homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema

#1 2010-12-17 20:55:31

onlyydiva
New member
De la: Romania
Inregistrat: 2010-01-13

problema

buna,am si eu o problema ,de aproximativ o luna am inceput sa iau marvelon 21(anticonceptionale)insa dupa 2 sapt de la inceperea tratamentului sa zic asa ,au inceput sa imi iasa niste cosuri foarte urate in zona T ,crede-ti ca e de la anticonceptionale ?Am o igiena corporala foarte buna ,niciodata nu m-am neglijat iar alimentatia mea este deasemene corespunzatoare .Care ar putea fi problema ,am 20 de ani ,nu cred ca mai e vorba de pubertate
va rog sa imi dai un sfat

divame

#2 2010-12-18 17:31:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: problema

poate fi un efect advers al anticonceptionalelor

#3 2010-12-18 21:04:44

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: problema

nu ti s-a mai raspuns pe undeva la intrebarea asta? ac nu favorizeaza aparitia cosurilor in mod normal

http://forum.anticonceptionale.ro/t3311 … a-mea.html

nu mai deschide mai multe subiecte pentru aceeasi intrebare te rog

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.