homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale + polygynax

#1 2010-12-22 23:32:15

girl92
New member
Inregistrat: 2010-12-22

Anticonceptionale + polygynax

Buna seara!
Iau anticonceptionale YAZ este prima luna in care am inceput sa folosesc anticonceptionale. Ieri mi-a aparut o sangerare si astazi la fel (nu am ajuns la pastilele albe cand ar trebui sa-mi vina ciclul normal, mai am 4 pastile roz de luat pana la cele albe..am inteles ca aceasta sangerare poate aparea din cauza anticonceptionalelor in afara perioadei de menstruatie in primele luni de folosire)..nu este cantitativa..pe langa asta am si racit deoarece am scurgeri f mari..mi se uda pantalonii sunt si urat mirositoare. Am mai avut aceste scurgeri si anul trecut am fost la ginecolog si mi-a dat un tratament cu polygynax..as vrea sa iau si acum sa ma tratez dar vreau sa stiu daca exista vre-o problema daca iau si anticonceptionale in acest timp. Sunt noua aici pe forum, cum as putea lua legatura cu dr.ginecolog de aici ? Va multumesc, astept raspunsuri.

Ultima oara a fost editat de girl92 (2010-12-22 23:33:47)

#2 2010-12-23 11:23:28

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Anticonceptionale + polygynax

secretia abundenta si urat mirositoare NU e de la vreo "raceala", e de la o infectie! presupun ca, pe langa polygynax ti-a dat si pastile anul trecut...
eu zic sa nu faci tratament de capul tau ci sa mergi sa faci o analiza de sercetie mai intai.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.