|
Nu esti logat.
Ajutorrrrr.scurgere maronie in saptamana a 5 de sarcina#1 2010-12-22 14:06:21
ajutorrrrr.scurgere maronie in saptamana a 5 de sarcinabuna fetelor as vrea sa ma ajutati ca sunt disperata nu mai stiu ce sa fac .sunt insarcinata in 5 saptamani si 4 zile medical si 3 saptamani embrional si de 4 zile am o scurgere maronie care am fost la medic si mia zis ca e doar sange vechi e posibil si azi am opservat 2 chiaguri maro miau dat injecti de progesterol si acid folic de 4 zile si tot nu se opreste ajutatima e risc sa pierd bebele mil doresc din tot sufletu Offline #2 2010-12-22 19:11:25
Re: ajutorrrrr.scurgere maronie in saptamana a 5 de sarcinamai mult decat ti-a spus medicul nu prea ai ce sa faci. incearca sa stai linistita. multe fete au avut mici sangerari si pana la urma totul a fost bine. Offline #3 2010-12-22 19:15:11
Re: ajutorrrrr.scurgere maronie in saptamana a 5 de sarcinamai mult decat ti-a spus medicul nu prea ai ce sa faci. incearca sa stai linistita. multe fete au avut mici sangerari si pana la urma totul a fost bine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|