homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasmul sanilor

#1 2010-12-22 16:44:39

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

orgasmul sanilor

Nu cred ca a mai fost deschis vreun subiect asemantor(cel putin eu nu am vazut big_smile ).
Ati avut vreodata orgasm numai prin stimularea sanilor? Eu am fost la un pas de a avea,insa ne-am oprit si mi s-a parut ciudat sa ma excit asa de tare numai prin mangaierea,atingerea si stimularea sanilor(de obicei eu nu suportam sa fie atinsi mult timp) ... insa m-am mai documentat si am vazut ca se poate si este super,asa fara nicio stimulare a altor zone sexuale...
Si cu urmatoarea ocazie,voi mai incerca sa vad daca ajung in punctul culminant big_smile 
Sunt curioasa sa vad daca mai sunt si alte fete care au experimentat asta(sau au de gand) smile

#2 2010-12-22 21:48:54

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Re: orgasmul sanilor

Da,chiar am citit ca se poate s ajungi la orgasm,sanii fiind cea mai sensibila si excitabila zona ,cum ziceau ei. big_smile
La mine .. daca ii maseaza frumos dar nu insista ft mult asupra zonelor mai maronii  lol alias sfarcuri care incep s duoara l un moment dat  rodnar , da.. ajung aproape de orgasm dar nu chiar pana acolo.
Este,in orice caz,un preludiu ft bun. roll  big_smile .

cold

#3 2010-12-22 22:18:09

Miss_B
Insomniac member

da...si eu am ajuns aproape,insa nu am terminat big_smile dar as vrea sa mai incerc big_smile
pana atunci...cum ai zis si tu,e un preludiu excelent hjarta

#4 2010-12-22 22:20:06

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Eu am avut odata orgasm clitoridian fara sa ma atinga, nici macar pe sani. Ii faceam oral si ma excit raaau cand ii fac, aproape la fel de mult ca atunci cand imi face. Si doar din psihic s-a intamplat. Si cu sanii e tot cam asa, si eu ma excit rau cand ma mangaie pe sani, dar nu cred ca as/ar avea rabdare sa-i framante pana sa ajung eu la orgasm. rotfl Depinde de fiecare persoana, dar cred ca e foarte posibil.

#5 2010-12-23 00:54:03

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Pe mine ma deranjeaza daca imi atinge prea mult sanii... va  e ceva in neregula cu mine ? sau mai stiti pe cineva in aceeasi situatie ? nustiu

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-12-23 08:37:43

Miss_B
Insomniac member

pe mine ma deranja foarte mult la inceput....si "inceputul" a fost cam 1 an sau 1 si jumatate lol  nu suportam sa ma sarute/atinga in zona aceea decat putin.
acum a inceput sa imi placa la nebunie hjarta ori stie si el mai bine sa ii atinga,ce'i drept la inceput era mai pofticios si mai "brutal" cu sanii  lol

#7 2010-12-23 10:05:19

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

e adevarat ca atunci cand ai orgasm, se maresc/umfla intr-o oarecare masura sanii?

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#8 2010-12-23 10:12:42

Miss_B
Insomniac member

da,sunt mai "inflamati",mai ales mameloanele. si in special la o excitatie mare,se umfla putin.

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-12-23 10:13:31)

#9 2010-12-23 11:53:03

Orange
Full member

BabyBlueDoll a scris:

pe mine ma deranja foarte mult la inceput....si "inceputul" a fost cam 1 an sau 1 si jumatate lol  nu suportam sa ma sarute/atinga in zona aceea decat putin.
acum a inceput sa imi placa la nebunie hjarta ori stie si el mai bine sa ii atinga,ce'i drept la inceput era mai pofticios si mai "brutal" cu sanii  lol

Probabil o fi si cazul meu...cu toate ca e atent la detalii cand vine vorba de sex...uneori am impresia ca e un pic prea "brutal" cu sanii...si presupun ca vine la fel din faptul ca "pofticios" rotfl2  fiind vrea sa le faca pe toate odata  roll  roll  roll

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#10 2010-12-23 13:06:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Orange a scris:

Pe mine ma deranjeaza daca imi atinge prea mult sanii... va  e ceva in neregula cu mine ? sau mai stiti pe cineva in aceeasi situatie ? nustiu

eu lol
dar nu tot timpul... am perioade; cateodata nu suport nici macar sa puna un deget pe ei, darmite sa se mai si joace cu ei, alteori imi place big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#11 2010-12-23 13:12:51

Orange
Full member

yoyolina a scris:

Orange a scris:

eu lol
dar nu tot timpul... am perioade; cateodata nu suport nici macar sa puna un deget pe ei, darmite sa se mai si joace cu ei, alteori imi place big_smile

Subscriu  nails Deci, nu sunt eu asa deocheata  happydance  rotfl  Pina la urma fiecare are preferintele , zonele erogene si libidoul ei personal..asa ca  18

#12 2010-12-28 12:57:58

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

yoyolina a scris:

Orange a scris:

eu lol

si eu si eu chicot

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#13 2010-12-29 02:12:55

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

heart_breaker a scris:

Eu am avut odata orgasm clitoridian fara sa ma atinga. Si doar din psihic s-a intamplat.

atunci cum a fost clitoridian?
o fi, nu zic nu, dar eu nu inteleg.

hjarta

#14 2011-01-04 15:50:39

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

simti cum pulseaza clitorisul din ce in ce mai tare.... and you cum.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.