homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sau nu insarcinata???

#1 2010-12-14 23:53:32

sandra1
Membru
Inregistrat: 2010-12-14

sunt sau nu insarcinata???

Buna! Am si eu o mare nelamurire. As vrea sa stiu daca ar trebui sa ma astept la a fi insarcinata sau nu. Cam de aproximativ 9 ani iau anticonceptionale - Novynette.
Luna trecuta, adica in noiembrie, dupa ce mi-a venit ciclul ( pe 15 nov) nu am mai luat in continuare pastile anticonceptionale - nu am reusit sa cumpar in prima zi dupa terminarea menstruatiei si am renuntat la a mai lua cu gandul ca e oi incepe iar in luna decembrie.

Apoi pe 27 nov am avut rap sexuale cu sotul meu si nu am luat nici pastila de a 2-a zi. de atunci am cateva simptome cam dubioase asa si nu stiu daca sa ma astept la o sarcina sau nu. Simptomele sunt: balonare, durere in partea sanga a abdomenului, senzatia de urinare mai puternica desi cantitatea de urina elimina era mica; stare de oboseala si somnolenta si dureri ale sanilor.

In urmatoarea saptamana am facut o infectie in gat si am luat 2 zile niste paracetamol, aspirin si antibiotice ospen-1 pastila si apoi 2 pastile de augumentin. Trebuie sa menionez ca inainte de a lua aceste pastile am facut un test de sarcina care a iesit negativ.

De atunci simptomele mentionate mai sus au persistat si sunt si acum prezente.
Astfel ca va rog sa imi spuneti ce sanse sunt sa fiu insarcinata si daca pastilele luate au afectat intr-un fel posibila sarcina. Cum as putea sa aflu sigur daca sunt sau nu insarcinata. Cand ar trebui sa imi fac un test de sarcina care sa fie concludent?
Multumesc!

#2 2010-12-14 23:56:14

persifona
Vizitator

Re: sunt sau nu insarcinata???

sandra, fa un test la 3 saptamani de la contactul cu pricina, ca sa ai un rezultat clar. Altfel sanse exista, poate ceva mai mici ca poate ovarele inca mai sunt adormite dupa anticonceptionale, dar nu m-as baza pe asta. Plus ca daca de-abia le-ai intrerupt, perioada fertila nu ti-o poti calcula..
Deci cum se fac 3 sapt, fa testul

#3 2010-12-15 00:00:02

sandra1
Membru

am uitat sa mentionez faptul ca ieri trebuia sa imi vina iar ciclul dar se pare ca momentan are intarziere 2 zile... oare o mai venii?  hmmmm...

#4 2010-12-15 00:31:06

persifona
Vizitator

Ori mai stai sa se faca 7 de intarziere, ori sa se faca 3 saptamani de la contact si faci testul. Acum de intarziat e posibil si de la faptul ca ai lasat pastilele, nu doar de la sarcina

#5 2010-12-16 15:53:12

sandra1
Membru

Am facut testul azi testu Beta - HCG (desi inca nu esrau 3 saptamani) si mi-a iesit valoare 1,20. Ce inseamna?

Publicitate

loading...

#6 2010-12-16 18:47:25

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu ai si valorile de referinta?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.