|
Nu esti logat.
Postinor si anticonceptionale#1 2010-12-17 16:43:58
postinor si anticonceptionalebuna am si o nelamurire : pe data de pe data de 4 am facut sex cu prietenu meu neproteja am luat postinor aproximativ la 35 de ore de la contact prima pastila si peste 12 ore a doua Offline #2 2010-12-17 20:19:17
Re: postinor si anticonceptionalecand ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia in mod normal? coincide cat de cat cu ziua in care ti-a aparut sangerarea asta? daca da...atunci consider-o menstruatie. Daca nu...vei fi protejata dupa primele 7 pilule. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-12-17 21:08:04
Re: postinor si anticonceptionaleeu de obicei nu am un ciclu regulat mai intarzie sau vine mai devreme cu 5-6 zile oricum multumesc de raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|