|
Nu esti logat.
Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculare#1 2010-12-18 23:28:25
Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareSalutare,vroiam sa va mai cer niste pareri,in legatura cu o problema.Dupa ejaculare ma doare testicolul drept,si progreseaza acea durere usor usor din ce inc e mai mult,este o durere sa zic asa intre excitanta si un pic disconfort,nu e umflat,nu are noduli,nimic,doar ca dupa ejaculare incep aceste simptome,au inceput cam de 2 saptamani,de asta si mie mi se pare cam ciudat.Ma gandesc ca poate sa fie si de la frigul de afara,poate ca dupa dusul fierbinte la o ora asa m-am expus gerului de afara,desi m-am expus cam putin ca eram cu masina.M-am dus la medic,sa uitat cu un aparat si mi-a dat flamexin o pastila pe zi timp de 5 zile,da mi-a facut bine pot sa spun,dar aceste simptome se reiau cand ejaculez,voi ce parere aveti?sa fie o inflamatie de la frig combinat cu dusul firbinte?sa vreun microb ceva?Cateodata acea durere imi da o stare de excitatie,insa sunt momente in care ma sreseaza,adica se simte asa...durerea. Offline #2 2010-12-19 13:48:45
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareNu stie nimeni............?!... Offline #3 2010-12-19 15:17:24
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareti-ai facut analiza de cultura din secretie uretrala? aia arata orice problema. test de chlamydia mi se pare ca trebuie sa il platesti separat si se poate face tot din secretia uretrala. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-19 15:19:45) Offline #4 2010-12-19 16:52:24
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareNu am nici o secretie,de ex. astazi ma simt ok,e bine,dar dupa ce ejaculez ma doare testicolul drept,doar acela,celalalt e ok.I-am zis doctorului sa iau ceva antibiotic si mi-a zis sa nu iau nimik,el ma examinat si asa a tras concluzia.Mi-a dat flamexim 5 zile atat,a fost ok dar dupa ce ejaculez am aceasta problema.Ma gandescca poate consecutiv sa intamplat ca la o ora dupa actul sexual si dupa dush sa ies in frig,insa nu cred ca asta ar fi cauza.Doctorul mi-a zis sa trec pe la el pe la cabinet maine sa-i spun cum ma simt,insa el crede ca e doar o inflamatie atat.I-am zis de acea partida scurta de sex oral,el a zis ca a fost o iritatie,inflamatie de la saliva.I-am zis de clamidia,el a zis ca imi dadea scurgeri,gonoreea nu se pune problema ca erau alte simptome.Eu inainte sa ma duc la el cu cateva zile am luat 3 pastile impotriva unor streptococi,preventiv,i-am zis si treaba asta,a zis ca nu trebuia sa iau asa...fara sa stiu ce am.O sa mai ma duc la el si ai spun,dar el zice ca sunt prea prapastios si ma alarmez asa din mici inflamatii,insa...nu stiu,nu e normal asa ceva,ma refer la aceste simptome.De ce cand nu ejaculez nu ma doare si totul e ok? Offline #5 2010-12-19 17:13:28
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareAm citit pe net referitor la aceste afectiuni ale testicolelor,din ce am citit majoritatea au dureri tot timpul,la mine culmea ca imi da o stare si de excitatie dupa ejaculare,poate e de bine,poate e de rau,insa mai este si o stare de jena care nu e in regula.....,doctorul nu a vrut sa-mi faca urocultura ...pt ca nu am simtomele necesare la cea cea ce am zis eu ca am,ma duc maine din nou la el sa discut. Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-19 17:16:36
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejacularedoctorul nu iti poate prescrie antibiotice decat daca iti iese vreun microb/virus la analize Offline #7 2010-12-19 17:50:15
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejacularePai nu mi-a facut nici o analiza ,a zis ca nu am simptomele necesare si a zis ca e doar o inflamatie,iritatie,de la uretra a trecut la testicol. Offline #8 2010-12-19 18:01:41
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareDaca mergi la Institutul Cantacuzino sau la orice alt laborator de analize, sigur ti se va face analiza de cultura din secretia uretrala, precum si cea de chlamydia. Nu trebuie neaparat sa ai simptome ca sa ti se poata preleva proba pentru analize; unele boli pot foarte bine sa fie asimptomatice. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-20 15:49:00) Offline #9 2010-12-20 01:29:37
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareNu sunt din Bucuresti. Offline #10 2010-12-20 16:24:47
