homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovulatie cu sange!

#1 2010-12-12 19:12:19

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Ovulatie cu sange!

Buna
Am intrerupt Ac pentru ca am scapat de chist dar...dupa un ciclu mai ciudat( ff dureros si cam scurt, doar 3 zile cand la mine erau 7) acum am avut o ovulatie ciudata. Am avut dureri mari si mucusul era cu sange. Este normal? Plus ca mi s-a parut ca mai mult mucus decat de obicei si era tot cu sange...Sincer sunt cam speriata.
Cu 2 zile inainte am fost la ginecolog care mi-a facut doar ecograf si care mi-a zis ca sunt ok dar la stirea ca sufar de boala autoiuna hasimoto...m-a trimis urgent la endocrinologie, spunand de acolo mi se trag mie toate problemele... sad
Multumesc!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-12-12 19:20:38

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Ovulatie cu sange!

nataroman a scris:

Buna
Am intrerupt Ac pentru ca am scapat de chist dar...dupa un ciclu mai ciudat( ff dureros si cam scurt, doar 3 zile cand la mine erau 7) acum am avut o ovulatie ciudata. Am avut dureri mari si mucusul era cu sange. Este normal? Plus ca mi s-a parut ca mai mult mucus decat de obicei si era tot cu sange...Sincer sunt cam speriata.
Cu 2 zile inainte am fost la ginecolog care mi-a facut doar ecograf si care mi-a zis ca sunt ok dar la stirea ca sufar de boala autoiuna hasimoto...m-a trimis urgent la endocrinologie, spunand de acolo mi se trag mie toate problemele... sad
Multumesc!

eu sunt de parere ca doctoressa este mai in masura sa  iti raspunda dar normal ovulatie se poate intampla sa fie cu sange  cesafac asa am auzit o prietena ca ea pateste lunar, tinand cont ca ai mers la medic si ca totul este ok (mai mult sau mai putin) cred ca poti sta linistita goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2010-12-12 19:26:30

daenarys
Vizitator

se poate intampla ca la ovulatie sa sangerezi...ea apara datorita folicului care se rupe...eu zic sa stai linistita.asa am aptit si eu de cateva ori smile

#4 2010-12-12 19:29:13

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Multumesc fetelor!  smile

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#5 2010-12-12 19:31:41

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da, se poate, stai linistita.

Publicitate

loading...

#6 2010-12-12 23:54:12

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

si eu am patit-o. si cantitatea de secetie in perioada in care ovulezi poate fi diferita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.