homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))-3

#39 2011-02-17 20:26:04

student89
New member
Inregistrat: 2010-06-06

Re: Aventurile.."A doua oara nu o mai fac..nuu..!":)))

eu nu am dorit niciodata raul nimanui si nici lui nu-i doresc....desi trec prin niste momente foarte tensionate, stresante...maine ma duc sa fac o hemoleucograma si un test serologic pentru sifilis...iar peste o luna ma duc sa fac HIV...pentru linistea mea....oricum trebuie sa le fac destul de des avamd in vedere ca lucrez in spital va multumesc pentru sprijin

#40 2011-02-17 22:46:42

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

vei face testele si ai sa vezi ca nu ai nimic. good luck! smile

prima pagina m-o amuzat maxim lol desi sunt aventuri pe care nu le-ati repeta rotfl2

eu nu am nimic de adaugat rodnar inca tongue

#41 2011-02-20 23:26:11

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Succes si Bfta,app tipu era un cretin! neutral

cold

#42 2011-02-21 14:45:55

montan.chevy
New member
Inregistrat: 2011-02-15

eu am avut o aventura placuta smile ceea ce nu as mai repeta ar fi faptul de a nu-i mai recunoaste sotiei (atunci imi era iubita),
am recunoscut greseala si acum regret, imi cam scoate ochii, bine ca stie numa de una smile

#43 2011-02-21 15:29:41

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

montan.chevy a scris:

eu am avut o aventura placuta smile ceea ce nu as mai repeta ar fi faptul de a nu-i mai recunoaste sotiei (atunci imi era iubita),
am recunoscut greseala si acum regret, imi cam scoate ochii, bine ca stie numa de una smile

greseala recunoscuta este pe jumatate iertata si plus de asta este tipic femeiesc sa scoatem ochii barbatiilor  chicot

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Publicitate

loading...

#44 2011-02-21 15:35:40

montan.chevy
New member
Inregistrat: 2011-02-15

este adevarat ce spui. dar sa nu uitam ca ceea ce nu sti nu te afecteaza. daca nu ii spuneam in anumite zile eram mai linistit si nu avea cu ce sa imi scoata ochii, desi sunt convins ca gasea ea o 'unealta'

#45 2011-02-21 19:17:22

student89
New member

am facut o parte din analize...cele legate de sifilis...si au iesit negativ...mai m-am linistit putin ...ma rog in continuare la Dumnezeu sa iasa bine si cealalta analiza...peste o luna....va pup

#46 2011-02-22 09:50:42

fluturascrys
Hero member

student89 a scris:

am facut o parte din analize...cele legate de sifilis...si au iesit negativ...mai m-am linistit putin ...ma rog in continuare la Dumnezeu sa iasa bine si cealalta analiza...peste o luna....va pup

tummenupp  goodluck

#47 2011-02-22 11:31:35

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Sunt sigur ca a spus-o doar ca sa te faca sa suferi, ceea ce se pare ca i-a iesit.
L-ai ranit profund in orgoliul lui de mascul feroce. Bine ca nu a reactionat violent...

Cat despre asa-zisele lui boli, nu te teme, un om bolnav de HIV, sifilis si tot ce ti-a mai indrugat el, nu se comporta astfel.
Trece totul la capitolul "Asa NU!" si uita-l.
Aminteste-ti doar lucrurile placute din viata.

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-02-22 11:32:40)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#48 2011-02-22 12:01:05

student89
New member

a fost o experienta foarte neplacuta care m-a maturizat foarte mult ... in acelasi timp am o sila de tot ceea ce tine de relatii...nu cred ca voi mai fi in stare vreodata sa am o relatie cu cineva....
am inceput sa ma ocup mai mult de facultate si sa ma gandesc doar la viitorul meu profesional...si atat

#49 2011-02-22 12:12:50

mature_man
Full member

student89 a scris:

a fost o experienta foarte neplacuta care m-a maturizat foarte mult ... in acelasi timp am o sila de tot ceea ce tine de relatii...nu cred ca voi mai fi in stare vreodata sa am o relatie cu cineva....
am inceput sa ma ocup mai mult de facultate si sa ma gandesc doar la viitorul meu profesional...si atat

Poate ca exagerezi...
Dupa nick-name cred ca ai in jur de 21-22 ani, esti studenta, frumoasa (ca altfel nu s-ar fi uitat acel macho la tine) sunt sigur ca te vei indragosti si vei uita pe loc "promisiunea" de a sta deoparte de tot ce inseamna o relatie.
Daca mancam ceva si ne face foarte rau, nu inseamna ca toata mancarea din lume este proasta, si ca suntem sortiti sa murim prin infometare.
Gandeste-te putin la viitorul speciei umane; ce-ar fi daca toate fetele/femeile ar gandi ca tine?!  butter
Succes!

