homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37-67

#1255 2010-12-18 11:14:53

zana.noni
Full member
Inregistrat: 2010-01-04

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37

Buna fetelor, multumesc pt. sustinere. Nu am reusit sa va mai raspund pt. ca nu am mai intrat de joi.

Stiti cumva ceva metoda naturista care ajuta la imbunatatirea ovulatiei, dezvoltarea foliculilor?
Citisem ca, cateva dintre voi mai luau vitamina A, E ... dar cred ca asta mai mult pt. fertilitate...

Va pup pe toate si o sambata frumoasa!

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-12-18 11:15:27)

Doamne fa o minune si timite un copilas bebe in viata noastra!

#1256 2010-12-18 11:27:22

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna fetelor, va pup

Zana eu am luat vitamina e in primele 10 zile ale c m pentru fetilitate, nu stiu sa te sfatuiesc dar sunt curioasa si eu ce iti vor spune fetele care stiu.

Fetelor ce ziceti sa mai iau branca ursului si luna aceasta? Am luat 2 luni, sau vitamina e? Sau alte vitamine? Sau nimic? Oricum cu ceaiul de napraznic si cretisoara ma gandesc sa continui desi ma gandesc ca exista o problema care nu se rezolva cu acestea. Asa ma dispera menstruatia aceasta, vine asa mai nimic, spoting cum ziceti voi, macar sa vina mult daca tot suport pempi.

O sambata frumoasa va doresc.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-18 11:28:04)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1257 2010-12-18 11:36:58

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Georgi puss
Zana eu nu stiu sa`ti rasp puss o sa raspunda fetele ..
Ana ce culoare are spotting`ul ?

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1258 2010-12-18 11:42:04

AnaArc
Hero member

myla galbui nu chiar portocaliu, nici nu stiu cum sa iti explic, am vazut in dimineata asta odata asa ceva un portocaliu inchis cat boldul unui ac, daca ma intelegi, mic, temperatura o aveam 36,9, probabil azi ma tine asa de nu a scazut temperatura, peste noapte nimic. nu ma doare nici burta, e fff aiurea. Aseara a fost un pic mai portocaliu ca azi.puss

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-18 11:42:49)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#1259 2010-12-18 11:45:38

zana.noni
Full member

multumesc pt. raspuns fetelor, astept si parerea celorlalte fete. vitamina E am fost sfatuita sa iau si eu si vitamina A dar numai stiu exact cum se iau....
mai caut acuma pe net, uitati ce am gasit:
"medicii au aratat ca efecte favorabile s-au inregistrat in cazul suplimentelor alimentare bazate pe acid folic, vitaminele E, B6 si B12, fier, magneziu, zinc, L-arginina, seleniu, extract de vitex (?fructul castitatii?) si ceai verde"

Publicitate

loading...

#1260 2010-12-18 11:52:02

AnaArc
Hero member

Zana, pe mine fetele m-au sfatuit sa iau vitamina E din prima zi a menstruatiei si in ziua a 10 a sa ma opresc. Eu nu stiu daca sa ma iau ceva sau nu.

#1261 2010-12-18 11:53:09

zana.noni
Full member

pe mine ma sfatuiseo doc sa iau si vitamina A, dar numai stiu exact cum...

#1262 2010-12-18 11:53:40

mylacik
Hero member

Ana, poate totusi nu e menstra big_smile ..inainte venea direct rosu sau la fel ?

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#1263 2010-12-18 12:03:50

AnaArc
Hero member

myla imi doresc si eu sa nu fie tare mult, de dimineata ma incerca o speranta, dar incerc sa nu ma gandesc pt ca aseara am plans ca o disperata, acum m-am mai linistit. In ultimile 4 luni mi-a venit tot ceva de genu doar ca era maroniu nu asa galben portocaliu. Maroniul acela a tinut si 2 zile dar cat de cat era mai abundent. Luna trecuta mi-a venit in prima zi mai putin dar oricum mai mult decat in primele 3 luni si a 2 a zi a fost in regula. Nu mai stiu nici eu, cred ca teperatura e de vina in primul rand pt acea speranta care licare undeva, dar nu cred myla. Ma inteapa in partea stanga la ovar, acolo am avut un chist oare e posibil sa fi reaparut?

