homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare-2

#20 2010-12-22 13:13:38

daenarys
Vizitator

Re: sangerare

pai,cora zice mai sus ca are clasa 2 nu 3 la papanicolau.
la ce medic ai fost la colposcopie?

#21 2010-12-22 13:15:38

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Ah, e foarte bine ca i s-a imbunatatit Papanicolaul, tineam minte de mai demult ca-i iesise 3.

#22 2010-12-22 13:15:46

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aveam c3 din cauza gardenellei, am scapat de mult de problema tongue am primit la momentul respectiv tratament insa special pentru gardenella. ultimul papa a fost  c2.

nu ma spal cu irigatorul decat cand fac tratamente si mi se cere acest lucru. altfel ma spal cu apa calda si degetul.

mersi mult puss

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2010-12-22 13:31:05

jeannie
Addicted member

aoleooo, am vazut la topicul de manichiura ce unghiutze ai, sa nu te zgarii cu ele daca te speli cu degetul in interior; mai bine nu mai bagi niciun deget daca n-ai unghiile scurte si pilite. tongue e foarte usor sa te zgarii cu o unghie intr-o zona asa sensibila, am vazut cu ochii mei.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 13:32:15)

#24 2010-12-22 13:48:45

coraline
Addicted member

lol nu ma zgarii cu ele, sunt atenta tongue si oricum se intampla tare rar sa ma spal ca in general nu isi da drumul in mine.
auch parca ma si iau durerile cand ma gandesc la zgarieturi  disperat

tu imi spuneai de centrele romaris pentru papa gratuit cu trimitere nu? pentru secretie si colpo stii daca se poate face la fel, tot la romaris? sau alte centre na..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#25 2010-12-22 13:55:21

jeannie
Addicted member

Romar Medical se cheama. Acolo se face doar Pap-ul gratuit, cu trimitere. Colposcopia e 120 de lei supa , dar vezi (marit) pe un ecran tot vaginul, colul. Ca sa faci si colposcopia gratuita, nu stiu unde nustiu (cred ca se poate cu trimitere de la medicul de familie, dar nu la o clinica privata, ci la una de stat, acolo unde se sta o mie de ani la coada).
In ce priveste cultura din secretie: mie mi-a zis doctorita ca daca e sa ai ceva gen gardnerella, candida, cocobacili, trichomonas etc. - toate astea ies la Papanicolau la ei (eu asa mi-am facut Pap-ul si pe foaia aia putea fi bifat daca imi iesea ceva la cultura), pentru care poate reusesti sa iti faci trimitere; altfel ar costa 50 de lei.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 14:33:25)

#26 2010-12-22 14:54:48

coraline
Addicted member

aha deci video colpo e ca la sanador, 120. atunci am sa ma duc la tarlea la sanador, ca imi place mult de ea. am mai fost o data la filantropia sa fac o colpo gratis, m-am jurat ca nu mai fac asta in viata mea!
este extraordinar daca ies "bolile" de secretie in papa, este super! imi iau atunci trimitere pentru papa si iese 2 in 1 big_smile
dupa sarbatori imi iau inima in dinti si ma verific a n-a oara tongue

#27 2010-12-22 14:56:26

daenarys
Vizitator

cora,ai mai fost la tarlea pana acum?

#28 2010-12-22 15:12:37

jeannie
Addicted member

si pentru problema mea, ca aveam o usoara sangerare (vizibila la colposcopie) din orificiul colului in afara menstrei - aveti idee daca e normal?

#29 2010-12-22 15:28:57

coraline
Addicted member

dae da, am mai fost la tarlea, a fost cea mai buna pe partea de colpo la care am fost pana acum, nu m-a durut, mi-a explicat totul foarte ok. ea mi-a descoperit ectopia

orangina imi pare rau, nu stiu sad medicul nu ti-a zis nimic atunci?

#30 2010-12-22 15:40:08

jeannie
Addicted member

nu am inteles foarte bine ce a zis; a zis ba ca e posibil sa fiu la ovulatie, ba ca sangele ala de fapt reprezinta celule endocervicale si ca e bine ca nu voi avea un Papanicolau cu interpretare limitata (din cauza absentei celulelor endocervicale). oricum, nu mi s-a parut normal sa vad ca iese sange din orificiul colului, de la sine cesafac
in orice caz, nu vad niciodata sange pe lenjerie in afara menstrelor, ci doar eventual secretia e un pic galbuie sau bej.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 15:51:05)

