homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37-13

#229 2010-12-13 09:44:33

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37

time  puss

far  big_smile  nustiu

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#230 2010-12-13 09:44:48

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Fete capul sus... reusim noi odata si-odata kram

puss va mozolesc si eu inapoi chicot

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#231 2010-12-13 09:45:44

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

bunea georgeta a scris:

da far ...le pedepsim.....Sa stea intr-un colt , intr-un picior si sa spuna de 10 ori ...''  eu voi deveni mama cat de curand si trebuie sa cred acest lucru indiferent ce se intampla de la luna la luna''... big_smile ..parerea mea

am spus asta luna de luna pana acum ... dar parca speram mai mult de la luna asta .. plus ca a fost foarte ciudat luna asta ... si acum e mai putin decat de obicei si mai am su durere de cap .. bang   dimineata, cand am vazut ca tot maro e mi-am luat un surechek streamer ... dar acum parca nu mai are rost sa il fac ... asta e ... luna viitoare mergem la spermograma si pe urma vom vedea ....

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#232 2010-12-13 09:47:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

smart te morfolesc si eu inapoi  puss

cmin stiu ca iti este greu puss  puss  ... dar nu avem ce face par

#233 2010-12-13 09:49:03

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Ia uitati ce am mai gait pe net!
Poate ne ajuta la ceva!

Analize la tine acasa
acasa analize nivelul teste saliva   
Daca esti gata sa ai propria ta familie, dar dupa cateva luni de incercari nu ai reusit sa vezi cele doua liniute roz pe testul de sarcina, poate ar fi timpul sa adaugi in dulapiorul cu medicamente cateva teste pentru fertilitate.

Teste de ovulatie

Exista o gama variata de teste de ovulatie, de la simple betigase la dispozitive electronice care monitorizeaza mi multe semne ale ovulatiei in saliva, urina sau prin piele.

Testele de ovulatie standard. Masoara prezenta hormonului luteinizant (LH) din urina. Cantitatea de LH din urina ajunge la nivelul maxim cu 12 - 48 de ore inainte de ovulatie. Testele iti arata cand ai atins nivelul maxim de LH, anticipand perioada cea mai fertila cu circa 36 de ore inainte caea sa se instaleze. Cele mai multe pachete contin cinci sau sase betigase, deci trebuie sa calculezi cand sa iti faci testul in functie de lungimea ciclului. Femeile care au cicluri mai lungi sau neregulate pot sa aiba nevoie de mai mult de un pachet pentru a-si determina perioada fertila.

Testele de saliva folosesc un microscop micut pentru a examina cantitatea si infatisarea sodiului din saliva. Trebuie sa pui putina saliva pe o lamela si apoi sa observi daca eventualele schimbari in infatisare. In apropiere de perioada fertila sodiul din saliva ia forma asemanatoare cu cea a unei ferigi. Desi testele sunt usor de facut, unele femei identifica mai greu forma caracteristica ferigii.

Testele - ceas sunt de fapt mici computere, cu forma unui ceas de mana, care monitorizeaza nivelul de clorura din piele. Nivelul ionilor de clorura creste cu 24 de ore inainte de cresterea nivelului de estrogen si cu doua zile inainte de cresterea nivelului de LH, astfel mini computerul te anunta cu cinci zile inainte de ovulatie. Trebuie sa porti ceasul numai noaptea si nu mai este nevoie de teste de sange sau saliva. Pachetul contine un sensor care va functiona o luna, deci va trebui sa mai cumperi, separat, alti senzori.

Testele Clearblue sunt dispozitive electronice care folosesc teste de urina pentru a masura atat nivelul estrogenului cat sip e cel al hormonului luteinizant. Deoarece estrogenul atinge nivelul maxim cu cateva zile inainte ca LH sa ajunga la maxim, monitorizarea ambilor hormoni poate prevesti ovulatia cu cateva zile inainte. Computerul inregistreaza informatiile personale de la luna la luna si indica precis nivelul fertilitatii. Pachetul contine 30 de betigase pentru urinacare ar trebui sa iti ajunga pentru trei luni.

Testele Ovacue masoara nivelul de electroliti din saliva pentru a indica nivelul maxim, la care se ajunge cu cateva zile inainte de cresterea nivelului de LH. Aceste teste sofisticate inregistreaza fluctuatiile nivelului de electroliti printr-un senzor in forma de lingura pe care il tii in gura dimineata. Daca folosesti si un senzor vaginal, care este optional vei avea confirmarea ca in luna respectiva chiar a avut loc ovulatia. Niciun alt test nu are aceasta calitate.

