homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou pentru un bebe nou nascut :)

#1 2010-12-15 20:35:32

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

cadou pentru un bebe nou nascut :)

buna, as vrea sa ii iau nepotelei mele un cadou frumos de Craciun, insa nu prea stiu ce pot sa ii cumpar in afara de hainute si jucarii. As vrea sa iau ceva folositor atat pentru mamica cat si pt bebelusa.
Mamicile de pe forum ma pot ajuta?  bebic  bebelusa are o luna  smile

Ultima oara a fost editat de anda23 (2010-12-15 20:35:55)

#2 2010-12-15 20:37:54

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: cadou pentru un bebe nou nascut :)

ceva folositor atat pt mamica dar si pt bebelus sunt...pampersii smile
atata tot ca nu e vreo chestie prea...emorionanta, sa zic asa.
poti vorbi cu mamica sa o intrebi daca are nevoie de ceva, sunt convinsa ca ar aprecia ceva ce o scuteste de o cheltuiala....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2010-12-15 20:45:47

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

ideea e ca fiind mamica de putin timp poate nu stie exact de ce are nevoie... poate au aparut lucrusoare noi... ea citeste mult pe internet, dar poate reusesc sa o surprind cu ceva  wink

#4 2010-12-15 21:32:41

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ideea e ca oricat de putin timp ar fi trecut, eu sunt sigura ca stie ce are nevoie!
poate un incalzitor, sterilizator, leagan, masa de papat pe ea...cantar, etc. sunt asa de multe smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#5 2010-12-15 23:00:00

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Ce a spus si pokemon... Daca vrei ceva simbolic ai putea sa-i iei o bratarusa de aur smile Uite, eu cand am fost la aniversarea de 1 an a nepoatei mele i-am luat un lantisor cu o inimioara de aur mai mic pentru cand este bebelus si unul la fel si mai mare pentru cand va fi mai maricica.

Strong reasons make strong actions!

Publicitate

loading...

#6 2010-12-16 10:50:12

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

SofySofia a scris:

Ce a spus si pokemon... Daca vrei ceva simbolic ai putea sa-i iei o bratarusa de aur smile Uite, eu cand am fost la aniversarea de 1 an a nepoatei mele i-am luat un lantisor cu o inimioara de aur mai mic pentru cand este bebelus si unul la fel si mai mare pentru cand va fi mai maricica.

offtopic urasc bijuteriile la bebelusi. Nu-si au rostul deloc! - parerea mea.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#7 2010-12-16 11:25:43

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Fantezia mea snoaba pentru cand voi avea un bebel? lol O pereche de adidasi de firma pentru bebei. Daia mici mici mici big_smile Eu personal ii ador. Recunosc ca sunt total lipsiti de sens, dar nu-mi pasa rotfl2

Poor is the man whose pleasure depends on another

#8 2010-12-16 11:30:11

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu i-as lua o carticica pe care poti sa te inregistrezi citind povestea. Adica poate de exeplu sa o puna pe una din bunici, sau pe tatal bebeului sa se inregistreze citind. Mi se par foarte dragute.

#9 2010-12-16 16:44:53

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

pink_martini a scris:

SofySofia a scris:

Subscriu. Cu exceptia cerceilor la fetite.
Ar fi bine sa te interesezi inainte din ce catogie e mama: pro sau contra bijuteriilor la bebelusi.
Eu stiu sigur ca nu i le-as pune copilului indiferent cate ar primi.

O idee ce-mi vine acum ar fi un set din acela de plastic pt mancat cu ceva desene. Sau ceva jucarie de ros pt mai incolo cand ii ies dintisorii.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#10 2010-12-16 16:52:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dacă fetița are o lună, ?nseamnă că prinde iarna la categoria 0-3 luni, așa că fii pur și simplu practică și ia-i niște seturi de body-uri sau costumașe de casă ori combiezoane de purtat tot prin casă, pt categoria asta de v?rstă. dacă-i iei haine de stradă s-ar putea să n-aibă ce face cu ele acum, pt că pe sub combiezoanele de f?ș nu le dai blugi sau alte minuni c?nd ?i scoți, că oricum nu vede nimeni ce au ei sub f?ș

sau ia-i un combiezon de ăsta de f?ș pt scos afară, pt 3-6 luni, că va avea 6 luni ?n aprilie și garantat p?nă-n martie tot ?l poartă, plus că pe cel de 3-6 luni i-l poți da și la 2 luni pe afară fără probleme, eu așa fac cu a mea. mai bagi o haină groasă pe sub ele, 2 bluzițe și e f practic, chit că e mare

