|
Nu esti logat.
Ovulatie cu sange!#1 2010-12-12 19:12:19
Ovulatie cu sange!Buna Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #2 2010-12-12 19:20:38
Re: Ovulatie cu sange!
eu sunt de parere ca doctoressa este mai in masura sa iti raspunda dar normal ovulatie se poate intampla sa fie cu sange asa am auzit o prietena ca ea pateste lunar, tinand cont ca ai mers la medic si ca totul este ok (mai mult sau mai putin) cred ca poti sta linistita Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2010-12-12 19:26:30
Re: Ovulatie cu sange!se poate intampla ca la ovulatie sa sangerezi...ea apara datorita folicului care se rupe...eu zic sa stai linistita.asa am aptit si eu de cateva ori #4 2010-12-12 19:29:13
Re: Ovulatie cu sange!Multumesc fetelor! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-12 23:54:12
Re: Ovulatie cu sange!si eu am patit-o. si cantitatea de secetie in perioada in care ovulezi poate fi diferita. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|