homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pls help

#1 2010-12-20 20:40:32

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

pls help

am facut o perioada sex neprotejat si cam de o luna de zile simt un miros foarte neplacut, secretii nu am, se pateaza chilotul un pic, insa mirosul e practic insuportabil, minkarimi la fel nu sint, poate asa spre sfr zilei parca m-ar deranja ceva, dar ma spal si trece, sa fie oare candida??

mariah carey - bye bye

#2 2010-12-20 21:27:44

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Re: pls help

da, el mai posibil candida e.
iti recomand o vizita la ginecolog s iti recomande un tratament,o crema cel mai probabil. smile

cold

#3 2010-12-20 22:04:22

micusa
Full member

dar am citit undeva ca mirosul e specifc gardenerelei..si am avut citiva ani in urma si am tem ca a revenit..insa nu era asa mirso atunci..

mariah carey - bye bye

#4 2010-12-20 22:08:35

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

medicul te va lamuri....e posibil sa fie o bts din moment ce ai facut sex neprotejat1

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2010-12-21 20:09:57

micusa
Full member

am fost azi la medic, si mi-a zis ca e o infectie la ovarul drept, cika cuperca nu are cum sa fie si am intrebat-o de gardenerella si mi-a zis ca s-ar putea sa fie, si mi-a facut indreptare sa dau analize pentru CMV, herpes genital, hlamidie..mi-a zis ca nu e nimik grav..insa ma cam sperie toate analizele astea, dar oricum mi-a dat un tratament :
venflox - 1 pastila de 2 ori pe zi
flucoroli -pastile o data la 3 zile
supozitoare vaginale betadine
supozitoare naclofin in rect
si seara inainte de culcare sa-mi pun tampoane imbibate cu solutie de dimexil si sol de novocain..
ma lamureste cineva si pe mine daca e grav?? sa fie oare intradevar bts??

mariah carey - bye bye

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.