Copiii din rulota-2
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
Re: Copiii din rulota
Banana Split a scris:vreau sa spun ca hainele raman mici.. in continuare nu vor avea electricitate, apa, caldura. hainele sunt intr-adevar cele mai durabile, insa degeaba ai haine si jucarii daca nu au ce manca zilnic. sa se bucure de bomboane cateva zile, eventual sa le creasca glicemia prea mult pentru ca nu consuma de obicei... si dupa aia sa se intoarca la saracie si sa le mai fie si pofta de ce-au mancat cu cateva zile in urma.. nu e bine. de ei trebuie sa se ocupe statul sau asociatiile nonguvernamentale care fac acte de caritate, persoanele superbogate care i-ar putea intretine fara sa simta ca scot macar banii din buzunar si ok ii ajuti pe ei, dar cum ramane cu restul? ei nu merita?
bietii copii....o sa fie prea rasfatati zilele astea si asta o sa fie de rau... incredibil ! nu-mi vine sa cred ce citesc. Motivul pentru care a fost deschis acest topic nu a fost nici pe departe o obligatie pentru persoanele de pe forumul asta... ca vad k asta s-a inteles.
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
saracii copii cate cazuri am auzit,am vazut...mi se rupe sufletul de fiecare data cred k nu trebuie nimeni invinovatit,nici parintii,ei i'au adus pe lume si au incercat sa le ofere ce au putut(au mentionat k pana nu demult aveau un trai decent,deci se descurcau).din pacate,in unele cazuri,precum acesta,nu ai de unde sa stii ce iti aduce ziua de maine,daca mai ai ce sa le pui copiilor pe masa sau nu,daca poti sa mai platesti facturile ce se scumpesc pe zi ce trece sau sa te mai delectezi cu mici cadouri,dulciuri,jucarii pt copii.acestea din urma sunt pe ultimul loc sau nu exista deloc in multe familii din Romania si in acest caz parintii sunt ultimii vinovati,pt k oricat s'ar zbate si ar incerca sa se ridice,sistemul din Ro nu ii lasa sa o faca si asa ajung saracii disperati
Love,daca afli vreo adresa ceva,unde putem trimite cate ceva,sa o postezi
Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-12-17 17:23:48)
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Banana Split a scris:inca un lucru si inchei (eu cred ca am dreptul sa postez unde vreau din moment ce nu ai specificat cand ai deschid threadul ca e EXCLUSIV celor care vor sa doneze.. si chiar si asa, de aia suntem pe forum, ca sa avem o parere)
love_t a scris:Am reusit sa vorbesc cu tatal la telefon, dar inainte sa imi spuna unde "locuiesc" cred ca i s-a terminat bateria. Cert e ca locuiesc in Bucuresti. Daca puteti si daca vreti, haideti sa dam fiecare cat avem, o jucarie, o patura, o sticla de ulei, hainute, ORICE. Sa-i facem si pe ei sa simta ca vine Mosul, macar o data.
vrei sa spui ca tatal are telefon si eventual bani de cartela? si are dintr-o data electricitate ca sa-si incarce bateria?...
In cazul de fata ma gandeam sa faci ceva cu parerea aia a ta.
Du-te si fa-le galerie femeilor care isi omoara copiii decat sa le apreciezi pe cele care macar incearca sa ii creasca.
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
love_t a scris: Va rog frumos inca o data, nu transformati topicul asta in ceva urat. Voi stiti ce inseamna saracia? voi stiti ce inseamna sa nu ai ce manca? voi stiti cum e sa mananci numai paine si aia cu portia? ei bine, daca nu... nu mai comentati degeaba.
Daca cei cu posibilitate ar ajuta macar un pic, s-ar simti diferenta. Tu, Banana Split spui ca nu e bine sa ii ajutam... sa ii lasam sa moara e mai bine? Daca toti ar gandi ca tine, nimeni nu ar mai da nimic... nici un leu. Suntem mai rau ca animalele, suntem in stare sa ne mancam intre noi de atata rautate ce zace pe pamantul asta. Rusine!
nu e nevoie sa ma jignesti indirect. as putea si eu sa spun rusine celor ce incurajeaza cersetoria si li se topeste inima cand aud cazuri din astea. insa cand ii vezi pe strada ca mor de foame si intind mana la cersit nu cred ca dai fuga pana acasa sa le aduci tot ce ai in frigider. si asta doar pt ca nu stii povestea lor si cum au ajuns acolo, dar daca ii vezi la tv, automat e un caz special. nu e deloc special, se intampla peste tot in lume zi de zi repet, sunt destui oameni care au suficienti bani cat sa intretina o intreaga familie de genul acesta. daca esti unul din ei, chiar te invit sa o faci. insa nu cred ca prin faptul ca ii ajuti 2 zile din an o sa le imbunatateasca viata, ba chiar o sa le-o ingreuneze dupa ce au vazut ce inseamna sa ai, si apoi dintr-o data iar nu ai eu zic sa va ganditi mai bine la ce am zis, nu sa ma blamati, ca stiu ce vorbesc. sunt copii care sufera de boli atat de grave si doar o operatie foarte scumpa i-ar putea tine in viata. asta nu e vina nimani, nici a parintilor. sunt oameni care efectiv mor de foame prin africa uitati de lume.. sunt atatea si atatea cazuri, incat favorizarea asta mi se pare de prost gust.. ori ai bani sa faci ceva cu adevarat pentru acei oameni, ori doar ii amagesti pentru cateva zile e o chestiune de moralitate. nu mai postez aici, eu nu am vrut sa starnesc niciun fel de cearta, doar mi-am expus parerea si toata lumea mi-a sarit in cap nu am zis ca nu merita, nu am zis ca trebuie lasati sa moara de foame, am spus doar ca nu poti sa-i ajuti in felul in care vreti voi. asa doar te simti mai bine ca ai facut ceva
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
fucking perfect...
