|
Nu esti logat.
Pt. Doctoressa#1 2010-12-22 18:55:42
Pt. DoctoressaIn primul rand imi cer scuze ca am facut topic pentru asta, insa n-am gasit nicio modalitate de a da de dansa. Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-12-22 18:56:32) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #2 2010-12-25 21:15:45
Re: Pt. Doctoressaacum sunt din nou fonduri, deci poti veni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-12-29 15:31:25
Re: Pt. Doctoressanu mi-au zis ca le pot face contra cost, daca imi ziceau le plateam. mi-au spus decat ca nu imi pot face, dupa ce s-au uitat ciudat una la alta spunandu-si "a dat si doamna cristescu analize" zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|