#1264 2010-12-18 12:05:39

zana.noni
Full member

kram  par  AnaArc

10 plante care stimuleaza fertilitatea

Plantele sunt terapie alternativa sau adjuvanta pentru foarte multe afectiuni si sunt folosite cu succes de foarte multa vreme. Si in cazul fertilitatii sau mai bine spus al infertilitatii exista o serie de plante care stimuleaza fetilitatea si ajuta cuplurile sa conceapa un copil.

1. Trifoiu rosu, tonifica uterul si echilibreaza secretiile homonale imbunatatid asfel fertilitatea prin continutul bogat de vitamina B1, B2 si B6 sau si minerale (calciu si magneziu) si proteine.

2. Ciubotica-cucului (ulei) ajuta la modificarea mucusului cervical favorizand coceptia, insa pentru ca poate favoriza aparitia contractiilor este recomandat sa fie folosit doar in perioada dintre mesntruatie si ovulatie.

3. Frunzele de zmeura alaturi de florile de trifoi rosu ajuta la stimularea fertilitatii

4. Dong Quai (planta traditionala chinezeasca) ajuta la reglarea ciclului menstrual si a secretiei de estrogen, crescand astfel sansele ca ovulul fertilizata sa se implanteze.

5. Ginsengul ajuta partea masculina a cuplului prin cresterea libidoului si a numarului de spermatozoizi.

6. Fructul castitatii ajuta partea feminina a cuplului regland ciclul menstrual dar si ovulatia insa nu trebuie administrat concomitent cu tratamentele hormonale.

7. Semintele de in (ulei) ajuta ambii parteneri, astfel pentru partea feminina ajuta la echilibrarea raportului dintre estrogen si progesteron, iar la partea masculina ajuta la mentinerea sanatatii spermatozoizilor.

8. Urzica ajuta la stimularea sistemului hormonal si la pregatirea uterului pentru sarcina datorita continutului bogat de minerale si clorofila.

9. Damiana pe langa proprietatile afrodisiace pe care le are, ajuta la reglarea sistemului endocrin si la tonifierea sistemului nervos.

10. Radacina de unicorn este un bun tonifiant atat pentru organele genitale feminine cat si pentru cele masculine si ajuta la cresterea fertilitatii, iar folosita in timpul sarcinii, ajuta la prevenirea avortului spontan dar si ameliorarea greturilor matinale.

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-12-18 12:13:02)

#1265 2010-12-18 12:17:07

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună tuturor! wave

eu am luat o perioadă bună evening primrose de 500 mg de la Walmark care conținea și vitamina E... și am luat ?mpreună cu Br?nca Ursului p?nă la ovulație.. evening primrose (sau ulei de luminiță de seară) nu face rău dacă iei după ovulație.. ?n schimb BU face rău..
știu că gărgărița a luat BU și evening primrose ...

zana puss , ana puss , myla puss , georgi puss și cine mai e pe aici puss puss puss

LE: mika, cred că ne faci o surpriză happydance goodluck

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-12-18 12:19:08)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1266 2010-12-18 12:20:23

mylacik
Hero member

Ana, incearca sa te linistesti si sa nu mai plangi ca nu iti face bine. nu stiu ce sa zic...si pe mine ma intepa intr`o parte cand am ramas..acum se poate sa fie si de la menstra..dar bine ar fi sa nu fie menstra si sa fie un bebe acolo rugaciune nu ramane decat sa asteptam si maine sa vedem .. capul sus ca o sa fie bine..ca sa vina bebe trebuie sa fi mai intai optimista par
ma apuc sa fac putina curatenie prin casa ..