LE: ca mamă de pui mic, orice cadou fantezist am primit, nu m-a ?nc?ntat mai tare dec?t un body practic sau o pereche de izmene, că sunt lucrurile de care am cea mai mare nevoie acum. nu bluze, că sunt inutile pt că ies din pantaloni și ?ngheață spatele, nu bijuterii, nu jucării. hăinuțe de purtare, practice, de bumbac neapărat

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-12-16 16:57:32)

#11 2010-12-16 17:41:30

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathrynn a scris:

pink_martini a scris:

SofySofia a scris:

Ar fi bine sa te interesezi inainte din ce catogie e mama: pro sau contra bijuteriilor la bebelusi.

O idee ce-mi vine acum ar fi un set din acela de plastic pt mancat cu ceva desene. Sau ceva jucarie de ros pt mai incolo cand ii ies dintisorii.

daca e fetita doar cercei i-as pune, in rest copilul pana la 12-13 ani nu are ce cauta cu aur/argint pe el ...oricum le pierde

ps: am mai auzit eu de o mama care si-a batut fetita ca a pierdut cerceii de aur la joaca....pai e COPIL cum naiba sa o bati pt asa ceva  yikes  , eu una zic NU bijuteriilor nu doar la bebelusi ci si la copii...si in nici un caz aur ca nu stii cine ii face un rau copilului pt un nenorocit de aur care in ochiii copilului oricum valoreaza un zero barat

#12 2010-12-16 18:35:41

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

sleeping_beauty a scris:

kathrynn a scris:

pink_martini a scris:

daca e fetita doar cercei i-as pune, in rest copilul pana la 12-13 ani nu are ce cauta cu aur/argint pe el ...oricum le pierde

ps: am mai auzit eu de o mama care si-a batut fetita ca a pierdut cerceii de aur la joaca....pai e COPIL cum naiba sa o bati pt asa ceva  yikes  , eu una zic NU bijuteriilor nu doar la bebelusi ci si la copii...si in nici un caz aur ca nu stii cine ii face un rau copilului pt un nenorocit de aur care in ochiii copilului oricum valoreaza un zero barat

am avut eu o vecina care si'a batut fetitza in vazul tuturor pt k pierduse un cercel.nu suportam sa o vad,era o idioata  skitarg   sau alta care zicea k dintre toate cadourile primite la botez,cel mai mult i'a placut de la nuj care k i'a dat lant de aur  roll   si altii saracii care au dat din suflet poate,nu contau  forgetit  ma enerveaza la culme astfel de persoane skitarg

nici eu nu sunt de acord cu bijuteriile la copii(doar cercei la fete cum ziceati si unele din voi),insa deja e absurd sa daruiesti bijuterii de aur unui bebe....

#13 2010-12-16 18:49:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

eu sincera sa fiu as baga in amanet aurul ala primit pt copil si i-as lua ceva util de banii aia (pampersi sau haine de care zicea anabella), acuma puteti sa dati cu rosii!!!

#14 2010-12-16 22:15:38

kathrynn
Hero member

Las' ca mai stiu eu pe cineva care i-a cumparat copilului bratara de aur de X grame (ca la unii conteaza gramele nu modelul) dar nu i-o punea decat duminica atunci cand mergeau IN SAT (ca sa vada lumea - completare personala).

#15 2010-12-16 22:22:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nici mie nu imi plac bijuteriile la copii. Sa va spun ca mama mi-a pus cerceii de aur doar cat eram bebe si stateam tot timpul cu ei si dupa mi-a pus ata (ca faceam alergie la argint) dupa ce fetitei unei colege i-a SMULS un nenorocit cercelusii de aur cu tot cu ureche (nu toata urechea, darva dati seama ca i-a rupt partea aia de jos a urechii). Pfff... unii parinti vor sa isi arate "valoarea " pe copilasi.

#16 2010-12-17 10:15:38

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Cercelusii la fetite sunt mai mult decat dragalasi. Dar am vazut multi copilasi/bebelusi cu bratari de aur la mana. Nu mi se pare ok! Arata ca niste bebelusi-cocalari sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#17 2010-12-17 11:49:33

kathrynn
Hero member

pink_martini a scris:

Cercelusii la fetite sunt mai mult decat dragalasi. Dar am vazut multi copilasi/bebelusi cu bratari de aur la mana. Nu mi se pare ok! Arata ca niste bebelusi-cocalari sad

rotfl  rotfl  rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.