homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37-70

#1312 2010-12-18 18:41:35

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-37

Savannah a scris:

puss puss va pup dulce fetelor !!
Nu am citit din urma..dar o sa recuperez,promit!!
Eu sunt suparata..am cam inceput sa ma cert cu al meu..simt ca nu ne mai intelegem deloc sad Noi nu ne-am luat cu acte..si am vorbit ca dupa ce facem bebele facem si nunta..si am inceput sa-i strig ca eu nu mai vreau asa,ca vreau sa facem nunta si bebele sa vina si el..si a zis ca o sa facem si nunta..
Acum l-am sunat(este plecat de acasa 2 saptamani in interes de serviciu) si i-am zis ca mie sa-mi spuna ce are de gand ca eu vreau sa facem nunta,ca ce isi bate joc de mine ca a vazut ca nu vine bebe si tot amana? si imi inchise telefonul grater
Stiu ca sunt  offtopic dar simteam nevoia sa ma descarc cumva sad

Savana,  puss  te rog, nu fi suparata. Vin sarbatorile. Nu e momentul sa va certati. Iar lucrurile astea se discuta la calm, k asa cu nervi nu rezolvi nimic. Trebuie sa cadeti deacord, dar fara conditii si reprosuri. Uita-te la Myla,k ea acum face nunta,k asa a fost sa fie.
Mai bine suna-l si spune-i k ai avut o zi grea,k iti lipseste si nu ai avut pe cine sa-ti versi nervii.
Nu uita k barbatii sunt orgoliosi si tot noi pierdem dc nu stim cum sa-i luam.
Ei zic: "dar ce, imi pune ea conditii? Sa se duca la ma-sa dc nu-i convine!"
Eu pe al meu nu-l contrazic niciodata si nici nu ma cert cu el si tot timpul iese cum vreau eu,iar el nici nu-si da seama k face ce vreau eu.
Ai grija de tine, te rog! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1313 2010-12-18 18:47:58

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

mi_ka puss eu iti doresc din tot sufletul sa aveti un copil al vostru, si cred ca Dumnezeu ne va darui tuturor un bebe al nostru pana la urma.
Eu cred ca sportul face bine chiar si pt fertilitate, insa ce-i drept mai moderat, nu in exces.
Poate ne intalnim dupa sarbatori, acum mi se pare timpul cam scurt si vom fi plecate care incotro...

savannah puss linisteste-te, si incearca sa vorbesti cu el calm, discutati fara cearta si fara a ridica tonul, ca aia nu mai e discutie...probabil s-a enervat si de aceea a inchis telefonul...ce nu face omul la nervi. In plus, ai spus ca e de acord sa faceti nunta asa ca...pare rezolvata treaba.
Sunteti stresati amandoi din cauza ca nu apare bebe, dar nu trebuie sa lasati treaba asta sa va influenteze relatia...din contra, trebuie sa va uneasca si mai mult pt ca e o problema pe care trebuie sa o rezolvati impreuna. Discuta cu el calm cand se intoarce acasa...pana atunci nu mai discuta la telefon lucrurile astea..

mika sa iti iei cel mai frumos bradut!!! puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1314 2010-12-18 18:48:00

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Vrabi,Cris ,multumesc ca ma intelegeti puss puss
Da,vin sarbatorile..iar eu o sa stau singura ca el este plecat..si asta este un motiv din care ma apuca toti nervii.Iar chestia cu nunta mi-se pare ca zice asa ca sa scape de gura mea..si acum am niste momente de imi vine sa explodez..mi-se par atatea chestii aiurea..si parca pe zi ce trece apar altele..si altele,simt ca nu mai pot sa fac fata.
Azi m-am intalnit cu o prietena din copilarie si era graviduta in 6 luni,ma bucur pentru ea dar cand vad gravidute parca ma apuca si mai rau.Toate adunate imi dau mii de nervi si cateodata simt ca o iau razna bang bang bang bang

LE Cris stiu ca nu este bine sa vorbim la telefon chestii de genul asta dar simteam ca explodez daca nu vorbesc cu el..si mai este si ma-sa care imi face zile negre pe aici  box  box

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine..inseamna enorm pentru mine  puss  puss

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-12-18 18:51:32)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1315 2010-12-18 18:49:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cris puss

mika par bradut face_tree  applause

savanah,fii calma te rog,Dumnezeu va va ajuta puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-12-18 18:50:54)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1316 2010-12-18 18:52:13