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareSall,am fost astazi la doctorul la care am mai fost,deramato venerice medic primar si i-am zis de durerea combinata cu jena la testicolul drept dupa ejaculare,el mi-a zis asa,sa mai astept 5 zile sa nu mai iau nimic,nici un medicament sa vad cum se comporta organismul,daca acele dureri sa spun asa persosta dupa ejaculare a zis ca imi face un test de sange de clamidia,pentru ca secretii nu exista.Eu i-am zis sa nu am clamidia si sa stau asa si sa se agraveze si a zis sa stau linistit ca atunci cand se agraveaza da simptome mult mai mari.La clamidia testicolul era inflamat,marit si dureros la palpare,la mine e normal si nu doare cand al pipai,in momentul cand ma doare dupa ejaculare.Nu stiu,e ciudata rau treaba asta,nu am jena pe uretra,totul e ok la urinare,numai ca exista acest semn de intrebare,de ce ma doare testicolul dupa ce ejaculez,cam dupa dush asa incep sa apara aceste dureri.... Offline #11 2010-12-20 23:22:39
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareSalut,mai ma gandesc ca daca cumva am clamidia sa nu-mi afecteze rinichii,i-am zis si medicului ca perioada asta de asteptare sa nu imi provoace alte probleme la alte organe,adica daca este clamidia sa nu se duca la rinichi,el mi-a zis sa nu mai fiu prapastios asa,pt ca asa ceva se intampla la cazuri rare cand trece o perioada lunga de timp si infectia nu este tratata si acele complicatii se fac la putine persoane,in fine...,acum de ex. ma simt ok,nu mai am jena la testicol.Am intrerupt si o cura cu vitamine ce o fac periodic,vitamina a forte si vitamina e,cert este ca in ultima perioada am luat ceva cam mult ,mai ales pt imunitate si am cam exagerat,mi-a trecut prin gand sa fie si de la aceste vitamine care intr-un anume exces sa-mi provoace niste tulburari hormonale,nu stiu,e o parere.Cert este ca imi e teama ca in aceste zile in care nu iau nimic si in cazul in care am o infectie se intinda si la celelalte organe...... Offline #12 2010-12-21 00:19:28
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareo infectie nu evolueaza atat de rapid. o perioada de asteptare de cateva zile nu dauneaza. si o infectie nu o stopezi cu vitamine, ci cu antibiotice. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2010-12-21 01:31:54
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareO sa incerc sa fiu mai linistit sa vedem cum va fi starea maine si poimaine.... Offline #14 2010-12-21 12:50:55
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareSalut,aseara,adica noaptea am avut mici dureri la genunchi si senzatie de frig la partea de la genunchi in jos,defapt si ieri seara ma durea genunchiul,nu stiu,nu as avea nici un gand din asta daca acest simptom sa fi fost de la frig,in rest dureri la testicol nu mai am acum,e totul normal,ok.Imi e teama sa nu fie o infectie ceva in corp sa se mute la anumite zone...... Offline #15 2010-12-21 13:08:15
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareApropo la urocultura ar iesi clamidia?La urina? Offline #16 2010-12-21 18:31:13
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejacularela urocultura nu, ti-am mai spus. dar poti face testul PCR pentru chlamydia din urina, numai ca este destul de scump. am impresia ca a inceput si Synevo sa faca. Offline #17 2010-12-21 19:49:19
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareL-am sunat pe medic acum si i-am zis ca am avut stari febrile si m-au durut genunchi,el mi-a zis maine sa ma duc si pana la urologie sa ma consulte,problema este asa,ma gandesc ca doctorul de acolo sa nu-mi prescrie un antibiotic ceva fara sa stie exact ce am si sa fac tratamentul degeaba si apoi mi-a zis a doua zi sa vin la el,tot la medicul de dermato-venerice. Offline #18 2010-12-21 21:40:47
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareApropo,fereastra imonologica la vdrl la cat este?daca faci un test la 14 zile de la treaba cu pricina este relevant? Offline #19 2010-12-22 16:06:14
Re: Durere ciudata testicolul drept,dupa ejaculareAm fost astazi la medic,de data asta la urolog,i-am zis ce sa intamplat,si ma controlat specific urologic si de prostata...,adic amai pe romaneste...cu degetul si penetrarea...si mi-a gasit prostata marita de 2 ori cum trebuie sa fie,mi-a dat doxicilina 4 zile primele 2 zile sa iau 2 pastile pe zi iar apoi una,are 100 mg pastila. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|