Teste de sperma

Multi barbati sa feresc sa mearga la medic pentru a cere analiza de sperma. Pentru a raspunde nevoii de intimitate, in farmacii se gasesc teste de sperma pe care le poti face acasa. Acestea pot detecta daca numarul de spermatozoizi ajunge la cei 20 de milioane pe mililitru, nivelul fixat de Organizatia Internationala pentru Sanatate.

Testul masoara cu destula acuratete numarul spermatozoizilor din fiecare proba de sperma. Totusi, concentratia de spermatozoizi poate varia destul de mult de la zi la zi. Barbatii care fac acest test in cabinete specializate sunt sfatuiti sa repete testul de doua sau trei ori daca la prima analiza s-a gasit un numar mic de spermatozoizi. In plus, testele care se gasesc in farmacii nu pot da informatii despre alti factori care afecteaza calitatea spermei: mobilitatea (procentul de spermatozoizi activi), viteza (miscarea spermatozoizilor in linie dreapta) sau morfologia (forma si marimea spermatozoizilor). Testele celel mai avansat care se pot face intr-un cabinet specializat ofera si informatii cu privire la calitatea genetica a spermei si volumul total de sperma din lichidul ejaculat. Asadar, daca testul facut acasa a dat rezultate bune, nu inseamna neaparat ca esti fertil.

Partea buna este ca rezultatul prost obtinut la un test facut acasa il poate convinge pe medical tau sa ceara analize de laborator mai sophisticate, care vor arata cu acuratete daca ai sau nu nevoie de tratament.

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

Publicitate

loading...

#234 2010-12-13 09:58:59

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Neata fetelor!! puss puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#235 2010-12-13 09:59:33

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

geo super , la coltul de rusine si o bataita virtuala asa vor intelege ca nu au ce cauta la butoi

cmin hai capul sus , o sa vina si la noi bebe anul viitor

neata savannah  puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2010-12-13 10:00:26)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#236 2010-12-13 10:01:51

bunea georgeta
Platinum member
Site

Savana puss

angel  stim cu toate ca este greu..dupa luni sau dupa ani neutral de asteptare...dar trebuie sa mergem mai departe

#237 2010-12-13 10:02:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

teste de sperma pt acasa? p-asta chiar ca n-o stiam

Hello Savannah puss tot trista azi?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#238 2010-12-13 10:03:47

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Neatza!  puss  wave

.

#239 2010-12-13 10:05:42

bunea georgeta
Platinum member
Site

Neata Mika  puss..ce bebelus ai hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-12-13 10:06:14)

#240 2010-12-13 10:06:02

angel_sweety
Platinum member

bunea georgeta a scris:

Savana puss

angel  stim cu toate ca este greu..dupa luni sau dupa ani neutral de asteptare...dar trebuie sa mergem mai departe

georgi eu ce ar fi trebuit sa fac ca intro singura zi am trecut de la fericire maxima la urlete si plansete , dar toate trec si nu renuntam la lupta

neata Mika  puss , uite o cafeluta si pentru tine  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#241 2010-12-13 10:07:30

mikado
Platinum member

Geo  puss  par  daaaaaaa......avatar de sezon  hjarta  hjarta
Angel  puss  par  sar'mana pt cafelutza...chiar avem nevoie  smile

.

#242 2010-12-13 10:07:50

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata Smart,Mika!
Ce mai faceti?

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#243 2010-12-13 10:08:11

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata savana,mika puss
apropo, mie imi face cu ochiul microscopul pt ovulatie, ce parere aveti?oare ne-ar ajuta?

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#244 2010-12-13 10:11:39

mikado
Platinum member

Dea  puss  si nu fi suparici...am trecut si eu printr-o faza asemanatoare...am renunta la acel medic  neutral
Far  puss  , eu am microscopul pt ovulatie , ce sa zic te ajuta ...alte fete n-au fost multumite  nustiu

.

#245 2010-12-13 10:11:56

bunea georgeta
Platinum member
Site

eu ies putin . revin

#246 2010-12-13 10:17:53

angel_sweety
Platinum member

bunea georgeta a scris:

eu ies putin . revin

pleci la plimbare geo ?

#247 2010-12-13 10:20:45

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata fetele intarziate  puss

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.