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hopsieu

savannah, subscriu la ce spune vrăbiuța! are dreptate! și la mine se ?nt?mplă la fel..

vrăbiuța, țin să-ți mulțumesc pentru cartea recomandată.. am descărcat și filmul și m-am uitat la jumătate din el.. este foarte interesant și profund.. pe mine m-a pus pe g?nduri.. și cred că-mi voi schimba atitudinea ?n toate privințele.. voi ?ncerca pe c?t posibil să scot din limbajul meu și totodată din g?ndurile mele cuvintele și expresiile care exprimă negație.. puss

noi mergem prin oraș.. am poftă de shaworma.. iar la ?ntoarcere ne vom delecta cu c?te o cană de vin fiert ?n familie (noi doi și părinții mei)... am plecat, vă pupăcesc pe toate! puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#1317 2010-12-18 18:57:56

sonia30
Moderator

almi puss plimbare placuta wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1318 2010-12-18 18:57:58

cris8
Insomniac member

vrabiuta, sonia, cate un pup de la mine puss puss

savannah, asa nu rezolvi nimic...are mare dreptate vrabiutza in ceea ce ti-a scris, si crede-ma ca ti-a dat cel mai bun sfat...
tu stai cu soacra? in cazul asta e mai greu...eu cu tot calmul meu si nu m-as vedea avand o relatie buna cu soacra mea daca am sta impreuna...dar asa, ca o vad 2 zile la 2 luni, ne intelegem perfect smile
incearca sa te linistesti si mai ales, nu mai fii atat de suparata din cauza ca nu apare bebe, stresul afecteaza enorm fertilitatea...pana la urma viata e frumoasa oricum daca stim sa ne bucuram de tot ce avem...sanatosi sa fim, eu atat imi doresc cel mai mult.

almi, puss plimbare placuta! vin fiert.... drool

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-12-18 19:01:04)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1319 2010-12-18 19:05:37

vrabiutza
Sr. member

Almi Ingerash a scris:

hopsieu

savannah, subscriu la ce spune vrăbiuța! are dreptate! și la mine se ?nt?mplă la fel..

vrăbiuța, țin să-ți mulțumesc pentru cartea recomandată.. am descărcat și filmul și m-am uitat la jumătate din el.. este foarte interesant și profund.. pe mine m-a pus pe g?nduri.. și cred că-mi voi schimba atitudinea ?n toate privințele.. voi ?ncerca pe c?t posibil să scot din limbajul meu și totodată din g?ndurile mele cuvintele și expresiile care exprimă negație.. puss

noi mergem prin oraș.. am poftă de shaworma.. iar la ?ntoarcere ne vom delecta cu c?te o cană de vin fiert ?n familie (noi doi și părinții mei)... am plecat, vă pupăcesc pe toate! puss puss puss

Almi  puss  ma bucur din suflet k iti place. Este foarte importanta atitudinea noastra fata de noi insine si fata de cei din jur.
Ar trebuie sa ne punem un afis cu: SUNT OPTIMISTA,sau AZI VA FI O ZI MINUNATA si sa fie primul lucru pe care il vedem cand ne trezim.Iar dc uitam putem sa revedem filmul, decat sa ne uitam la stirile tampite care nu fac nimic decat sa ne indispuna.
asa k  goodluck

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1320 2010-12-18 19:07:26

zana.noni
Full member
Inregistrat: 2010-01-04

multumesc mykado.... ma apucasem intre timp de sarmale si salam de biscuiti, acum ma apuc de spalat ca dupa gatit bucataria e data peste cap :-)
pupici la toate si spor celor care trebuiesc prin casa...

Doamne fa o minune si timite un copilas bebe in viata noastra!

#1321 2010-12-18 19:12:26

vrabiutza
Sr. member

Fetele, eu va las, k ies cu al meu si cu niste prieteni la un suculet. puss
O seara placuta tuturor! Spor la treaba celor care nu au terminat!  puss

#1322 2010-12-18 19:14:24

Savannah
Full member

Multumesc fetelor puss puss

Almi puss

Eu ma duc sa-mi fac un  dus si dupa cred ca o sa ma uit la un film,sper sa ma mai linistesc sad

