|
Nu esti logat.
Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))-2#21 2010-12-19 23:57:27
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))Eo nu incurajez nimic,fiecare face c il duce capu. Offline #23 2010-12-20 00:16:10
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))ok Offline #24 2010-12-20 12:18:21
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))ss, acuma sa nu te superi iar....te intreb fara niciun subinteles, doar din curiozitate....care este problema daca cineva incurajeaza aventurile? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#25 2010-12-20 12:24:06Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))Eu unul nu concep ideea de a ?nşela. Probabil şi de asta nu accept aşa ceva. Dacă stai bine sa te g?ndeşti e o intreagă filozofie in toată treaba asta. Dacă (pur scenariu) eu as ?ncuraja aşa ceva şi eu ar trebui sa am aventuri. Fapt care partenerei nu i-ar conveni deloc. Am dreptate? Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #26 2010-12-20 12:33:53
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))aha...ideea e ca aici nu se discuta numai despre aventurile extraconjugale , ci si despre aventuri in general, cand nu esti implicat intr-o relatie si faci sex ocazional! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #27 2010-12-21 02:22:24
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))Cica sa ma bag si eu in seama, on topic. La mine e vorba de "sex la prima intalnire", prima si (deocamdata) singura experienta de genul asta din viata mea. Ultima oara a fost editat de maphy (2010-12-21 02:23:55) Ziua muncesc, Noaptea traiesc! Offline #28 2010-12-21 12:23:32
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":))) imi plac chestiile astea in care se intampla ceva fara s iti dai seama si deodata boom t trezesti dimineata cu cineva in pat. Offline #29 2010-12-21 12:37:30
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))tare, mai putin partea cu lipsa prezervativului! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #30 2010-12-21 13:19:06
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))da, am avut un MARE noroc, dar zau ca nu mai fac! Ziua muncesc, Noaptea traiesc! Offline #31 2011-02-17 02:09:37
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))
Daca i-ai zis ca esti la medicina sau ai mai mentionat ca nu ai vrea sa iei ceva cel mai probabil a zis-o din rautate... Oricum oamenii fara educatie pot sa aiba reactii de genu, in special cand sunt intr-un anturaj cu anumite "standarde". What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #32 2011-02-17 04:21:42
Incearca pe cat posibil sa nu te mai gandesti la asta...si eu cred ca a spus-o doar ca sa te raneasca, speculandu-ti propria slabiciune, pentru ca i-ai ranit orgoliul de mascul feroce. Oricum (presupunand ca ar fi adevarat) stii si tu ca sansele de transmitere sunt f mici doar prin sex oral (a fost si fara ejaculare, cu atat mai bn). Offline #33 2011-02-17 13:32:26
uff ....sincer imi pare rau pentru tine si eu sunt extrem de speriata mai ales cand aud de hiv (eu am o relatie de 6 ani si inca ma mai gandesc dak as putea avea ceva stand bine si calculand in atata timp aveam semne de asa ceva) Doamne fereste eu sper sa fii bine, si sa iti fie invatatura de minte NICIODATA SA NU MAI INCERCI ASA CEVA. Eu am facut sex neprotejat o singura data acum 7 ani si ceva....nu mai stiu exact si de atunci am ramas cu gandul asta (de fapt am vazut un reportaj si atunci m-am aperiat) iar al meu zice k mereu s-a protejat pentru siguranta lui (el e mai fricos ca mine la boala ma refer) dar ti-am spus suntem impreuna de 6 ani si 2 luni si multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si nu am patit nici unul nimic sa ne tii la curent, ai grija de tine Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #34 2011-02-17 15:04:25
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))o sa va tin la curent cu vestile bune...sper eu...tocmai de aceea am deschis acest subiect ...aveam nevoie de incurajari...acum trebuie sa ma gandesc doar la facultate si la examenele ce vor urma ...va pup Offline #35 2011-02-17 17:04:04
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))Succese si Capul Sus ! ! ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #36 2011-02-17 18:53:41
Eu sunt sigura ca a fost doar o rautate din partea lui, si sper sincer sa n-ai nicio problema. In schimb ii doresc, lui si tuturor celor care glumesc cu chestii din astea, sa o pateasca pe bune. Poate sunt rea sau dura, dar eu asa cred ca merita! Ultima oara a fost editat de maphy (2011-02-17 18:54:06) Ziua muncesc, Noaptea traiesc! Offline #37 2011-02-17 18:59:06
Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))Chiar si cu contact neprotejat riscul mi se pare relativ mic. Adica din cate stiu eu doar un procent mic din pop are HIV. Desigur ca daca dai de un idiot care vrea sa te sperie o sa zica ca le are pe toate. Dar eu zic ca poti sa stai linistita, din moment ce stia de teama ta si nu a trimis din start mesajul ala poti sa fii sigura ca nu ai nimic. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-17 18:59:42) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #38 2011-02-17 19:06:44
subscriu. chestia asta ti-a zis-o de ofticat ce e Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-17 19:17:33) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|