|
Nu esti logat.
Sangerare-2#20 2010-12-22 13:13:38
Re: sangerarepai,cora zice mai sus ca are clasa 2 nu 3 la papanicolau. #21 2010-12-22 13:15:38
Re: sangerareAh, e foarte bine ca i s-a imbunatatit Papanicolaul, tineam minte de mai demult ca-i iesise 3. Offline #22 2010-12-22 13:15:46
Re: sangerareaveam c3 din cauza gardenellei, am scapat de mult de problema am primit la momentul respectiv tratament insa special pentru gardenella. ultimul papa a fost c2. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #23 2010-12-22 13:31:05
Re: sangerareaoleooo, am vazut la topicul de manichiura ce unghiutze ai, sa nu te zgarii cu ele daca te speli cu degetul in interior; mai bine nu mai bagi niciun deget daca n-ai unghiile scurte si pilite. e foarte usor sa te zgarii cu o unghie intr-o zona asa sensibila, am vazut cu ochii mei. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 13:32:15) Offline #24 2010-12-22 13:48:45
Re: sangerare nu ma zgarii cu ele, sunt atenta si oricum se intampla tare rar sa ma spal ca in general nu isi da drumul in mine. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2010-12-22 13:55:21
Re: sangerareRomar Medical se cheama. Acolo se face doar Pap-ul gratuit, cu trimitere. Colposcopia e 120 de lei , dar vezi (marit) pe un ecran tot vaginul, colul. Ca sa faci si colposcopia gratuita, nu stiu unde (cred ca se poate cu trimitere de la medicul de familie, dar nu la o clinica privata, ci la una de stat, acolo unde se sta o mie de ani la coada). Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 14:33:25) Offline #26 2010-12-22 14:54:48
Re: sangerareaha deci video colpo e ca la sanador, 120. atunci am sa ma duc la tarlea la sanador, ca imi place mult de ea. am mai fost o data la filantropia sa fac o colpo gratis, m-am jurat ca nu mai fac asta in viata mea! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #28 2010-12-22 15:12:37
Re: sangeraresi pentru problema mea, ca aveam o usoara sangerare (vizibila la colposcopie) din orificiul colului in afara menstrei - aveti idee daca e normal? Offline #29 2010-12-22 15:28:57
Re: sangeraredae da, am mai fost la tarlea, a fost cea mai buna pe partea de colpo la care am fost pana acum, nu m-a durut, mi-a explicat totul foarte ok. ea mi-a descoperit ectopia Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #30 2010-12-22 15:40:08
Re: sangerarenu am inteles foarte bine ce a zis; a zis ba ca e posibil sa fiu la ovulatie, ba ca sangele ala de fapt reprezinta celule endocervicale si ca e bine ca nu voi avea un Papanicolau cu interpretare limitata (din cauza absentei celulelor endocervicale). oricum, nu mi s-a parut normal sa vad ca iese sange din orificiul colului, de la sine Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 15:51:05) Offline #31 2011-08-11 10:55:50
Re: sangerarevreau si eu sa stiu ce e in neregula cu mine continui sa sangerez dupa actul sexual, cand ma sterg gasesc firicele de sange. rana cica nu e, medicii ridica din umeri ca nu stiu ce se intampla, mi-am facut analizeze din nou si sunt sanatoasa, folosesc lubrifiant desi ma lubrifiez si eu, de la pastile nu e ca le-am intrerupt 2 luni si tot sangeram.... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #32 2011-08-11 10:59:52
Re: sangerarete doare inauntru sau undeva la suprafata? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #33 2011-08-11 11:05:52
Re: sangerarela suprafata ma doare, chiar la intrare. dar asa am fost mereu chit ca am chef sa ai fac ceva, fizic nu mai pot. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-11 11:11:19) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #34 2011-08-11 11:09:12
Re: sangerareasa-s si eu... dupa alea alea simt ca si cum ar fi umflata, sau ca si cum as avea ceva mare bagat acolo, si mai si pulseaza ma distrez, n-am ce zice. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #35 2011-08-11 11:12:21
Re: sangeraredaaaa si la mine pulseaza si o jena de nici la baie nu pot sa merg imediat dupa. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #36 2011-08-11 11:35:38
Re: sangerarece viol? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2011-08-11 11:40:56
Re: sangerareah deci esti de-a mea ca eu vreo 4-5 ani am avut candida, si acum mai recidiveaza din cand in cand aveam niste dureri superbe pe vremea aia... si cine stie, ori ne-a ramas in cap ca ne doare, ori chiar vorba ta, tesutul deja e lezat. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-11 11:45:53) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #38 2011-08-11 11:48:26
Re: sangerareuuuf bine ca ti-ai revenit daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|