la sexul "pe uscat" tongue Crys, tie iti doresc succese smile cu toate ca esti acum in concediuuuuu....mmmmmm...revina cu detalii smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#30 2010-12-27 14:04:54

fluturascrys
Hero member

buna fetelor, revin cu detalii.... bang  bang  bang totul a decurs prost....a fost frumos prima seara desi  eram prea obositi dupa drum (am decolat cu 6 ore intarziere de la noi) si .....avem o stare de tot ra...ul in fine. in prima seara ma decis sa facem pe uscat si am profitat ca, camera avea bar si scaune inalte  tummenupp  greseala mea ca desi stiam ca am probleme cu gatul am baut sampanie rece... grater  grater doar 1 pahar. a doua zi de dimineata  sjuk  aveam febra si voce doar in gand nustiu , normal am intrat in prima farmacie si m-am indopat cu ACC 600 / 2 pe zi mornincoffee am zis sa nu pierd o zi degeaba si am inceput sa urcam pe munte..ne-am batut cu zapada si chiar ne-am simtit foarte bine happydance a fost foarte frumos..pana cand am ajuns la hotel uzi si la picioare si inghetati, acolo am simtit de fapt distractia noastra  cesafac in seara aceea nu am facut nimic. a 3 zi m-am simtit foarte rau, dabia am putut manca si am zacut toata ziua bang totusi seara am avut putin  sexinpat in nici un caz in cada sau la dus ca eu la cat eram de infundata..dabia m-am putut spala din cauza aburului.a 4 zi am plecat la drum, acolo ne-am intalnit cu niste prieteni si ne-am intors cu ei cu masina...deci 2 zile pe drum si cam asta a fost  grater  grater

imi pare atat de rau..cat de mult ma pregatisem  cesafac  dabia asteptam, daia am inceput si pastilele din nou pentru concediul asta  bang  bang
asa ca acum pana la urmatorul cocnediu...mai asteptam chicot pe uscat chicot  va multumesc mult pentru sprijin si incurajari fetelor goodluck

#31 2010-12-27 16:11:27

fluturascrys
Hero member

revin cu o completare la povestire  chicot una peste alta a fost chiar relaxant si frumos cool am avut grija unul de altul si ne-am rasfatat cu diverse lucruri  chicot  mai mult el pe mine ca doar eu eram bolnavul nu  nocry

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.