homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita - cauze?

#1 2010-12-22 10:48:29

bacon
New member
Inregistrat: 2009-08-19

anexita - cauze?

Hello
Se pare ca am anexita (a observat doctorul un ovar inflamat la ecograf), dar analizele au iesit ok, cu exceptia unei candidoze pe care o tratez acum.
Am inteles ca anexita ar putea fi cauzata de chlamidya sau gonoree, insa nu am facut analize pt asta... nu inteleg de ce. Daca boala nu este cauzata de aceste bacterii, atunci ce o cauzeaza?

Scuze daca mai este un thread asemanator si ca nu sunt foarte coerenta, nu am avut timp sa ma uit prin toate si m-a apucat paranoia.  disperat

edit: Daca ma duc de una singura la un laborator de analize medicale pt analizele alea, ce anume cer? Am inteles ca poate fi depistat si in sange. Intreb pentru ca nu am chef sa inghit o saptamana antibiotice pentru ca apoi sa imi revina boala si iar sa fug dupa analize, antibiotice s.a.m.d...  bang

Ultima oara a fost editat de bacon (2010-12-22 11:01:49)

#2 2010-12-22 11:44:53

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: anexita - cauze?

Asa e, nu inghiti aiurea antibiotice; trebuie sa ti se prescrie antibiotice potrivite pentru virusul gasit la analize. Si, neaparat, orice antibiotice vei lua pe viitor, sa ceri farmacistului (asta daca medicul nu iti da pe reteta) protectie antimicotica, ca sa nu mai faci candida.
In primul rand fa-ti test de chlamydia, e principalul factor care ar da anexita. Gonoreea ti-ar fi iesit la analiza de secretie vaginala (deci n-ai asa ceva).
Dupa ce tratezi candidoza, e bine sa faci si un test Papanicolau, care oricum trebuie facut anual.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-23 00:47:21)

#3 2010-12-22 12:00:48

bacon
New member
Inregistrat: 2009-08-19

Mersi pentru raspuns smile
Cred ca e cazul sa schimb doctorul si sa il rog pe urmatorul sa imi faca analize si pt Chlamydia, sa eliminam toate cauzele, inainte de a lua medicamente.

#4 2010-12-22 12:27:45

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

poti face testul la un laborator de analize, depinde si in ce oras esti. oricum, ma mir ca nu ti-a dat doctorul la care-ai fost trimitere sa faci testul, din moment ce ai un ovar inflamat. daca vezi ca ai chlamydia pozitiv, macar stii o treaba; desi se poate si sa-ti iasa negativ, nu se stie.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 13:12:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.