|
Nu esti logat.
Sunt sau nu insarcinata???#1 2010-12-14 23:53:32
sunt sau nu insarcinata???Buna! Am si eu o mare nelamurire. As vrea sa stiu daca ar trebui sa ma astept la a fi insarcinata sau nu. Cam de aproximativ 9 ani iau anticonceptionale - Novynette. Offline #2 2010-12-14 23:56:14
Re: sunt sau nu insarcinata???sandra, fa un test la 3 saptamani de la contactul cu pricina, ca sa ai un rezultat clar. Altfel sanse exista, poate ceva mai mici ca poate ovarele inca mai sunt adormite dupa anticonceptionale, dar nu m-as baza pe asta. Plus ca daca de-abia le-ai intrerupt, perioada fertila nu ti-o poti calcula.. #3 2010-12-15 00:00:02
Re: sunt sau nu insarcinata???am uitat sa mentionez faptul ca ieri trebuia sa imi vina iar ciclul dar se pare ca momentan are intarziere 2 zile... oare o mai venii? hmmmm... Offline #4 2010-12-15 00:31:06
Re: sunt sau nu insarcinata???Ori mai stai sa se faca 7 de intarziere, ori sa se faca 3 saptamani de la contact si faci testul. Acum de intarziat e posibil si de la faptul ca ai lasat pastilele, nu doar de la sarcina #5 2010-12-16 15:53:12
Re: sunt sau nu insarcinata???Am facut testul azi testu Beta - HCG (desi inca nu esrau 3 saptamani) si mi-a iesit valoare 1,20. Ce inseamna? Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-16 18:47:25
Re: sunt sau nu insarcinata???nu ai si valorile de referinta? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|