homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37-123

#2319 2010-12-28 11:34:46

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37

Georgi,inteleg ca te muti in casa noua?Suuuper.Felicitari.Sa fie cu mult noroc,cu multa liniste si pace.
Ehe,cat priveste prietenii "binevoitori" si eu dau la tot pasul de ei.Numai ca eu sun cam rea diablo .Si le-o retez imediat.Asa ca lumea s-a potolit.Nimeni nu mai indrazneste sa zica nimic.Ca la sfaturi toti sunt buni.....
Dea,treaba asta cu "principalul scop in viata " este usor periculoasa.Eu m-am gandit mult la acest lucru si la implicatiile lui pe termen lung.Pentru ca ne straduim mult sa facem un copil asta va face din noi niste gravidute anxioase ,mereu cu grija de a nu se intampla ceva (lucru daunator,evident) si implicit niste mame hiperprotective.Pentru ca asa se intampla.Cu cat obtii mai greu un lucru cu atat ai tendinta de a avea mai mare grija de el.Eu incerc sa ma relaxez.Mi-am facut prea mult rau in perioada asta.Si nu mai vreau asta.

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2010-12-28 11:43:35)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2320 2010-12-28 11:38:11

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Giorgi,yu o sa spargi gheata!Sti ca aici pe forum toate fetele care s-au mutat intre timp in casuta noua au ramas gravidute,asa ca ....cel mai probabil tu o sa urmezi! puss
Mi_ka,bine faci cu binevoitorii,ca si eu sunt satula de ei pana peste cap!Toata lumea numai sfaturi!I-a sa ne mai lase in pace,ca putem si noi sa gandim singure! skitarg  diablo

Mi_ka sunt de acord cu tine,dar nu e neaparat sa devi o mama hiperprotectoare doar prin simplul fapt ca iti doresti foarte mult un copil!Eu de exemplu nu cred ca voi fi asa(asta in cazul in care voi fi)! Oricum orice mama,prin definitie e o mama proctectoare sau chiar mai mult,pt ca asa sunt mamele adevarate!(parerea mea)

Scopul in viata unei familii e totusi acela de a avea un copil,sau mai multi dupa caz!Eu una asa vad conceptul de familie! Fie ca imi place sau nu,asta e realitatea! O familie implinita e una cu copii!

Nu vreau sa te contrazic,dar parerile mele sunt foarte putin diferite! kram
Anxietate,nu prea cred,poate putin mai mult stresate decat restul,si mai nervoasa in cazul meu!

Fetelor cum sa fac sa imi arate si mie FF toate graficele atunci cand ma uit din link?

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2010-12-28 12:03:07)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2321 2010-12-28 12:10:24

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupici la fete puss
va doresc o zi frumoasa kram
si nu va zic ca si eu pe unde ma intorc, pe unde ma sucesc vad numai bebei mici, femi gravide si imi vine sa plang de fiecare data... supa
dupa mai bine de 3 ani de incercari eu tot mai sper sa se intample minunea si sa am si eu bebele meu rugaciune

chiar daca stiu ca nu am sanse natural eu sper ca proasta luna de luna intr-o minune forgetit

pupici dulci la fete puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2322 2010-12-28 12:12:27

mi_ka
Sr. member

Dea,nu ne contrazicem  puss .Facem doar schimb de idei.Evident ca suntem oameni diferiti cu gandiri diferite smile,din fericire,vorba reclamei.
Prin natura meseriei pe care o am,cumva am tendinta de a privi intotdeauna lucrurile pe termen lung cu toate implicatiile psihologice ale unei probleme mai ales ca la munca intru in contact cu foarte multe mamici.Ma rog,aici ar fi foarte multe de discutat.Sa dea Dumnezeu sa ne gasim calmul si echilibrul de care avem nevoie.asta este cel mai important.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2323 2010-12-28 12:16:25