- sunshine16
- Banat
- Site
Ba da, saptamana trecuta am vazut pe strada o tiganca cu un copil mic in brate. Si surpriza...era din Romania. Nu avea incaltaminte si copilul plangea de foame probabil. Si da, m-am dus acasa si i-am dus haine, biberoane, i-am dat bani si i-am cumparat lapte pt copil. Ce daca e tiganca? si ce daca cerseste? Nu iti baga nimeni mana in buzunar!
Nu pot sa cred cata rautate exista! Nu pot!
LE: Luis, ai mail.
Ultima oara a fost editat de love_t (2010-12-17 17:32:12)
- luisjota
- Hero member
love_t tu nu esti in Romania?
fucking perfect...
- sunshine16
- Banat
- Site
Nu... adica ba da dar nu mai stau in Romania de 4 ani
- luisjota
- Hero member
atunci nu stiu ce trebuie facut, cineva trebuie sa-i ajute pe copilasii astia...cu cine putem lua legatura in Bucuresti? serivicii sociale nu exista? crucea rosie sau vreo biserica, ceva? stie cineva ceva ?
fucking perfect...
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
ce v?rstă au copiii? eu cu bani nu pot contribui pt că nu am de unde, dar poate cu altceva, măcar haine pt mamă sau soțul ei, dacă cel mai mic e mai mare dec?t fetița mea
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Banana Split, nu sunt deloc de acord cu tine . uite de exemplu eu, cand vad un cersetor pe strada, nu dau fuga acasa sa iau mancarea din frigider, ci intru intr-un magazin alimentar si ii cumpar o paine! e mult mai bine decat sa le dai bani, pe care ii pot cheltui pe bautura sau tigari. prefer sa le cumpar eu ceva: o paine, cateva feliute de salam, un ardei, o rosie, o maslina, ceva acolo. treaba cu facutu' copiiilor pe banda rulanta...sincer, nu stii ce-a fost in mintea lor, sunt oameni care fac copii pt ajutorul ala de cat dumnezeului e si altii care-i fac din dragoste si dorinta de a avea, nestiind ce se poate intampla maine. de exemplu: poti sa faci si tu un copil sau 2 si sa ai un trai super, dar dupa o anumita perioada sa inceapa sa mearga lucrurile prost, in final sa ajungi ca ei. atunci scuza-ma, ce vina ai ca ai pierdut locul de munca, ca nu mai ai bani etc?
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
..be the best ...fuck the rest ))
- sunshine16
- Banat
- Site
Ana, o sa incerc si maine sa iau legatura cu ei... ma gandesc ca nu o fi avut unde sa isi incarce telefonul si il intreb, apoi postez aici. You, cum vrei tu. Ma gandesc ca nu au o adresa din moment ce stau in rulota, deci nu prea ai cum sa le trimiti... poate doar prin intermediul Povestirilor adevarate. Mama oricum se duce, deci cine vrea sa trimita prin ea, cu mare placere.
Nici eu nu o sa pot ajuta cu bani, dar o hainuta si cate ceva de-ale gurii vor fi binevenite.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Ok, prin mama ta mi se pare perfect. Eu nu promit nimic , incerc sa fac rost de cate ceva .
..be the best ...fuck the rest ))
- sunshine16
- Banat
- Site
Pill, dar eu nu am cum sa ma duc in azile si nici nu am cum sa ii caut pe strada. eu nu mai stau acolo. aici, ajut cat pot si pe cati pot. Povestea asta m-a impresionat si vreau sa ii ajut pe ei. De ce e inutil? Oamenii au spus ca vor sa isi gaseasca de munca... ei au muncit pana acum, pana cand si-au pierdul locurile de munca. Cu ce sunt ei vinovati? Cum sa spui ca o duc bine in comparatie cu altii? Aveau o paine si 2 cartofi... si au copil mic care are nevoie de lapte. Ce mananca copiii aia? Macar la un azil sau la un orfelinat au caldura, lumina... ei nu au nici caldura si nici lumina... si sunt 5 suflete intr-o rulota. Probabil nu au mai facut o baie de cand lumea... Nu poti sa faci astfel de comparatii. Cei de la azile au o masa calda de bine de rau... lor cine le da o masa calda?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|