#50 2011-02-22 12:22:24

student89
New member

poate ca ai dreptate si poate ca imi voi schimba modul de gandire in momentul in care voi intalni persoana potrivita
nu voi mai face nici un compromis
cu siguranta voi avea pe viitor o relatie cu o persoana care va fi pe aceeasi lungime de unda cu mine din punct de vedere intelectual
celalalte aspecte nu ma intereseaza deloc...sa fie bogat, sa aiba 3 case si 7 masini...ma lasa rece...dar va trebui sa fie medic...ca mine
ai ghicit, am 22 de ani si toata viata inainte tongue

#51 2011-02-22 12:25:42

fluturascrys
Hero member

student89 a scris:

poate ca ai dreptate si poate ca imi voi schimba modul de gandire in momentul in care voi intalni persoana potrivita
nu voi mai face nici un compromis
cu siguranta voi avea pe viitor o relatie cu o persoana care va fi pe aceeasi lungime de unda cu mine din punct de vedere intelectual
celalalte aspecte nu ma intereseaza deloc...sa fie bogat, sa aiba 3 case si 7 masini...ma lasa rece...dar va trebui sa fie medic...ca mine
ai ghicit, am 22 de ani si toata viata inainte tongue

goodluck asa te vreau cu capul sus inainte  tummenupp

#52 2011-02-22 12:40:51

mature_man
Full member

Ai grija doar sa nu te mai lasi dusa de val.
Cred ca a fost la tine un pic de curiozitate, poate presiunea gandului ca TREBUIE sa o faci, sa intri si tu in randul lumii, tensiunea mediatica (filme, revista, internet... totul abunda de sex).

Succes!

[mesaj editat de Mature_man ptr. abatere de la subiect  bang ]

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-02-22 13:15:25)

#53 2011-02-22 12:44:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ea zice doar ca vrea sa fie "pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere intelectual", ceea ce mi se pare firesc. nu cred ca rezista vreun cuplu fara sa indeplineasca aceasta conditie. nu trebuie sa fii doctor ca sa fii inteligent, la fel cum nu orice inginer e neaparat destept smile

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-02-22 12:46:26)

#54 2011-02-22 12:49:33

mature_man
Full member

anca90 a scris:

ea zice doar ca vrea sa fie "pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere intelectual", ceea ce mi se pare firesc. nu cred ca rezista vreun cuplu fara sa indeplineasca aceasta conditie. nu trebuie sa fii doctor ca sa fii inteligent, la fel cum nu orice inginer e neaparat destept smile

@ Anca, eu am citit cuvant cu cuvant:

dar va trebui sa fie medic...ca mine...

[mesaj editat de Mature_man ptr. abatere de la subiect  goodluck

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-02-22 13:17:46)

#55 2011-02-22 12:56:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

aoleu, mie mi-a scapat partea aia rodnar. mea culpa buga

#56 2011-02-22 12:56:41

student89
New member

hai sa nu ne abatem de la subiectul principal
ideea era ca numai un medic imi va putea intelege stilul de viata, programul ...si ma va putea aprecia la adevarata mea valoare...pentru ca, sa va spun ceva...acum nu sufar de grandomanie...dar nu oricine e in stare sa faca aceasta facultate...si nu ma refer numai la capacitatea de a invata atat...ci si la stresul continuu timp de 6 ani de zile
de ce sa mai am o relatie cu unul care sa imi zica: "stii, esti o incuiata si o proasta..in afara de cursurile alea amarate de la facultate, nu ai nimic in cap"
legat de curiozitate...da, asa e...a fost o curiozitate....mi-am satisfacut-o...dar de acum incolo voi stii sa ma abtin

#57 2011-02-22 13:01:35

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Eu sunt de acord cu ea, intr-o oarecare masura. Un barbat care lucreaza 8 ore iar apoi vine acasa si nu mai are nici o grija nu va intelege niciodata ca un medic trebuie sa invete in permanenta, sa faca ture peste ture samd.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.