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna dragele mele, va pup pe toate puss  puss  puss

dea intr-o situatie similara sunt si eu, vad numai gravide, copii si asta ma afecteaza, m-ar interesa si pe mine cum sa fiu detasata si fara stres, toti imi spun sa fiu asa, relaxata, sa nu ma mai gandesc, am incercat, dar nu reusesc, de atunci la toti care imi mai spun sa nu ma mai gandesc la acest lucru le spun: da? pai spune-mi tu ce sa fac, cum sa fac sa nu ma mai gandesc. Atunci toti spun: pai nu stiu nu te mai gandi, dar le explic ca nu mai eu stiu ce-i in sufletul meu si nu am cum sa nu ma gandesc la asta. La fel ca tine, am facut din asta scopul meu in viata, numai la asta ma gandesc, nu sunt implinita fara un copil, cred si eu ca nu imi face bine sa ma stresez atat, mai cred ca probabil din cauza asta nu raman gravi, dar oricat am incercat sa ma detsez nu am reusit.

Si aveti dreptate fetelor, desi toti stiu ca ne chinuim sa avem si noi un copilas si stiu cat ne dorim, te intreaba ca tampitii: de ce nu faceti un copil? Cat mai asteptati? si multe alte lucruri, NESIMTITI, am impresia ca multi fac intentionat acest lucru, te intreaba, se lauda cat de usor le-a fost lor, normal ca si mie mi-ar fi fost daca nu se intampla ce s-a intamplat.

Am infectie urinara dragele mele, am fost de dimineata la dr de familie si mi-a confirmat acest lucru, azi pe la amiaza astept medicamentele. Sunt in ziua 12, daca imi da antibiotice mai putem incerca sa facem bebe luna asta sau nu e bine, afecteaza in vreun fel daca raman gravi cumva, poate da doamne doamne. Inca nu am simptome de ovulatie.

Aseara am fost in orasel, m-am dat pe masinute, vaporas ca astea imi plac, va dati seama ca a fost plin de copii, dar ca prin minune nu m-am gandit deloc deloc la problema mea, nu imi vine sa cred, normal ca a fost mai bine asa ca sigur incepeam sa plang pe acolo, am fost cu niste prieteni care au doi copii, erau si ei dar totusi nu mi-am dat seama, abia la intoarcere pe masina mi-am dat seama, m-am simtit fff bine, stiu ca Doamne Doamne a fost cu mine, el m-a facut sa nu ma gandesc la copii si asta imi da speranta ca voi avea si eu curand un copilas. rugaciune  sa fie bine pentru toate sa ramanem curand gravi.
mama ce mult am scris

mi_ka iti dau dreptate, dar nu pot sa fiu alta.

nera, o sa vina si randul nostru
va pup

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-28 12:18:48)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

Publicitate

loading...

#2324 2010-12-28 12:17:49

dea_dea
Sr. member

Neruca kram Nu stiu cum sa te consolez!Nici pe mine nu ma pot consola!Asa patesc si eu,imi vine sa plang tot timpul! Trebuie sa existe o solutie pt fiecare dintre noi! puss
Mi_ka par Asa e avem pareri diferite!Si eu gandesc pe termen lung, dar putin altfel!
Ana par Ce frumos ai scris! puss rugaciune sa scapi repede de inf urinara!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2010-12-28 12:23:00)

bebe 38+

#2325 2010-12-28 12:26:48

mi_ka
Sr. member

Nera ,Ana  puss Noul an sa ne aduca multa bucurie.Un nou inceput mai optimiste si mai puternice  puss
Ma apuc de  curat2 .He,he,cred ca asa o sa transpir ca duduia din emoticon,la cate am de facut.Dar o sa fiu cu ochii pe voi .....

#2326 2010-12-28 12:31:04

dea_dea
Sr. member

wink Mi_ka sa ai spor!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2010-12-28 12:32:14)

bebe 38+

#2327 2010-12-28 12:37:42

AnaArc
Hero member

dea merci, am mai avut o singura data, nu ma mai doare atat de tare ca ieri, daca iau si medicamente sper sa fie bine puss

mi_ka  rugaciune  , in primele 2 zile de Craciun am plans ca disperata pt ca eu nu am un copilas, dar acum mi-a trecut, doar a trecut Craciunul chicot , ce sa facem, trebuie sa nu ne pierdem speranta. Dea, Nera suna si pentru voi. mika spor la treaba.

