homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. Doctoressa

#1 2010-12-22 18:55:42

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Pt. Doctoressa

In primul rand imi cer scuze ca am facut topic pentru asta, insa n-am gasit nicio modalitate de a da de dansa.

Am fost in vara aceasta la dvs. la planning( pentru ca trecuse 1 an de cand iau ac si trebuia sa mi fac analizele) si mi-ati prescris analize chiar la sediul dvs, pentru ca stau f aproape. Mi ati spus ca pot veni cand vreau, ca nu mi puneti data insa eu din anumite probleme personala am cam intarziat. M am dus in octombrie din cate imi amintesc si asistentele nu au vrut sa-mi faca pe motiv ca nu mai sunt fonduri.
Stiu ca dvs mi-ati mai recomandat o clinica atunci, insa nu mi amintesc numele. Ati putea sa mi spuneti inca o data unde m-as putea duce sa le fac?

Va multumesc.

Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-12-22 18:56:32)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#2 2010-12-25 21:15:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Pt. Doctoressa

acum sunt din nou fonduri, deci poti veni
imi pare rau insa nu cred ca nu au vrut sa iti faca analizele, maxim ti-au zis ca trebuie sa le platesti...sau, daca nu te grabesti, sa mai astepti poate se remediaza problema cu fondurile(ceea ce s-a si intimplat)
Asadar, saptamina viitoare daca vrei sau dupa anul nou, poti veni sa faci analizele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-12-29 15:31:25

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: Pt. Doctoressa

nu mi-au zis ca le pot face contra cost, daca imi ziceau le plateam. mi-au spus decat ca nu imi pot face, dupa ce s-au uitat ciudat una la alta spunandu-si "a dat si doamna cristescu analize" nustiu
voi veni dupa anul nou pt ca acum nu sunt in bucuresti. va multumesc mult!

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.