|
Nu esti logat.
Negi genital sau nu?#1 2010-12-22 08:44:28
negi genital sau nu?revin cu o noua problema va rog sa ma ajutati cu un sfat . De ceve vreme in urma folosirii epilatorului pe piciorul stang sus la incheietura ( nu pe labii sau in zona pubiana) mi-a aparut ceva ca o bucata de piele ( de culoarea pielii) de cativa mm care nu s=a luat. Cand m-am epilat acum din greseala am rupt-o a curs putin sange cateva picaturi dar nu m-a durut. Credeti ca ar putea fi hpv mentionez ca am fost la medic de cateva ori ultima data saptamana trecuta dar nu mi-a zis nimic a zis ca sunt ok ma gandesc ca ar fi vazut. Astept parerile d-voastra.Multumesc frumos Offline #2 2010-12-22 09:12:53
Re: negi genital sau nu?nu poate nimeni sa-mi raspunda? va rog Offline #3 2010-12-22 11:59:01
Re: negi genital sau nu?
Daca ti-a aparut in urma folosirii epilatorului, nu e neg. Si daca e in zona mentionata de tine, nu e manifestare de hpv genital. O sa-ti zic ce le-am mai zis si altor fete ingrijorate de negusori: atata timp testul Papanicolau iti iese clasa I-II, esti fara risc. (La o adica, ai putea avea negi in interiorul vaginului si nici sa nu-i vezi; astia tot la ginecolog se depisteaza. Si in acest caz, tot testul Papanicolau e cel care-ti zice daca negii sunt sau nu periculosi, pentru cele care au asa ceva.) Offline #4 2010-12-22 13:50:38
Re: negi genital sau nu?Multumesc de raspuns asa m-am gandit si eu mai ales ca am facut un test Papanicolau in septembrie si a iesit bine dar am citit despre atatea cazuri de hpv incat probabil s-a instalat autosugestia. Multumesc inca o data si va doresc tuturor sarbatori fericite cu multa sanatate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|