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#2328 2010-12-28 13:13:14

mi_ka
Sr. member

Fac cea mai scarboasa operatiune.Curatenie prin dulapuri ca asta nu am apucat sa fac inainte de Craciun.....Ohhhh,o sa-mi ia o vesnicie.Ma misc ca un melc,parca nu-mi vine sa arunc nimic ca poate cine stie.....mai imi trebuie vreodata....exact ca babele ma comport.... rotfl2

#2329 2010-12-28 13:29:10

AnaArc
Hero member

mi_ka  rotfl2  acum am vazut ca avem postate 296 de mesaje la fel amandoua. eu acum te-am depasit cu unul. am observat intamplator puss

#2330 2010-12-28 13:50:31

dea_dea
Sr. member

Ce liniste s-a lasat!!!! trombon  Oare ca am scris eu prea mult? rodnar
Almi puss pe cand intrii!
Diri, kram pe unde umblii?
Garga ne este dor de tine!  kram pupici lui Stefan!  hjarta

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2010-12-28 13:51:57)

bebe 38+

#2331 2010-12-28 13:50:38

mi_ka
Sr. member

Ana  diablo  trebuie sa bag tare sa te depasesc.... rotfl2
Ce liniste azi pe aici.Fetelor va refaceti dupa atatia carnaciori,sorici si caltabos?

#2332 2010-12-28 13:58:09

AnaArc
Hero member

aveti dreptate fetelor, e prea liniste
dea si eu am scris mult  puss
mi_ka  rotfl2  pentru refacere  puss  iar sorici  rotfl  o sa iei  punish  de la fetele pofticioase. rotfl2

stiti ce am observat, cand sunt trista si nu am chef de vorba se scrie de numa, cand imi trece si mie si am chef de vorba e liniste. chicot

ce liniste....... unde sunteti fetelor???

va pup pe toate care sunteti si care mai intrati. puss  puss  puss

o zi placuta kram  wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-28 15:16:46)

#2333 2010-12-28 15:49:17

dea_dea
Sr. member

Si eu va pup! puss puss puss
wave

bebe 38+

#2334 2010-12-28 16:51:44

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave

dea, sunt aici...am umblat prin oras azi si am dormit la amiaza tongue

georgy, eu cred ca in 2011 pe vremea asta iti ii bebelusul in brate...stii ca e cu noroc mutarea nu?

Si noi am fost azi la banca sa ne interesam de prima casa prin consructie, incercam la inceptul lui 2011 sa discutam cu o firma de constructie si poate pana in martie semnam si contractul cu ei si depunem si actele la banca ca sa inceapa si constructia casei. Noi speram ca peste 1 an sa ne mutam si noi in casuta noastra, si poate in 3  rugaciune

ana, dar ti-a zis ca ai infectie fara sa faca analiza? Mi se pare cam fara simt de raspundere. Tb sa faci urocultura cu antibiograma. Poate faci tratamentul degeaba si nu trece si mai ratezi si ovulatia din cauza tratamentului. E doar parerea mea, eu n-as lua medicmanete asa pe derost fara o analiza, dar tu faci cum vrei.

Noi am inceput tratamentul de ieri si nu-mi plac deloc la gust pastilele astea. Imi ramane un gust amar in gura de la ele permanent. Si sotul pateste la fel grater. Si mai am pana fac 10 zile de tratament  disperat

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-12-28 16:52:46)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2335 2010-12-28 17:17:37

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pup gagicile!  puss  par

de cateva zile va citesc din umbra, am avut de recuperat 47 de pagini disperat

#2336 2010-12-28 19:35:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete wave  puss  par

fetele,mi-am luat teste de ovulatie de la minut,ca de la oview nu am gasit.cum le folosesc? cesafac cand consider eu ca sunt zile fertile?

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-12-28 19:47:38)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2337 2010-12-28 20:23:20

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

pai sonia, tu cam cand ovulezi? Daca ovulezi prin z14, poti sa incepi de prin z12.

garga  puss ce-ti face piticu? i-au trecut colicii?

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-12-28 20:23:56)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.