Almi puss asa cred si eu big_smile
Mikaaaa goodluck goodluck

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-12-18 12:22:16)

#1267 2010-12-18 12:21:04

zana.noni
Full member

Almi Ingerash  kram

#1268 2010-12-18 12:34:13

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Myla, multu  puss  am citit.
Ana puss  eu in primul  rand am luat mult optimism si am eliminat tot stresul. Ai citit cartea "Secretul" ? V-o recomand cu caldura. Atragi asupra ta energia universului si ceea ce iti doresti si te gandesti asa va fi? Acum vreo 2 luni am zis: voi ovula in Z14 si asa a fost. Apoi am zis: mie mi s-au spart oliculii si voi ramane gravi si asa a fost! Nu ti se va intampla peste noapte,dar ce transmiti catre univers se intoarce asupra ta. De ex dc zici NU SUNT BOLNAVA, acel NU  nu se aude ci numai SUNT BOLNAVA. Ideea  e sa zici SUNT SANATOASA si asa va fi.
Eu am zis: VOI RAMANE INSARCINATA, Myla stie si si alte fete, Sonia... si altele si asa a fost, mai repede decat ma asteptam.
Poate sunt paranoica,dar la mine a dat rezultate.
Acum eu zic mereu: SUNT FERICITA, BEBE E BINE, VOI NASTE UN COPIL  SANATOS!  rugaciune

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1269 2010-12-18 12:40:22

AnaArc
Hero member

Zana foarte interesant  puss , almi  puss

myla nu mai stiu sigur pt ca a trecut un an de cand am ramas eu gravi dar din cate imi amintesc aveam niste dureri de burta tot sub forma de intepaturi, asa ca atunci cand te curentezi, ma tinea cateva secunde si ma lasa, cam asa m-a intepat zilele astea dar nu atat de pronuntat, cred ca si din acest motiv am sperat atat, dar se pare ca nu imi mai cunosc organismul, nu stiu ce e cu el, o ia razna. Desi mi-e greu acum totusi sper sa am si eu un puisor candva pt ca eu sunt sigura ca degeaba ai de toate, daca nu ai un copilas nu ai nimic. Nu am o situatie materiala f buna, dar am o casa, am tot ce imi trebuie, un sot pe care il iubesc f mult, la fel ma iubeste si el, e cel mai bun sot din lume, dar fara un copilas viata mea e intr-un fel de singuratate, nu ma simt implinita. Myla ti-ai ales rochia de mireasa? daca vrei si daca reusesc iti pun o poza cu mine mireasa poate iti place.puss

mika  goodluck  goodluck

#1270 2010-12-18 12:40:27

zana.noni
Full member

nustiu despre ce e vb in aceasta carte?

#1271 2010-12-18 12:46:12

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Neatza fetele!  puss  par
merg sa va citesc  coffestudiu

.

#1272 2010-12-18 12:48:37

AnaArc
Hero member

vrabi FELICITARI!!!!! Sincer mi-a dat plansul cand am citit, nu cred ca esti paranoica, cred ca esti fff puternica si increzatoare si asta te ajuta, o sa incerc si eu, sper sa reusesc. Imi place la nebunie sa citesc, e cea mai placuta activitate pt mine, de 2 zile am terminat Invitatie la vals, superba. Te rog spune-mi de cine e scrisa, poate o gasesc pe internet, la Sibiu merg mai rar dar o sa ma straduiesc sa o gasesc si o sa o citesc cu siguranta. Eu momentan sunt vanzatoare la un magazin, fac o jumate de minut pana la magazin si imi iau laptopu cu mine si citesc carti, am o adresa de pe care descarc pt ca internetul e prin tel fix si doar acasa il pot folosi. puss

#1273 2010-12-18 12:51:47

zana.noni
Full member

am gasit.o aici AnaArc: http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=3607

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.