homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Terapie pentru echilibrare hormonala

#1 2010-12-16 20:07:06

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Terapie pentru echilibrare hormonala

A incercat cineva din voi terapia Bowen? Am inteles ca este buna pentu echilibrare hormonala si pentru tratarea ovarelor polichistice. Vreau sa tratez si eu ovarele polichistice care imi dau 1 milion de probleme, iar tratament cu anticonceptionale este exclus sa iau. Altceva pentru tratarea ovarelor polichistice mai stiti?

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-16 19:12:14)

#2 2010-12-18 22:02:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Terapie pentru echilibrare hormonala

esti sigura ca ai SOPC? adica sindromul de ovare polichistice????daca ai, solutia e blocarea testosteronului in exces cu acetat de ciproteron(+/_ estrogen)...si poate ca ar trebui sa stiu insa eu habar nu am de ce esti asa de hotarita impotriva anticonceptionalelor, dar ma rog....daca insa nu ai asa ceva, ramine de discutat ce inseamna ca ai nevoie sa te echilibrezi hormonal...si evindet, ramine sa ne spui ce inseamna terapia Bowen

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-12-19 12:13:04

tania23
New member
Inregistrat: 2010-10-28

Re: Terapie pentru echilibrare hormonala

As avea si eu o intrebare in legatura cu dezechilibrele hormonale si cu SOPC. Mi s-au depistat mici chisturi pe ovarul drept acum 3 ani si doamna doctor a vrut sa-mi prescrie anticonceptionale, insa am refuzat pentru ca luasem inainte timp de un an,din iulie2006 pana in iulie 2007(Mercilon) si in septembrie 2007 mi-au descoperit chisturile. Insa, problema mea este ca am cosuri mai ales in jurul gurii,pe barbie si obraji si oricat ma ingrijesc nu trec, imi cade foarte mult par si am matreata si cea mai grea problema este ca transpir abundent la subrat si are un miros foarte urat desi fac 2 dusuri pe zi si folosesc antiperspirant si nu fac cine stie ce activitati solicitante. Ma gandesc daca poate fi un dezechilibru hormonal si chisturi ovariene? Si in majoritatea timpului sunt trista,fara chef de viata,parca fara vlaga. In februarie ajung in tara si voi merge la medic,endocrinologul este recomandat in acest caz? Anticonceptionale nu vreau sa iau,am si atacuri de panica,uneori simt ca ma inteapa inima si mi-e teama, plus ca la ultimele analize la ficat nu a iesit prea bine rezultatul,poate de la antibioticele primite pt infectia urinara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.