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1323 2010-12-18 19:27:39

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Savannah ,si eu sunt singura.al meu vine acasa o data pe saptamana ,uneori la doua saptamani.acum nici macar Craciunul nu stiu daca o sa-l petrecem impreuna.E dificil insa sunt lucruri pe care le facem pentr noi,sa ne fie mai bine financiar .Si eu obisnuiam sa-mi vars nervii pe el.Pana intr-o zi cand mi-a spus ca nu mai poate si daca continui asa el trebuie sa ia o decizie ca desi ma iubeste nu mai suporta discutii de acest gen.Si m-am linistit.Mi-am dat seama ca as putea sa-l pierd din cauza nebuniilor mele.
Cat priveste nunta eu sunt un pic diferita.Noi nu suntem casatoriti cu acte .Dar el mi-a zis"sotia mea" inca din primul an al relatiei noastre.Suntem de 6 ani impreuna.Iar eu i-am zis la fel pentru ca exact asta am simtit.Eu sunt una din putinele femei care nu s-a visat niciodata mireasa.Acum el trage de mine sa face nunta insa eu nu-mi doresc neaparat asta.Suntem asa de bine asa,ne iubim atat de mult.Nu avem nevoie de un act care sa ne arate acest lucru.Viata noastra este frumoasa cu sau fara nunta.Nu schimba cu nimic sentimentele noastre sau planurile noastre de viitor. puss Sper sa-ti rezolvi problemele astea.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#1324 2010-12-18 19:33:46

cris8
Insomniac member

ies si eu fetele
maine facem si noi bradut happy

va doresc o seara frumoasa
pupici puss

#1325 2010-12-18 19:50:44

Savannah
Full member

Mi_ka  puss puss si eu sper din tot sufletul sa se rezolve..ca daca o sa continuam asa o sa ajungem sa ne certam si mai rau.
Cum spuneau si fetele..ca acum sunt sarbatorile, trebuie sa ne bucuram de ele..dar parca nu mai am chef de nimic cand ma gandesc ca el o sa fie plecat de sarbatori.
In legatura cu nunta..ma deranjaza faptul ca simt ca el nu prea vrea sa faca pasul asta..adica mi-se pare ca gaseste tot timpul motive..iar asta ma ambitioneaza si mai mult si asa apar certurile grater

#1326 2010-12-18 19:51:04

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Te pup Cris.O seara frumoasa.
Ai spus bine .poate chiar" ti se pare".Tocmai pentru ca tu esti intr-o perioada proasta.Pe mine cand ma apuca nu mai imi convenea nimic.Orice facea si orice spunea mi se parea aiurea.
Eu ma gandea ca daca nu o sa pot face copii o sa ma lase ,pana acolo ma dusesm cu gandul.Apoi cand am stat calm si am discutat si el mi-a marturisit ca are aceleasi temeri.Ca stie cat de mult imi doresc eu un copil si daca el nu o sa fie in stare sa mi-l ofere eu ce o sa fac.Asta-i motivul pentru care era asa terorizat de spermograma.
O discutie calma poate rezolva atat de multe lucruri....Si ei au multe temeri pe care nu intotdeauna le marturisesc .Ca noi femeile suntem cu "discutatul".La al meu i se facea parul maciuca cand ma auzea "vreau sa discutam".Se gandea din start ca e ceva de rau si iar vreau sa despic firul in patru pentru cine stie ce problema. dumbom

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2010-12-18 19:59:00)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#1327 2010-12-18 19:59:50

sonia30
Moderator

pa,vrabi,cris wave o seara frumoasa puss

noi ne-am casatorit repede si acte si nunta in aceeasi zi.la un an si o luna de cand ne-am cunoscut.dupa 5 luni m-a cerut,am acceptat. smile da,asta asa e.nu actele tin 2 oameni impreuna

#1328 2010-12-18 20:30:39

Savannah
Full member

Mi_ka asa sunt si eu acum..nimic din ceea ce spune si face nu-mi convine sad

Sonia asta asa este..ca nu "ne tin actele impreuna" dar pentru mine pasul asta este foarte important..si imi doresc sa-l facem pentru ca sunt hotarata ca vreau sa fiu cu el..iar pe el il vad asa nehotarat si ma gandesc ca el nu e hoatarat,ca ii este frica sa faca pasul asta..etc

#1329 2010-12-18 20:35:43

sonia30
Moderator

savanah,te inteleg,la un moment dat vrei sa fiti sot si sotie.

eu una,prefer sa fiu sotie cu acte,nunta si tot tacamul.asa am simtit eu smile

savanah,da cununia civila ati facut-o?

#1330 2010-12-18 22:18:27

sonia30
Moderator

noapte buna fetele puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.