homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o problema urgenta ...

#1 2010-12-12 17:31:15

andreiiiia
New member
Inregistrat: 2010-12-05

am o problema urgenta ...

Am facut azi dragoste cu prietenul meu si am observat ca sa scurs sperma afara din prezervativ si am avut si un pic in zona vaginala ... sunt in perioada fertila .. si as vrea sa stiu daca ar trebui sa luam postinor .... as dori sa am cateva raspunsuri cat mai repede daca se poate sa luam masuri cat mai repede  multumesc

#2 2010-12-12 18:39:09

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: am o problema urgenta ...

andreiiiia a scris:

Am facut azi dragoste cu prietenul meu si am observat ca sa scurs sperma afara din prezervativ si am avut si un pic in zona vaginala ... sunt in perioada fertila .. si as vrea sa stiu daca ar trebui sa luam postinor .... as dori sa am cateva raspunsuri cat mai repede daca se poate sa luam masuri cat mai repede  multumesc

depinde, daca esti sigura ca esti in perioada fertila si daca sperma a ajuns sigur in vagin, daca a fost pe langa  nustiu  nu prea sunt sanse de o sarcina. mai asteapta si parerea fetelor goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2010-12-12 22:04:26

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

parerea mea este ca mai bine iei postinor....mai bine sa fii precauta de la inceput decat sa ai dupa aia probleme....sunt sanse foarte mici de sarcina dar totusi sunt....si nici nu cred ca ai siguranat ca sperma a curs numai in zona vaginala si nu a ajuns si in vagin.

Ultima oara a fost editat de andutu (2010-12-12 22:05:15)

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2010-12-12 22:07:39

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca ai un ciclu regulat, calculeaza-ti perioada fertila si in functie de asta ia decizia corecta smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-12-12 22:12:52

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

pai a spus deja ca este in perioada fertila smile

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Publicitate

loading...

#6 2010-12-12 22:17:25

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

aaa da...nush la ce ma gandeam lol
pai atunci e nevoie de postinor... pentru ca nu te poti lua dupa "daca" si "poate" ...
e mai bine asa...decat sa regreti mai tarziu smile
insa nu mai sta prea mult pe ganduri pentru ca postinor are o marja de eroare...si cu cat esti mai aproape de perioada de ovulatie cu-atat marja de eroare e mai mare, in cazul in care nu-l iei cat mai devreme.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.