#31 2011-08-11 10:55:50

coraline
Addicted member

vreau si eu sa stiu ce e in neregula cu mine grater continui sa sangerez dupa actul sexual, cand ma sterg gasesc firicele de sange. rana cica nu e, medicii ridica din umeri ca nu stiu ce se intampla, mi-am facut analizeze din nou si sunt sanatoasa, folosesc lubrifiant desi ma lubrifiez si eu, de la pastile nu e ca le-am intrerupt 2 luni si tot sangeram....

ce d-zeu am???

de cand ma stiu, de atatia ani de cand mi-am inceput viata sexuala, nu am putut face mai mult de o partida pentru ca apoi ma durea "zona", dar niciodata nu am sangerat.
si acum ma doare dupa, doar ca si sangerez. din vara anului trecut, blestemata fie ea, am ramas cu aceasta problema.

ce sa mai fac? grater

#32 2011-08-11 10:59:52

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

te doare inauntru sau undeva la suprafata?
eu m-am zgariat odata fix la intrare in vagin, si curgea sange desi de vazut nu se vedea nici o zgarietura.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#33 2011-08-11 11:05:52

coraline
Addicted member

la suprafata ma doare, chiar la intrare. dar asa am fost mereu sad chit ca am chef sa ai fac ceva, fizic nu mai pot.
doar de un an si sangerez. la fiecare fiecare contact, cu lubrifiant, prezervativ sau fara, raman firicele de sange.

ma gandes ca daca era sa fie vreo leziune la suprafata, de unde si durerea, as fi sangerat de 7 ani de cand tot fac sex. nu doar de asta vara... insa nici durerea asta nu e normala. ma simt pur si simplu o handicapata, trag de al meu sa facem ceva si cand in sfarsit facem stau in reconstructie.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-11 11:11:19)

#34 2011-08-11 11:09:12

yoyolina
Moderator

asa-s si eu... dupa alea alea simt ca si cum ar fi umflata, sau ca si cum as avea ceva mare bagat acolo, si mai si pulseaza forgetit ma distrez, n-am ce zice.

daca nici doctorii nu au stiut ce ai, eu nici atat sad poate patesti si tu ca si mine, zgarieturi superficiale care se vindeca repede, dar care apuca sa te enerveze si sa te puna pe ganduri nustiu

#35 2011-08-11 11:12:21

coraline
Addicted member

daaaa si la mine pulseaza lol si o jena de nici la baie nu pot sa merg imediat dupa.

si nu se poate face nimic pentru zgarieturile astea? lol sa fie ai nostri atat de mari incat sa ne lezeze mereu?

la medici am tot fost, ca in astia 7 ani am avut destule probleme ginecologice. nici unul nu mi-a gasit o cauza sau o rezolvare. chiar daca ma simt bine in timpul partidei, nu ma jeneaza nimic, dupa ma ia durerea, jena si mai nou, sangerarea.
ma gandesc serios ca poate de la viol sa se fi sensibilizat foarte mult zona si de aceea la orice "perturbare" sa sangereze. dar nici un medic nu mi-a confirmat asta

stiu ca mai aveam o problema, cand ma excitam simteam ca imi pulseaza si ma durea. nici nu punea mana pe mine, eram imbracata si simteam o durere destul de mare chiar la intrare. oricum trecea rapid.... si durerea de dupa... la mine sexul numai durere inseamna.

#36 2011-08-11 11:35:38

yoyolina
Moderator

ce viol? neutral

nu stiu cat de mari sau nu or fi ai nostri (da' noi hai sa zicem ca-s mari lol ), la mine e si chestia cu candida si alte cele forgetit nu stiu daca exista vreo legatura, dar cred ca tesutul ala a avut de suferit dupa atatia ani de infectii mai mari sau mai mici.

#37 2011-08-11 11:40:56

coraline
Addicted member

ah deci esti de-a mea lol ca eu vreo 4-5 ani am avut candida, si acum mai recidiveaza din cand in cand tongue aveam niste dureri superbe pe vremea aia... si cine stie, ori ne-a ramas in cap ca ne doare, ori chiar vorba ta, tesutul deja e lezat.
da, asta era problema de asta vara, de cand au inceput si sangerarile. si medici peste medici, nici unul nu stie nimic. am fost la tarlea, am facut controale si colposcopii, cica sunt perfect sanatoasa. zice ea....

chestia nashpa e ca deja mi-e si frica sa mai fac ceva.si asa fac rar, din aaaaan in paste, cand e sa fac ma ia cu tremurat. pe bune de nu ma las de tot forgetit

crezi ca doctoressa ar avea vreo idee? cesafac

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-11 11:45:53)

#38 2011-08-11 11:48:26

yoyolina
Moderator

uuuf sad bine ca ti-ai revenit sad

ii las link puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.