homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DEX

#1 2010-12-23 00:02:55

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

DEX

M.am gandit de dimineata s deschid un topic cu acest nume.
Insa abea acum seama imi dau seama ca se merita s il fac rotfl2 .

sex (pl. sexe), sex (pl. sexuri) :

SEX, sexe, s. n. 1. Totalitatea caracteristicilor morfologice și fiziologice care deosebesc animalele și plantele ?n două categorii distincte, masculi și femele. 2. Fiecare dintre cele două categorii de viețuitoare diferențiate după organele genitale; bărbați sau femei, masculi sau femele. ◊ Sexul tare (sau viril) = bărbații. Sexul slab (sau frumos) = femeile. [Pl. și: sexuri] ? Din fr. sexe, lat. sexus.    (asta e partea ok.. big_smile )
A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. bărbați, cu o femeie) a aterizat la punct fix, a bate untul, a-și băga cuponul ?n fabrică, a o băga, a băga măgaru-n grajd / salamu-n traistă, a băga pe ăla micu? la serviciu, a băga pe moșu-n beci, a băga ratonul la veveriță, a buli, a cădea la așternut, a călări, a călca, a ciocăni, a cobzări, a cordi, a se culca, a curăța coșul, a i-o da, a da cosor, a da (pe cineva) cu cracii-n sus, a da cu lipici / cu sac?z, a da cu osul, a da de-a dura, a da gaură, a se da huța, a se da ?n bărci / ghioc, a o da ?n bijboc / vată, a da la buci / pipi, a da la v?sle, a-i da cuiva pilaf, a desc?nta, a escalada, a face, a face huța-huța, a formata, a frige, a *, a găuri, a injecta, a i-o ?nfige, a ?mpunge cu cornu?, a ?ncăleca, a ?nșuruba, a ?ntinde, a ?nțepa, a lovi ?n creastă (pe cineva), a lua, a lua (pe cineva) ?n toroipan, a m?rli, a naviga ?n str?mtoarea Dardanele, a p?rli, a pompa, a poseda, a pritoci, a i-o propti (cuiva), a i-o pune, a pune dop, a i-o pune ?n ghioc, a i-o pune (cuiva) ?ntre mustăți, a pune toroipanul (pe cineva), a rade, a răsturna cu roțile-n sus, a răzui prapurele (cuiva), a regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a-i tăbăci (cuiva) pielea, a-i sparge (cuiva) ghiocul, a tăvăli, a tivi, a trage un clei, a trage (cuiva) clopote, a trage ?n cosor / ?n țeapă, a-i trage (cuiva) la poartă, a trage pe făcăleț, a o trage sub coadă (cuiva), a trage un tighel, a trece Gibraltarul, a trosni, a umple, a vaccina.

A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. femei, cu un bărbat) a bate untul, a bubui banana, a se buli, a cădea la așternut, a se ciocăni, a se cobzări, a se cordi, a se culca, a se da de-a dura, a se da huța, a se da ?n bărci, a-și da ?n coapse, a o da la umplut, a-și da l?na la scărmănat, a se da umplută, a face, a face huța-huța, a se formata, a se frige, a se *, a se injecta, a se ?ntinde, a juca popice, a lua măsuri și greutăți, a o lua ?n buci, a o lua ?ntre picioare, a o lua sub coadă, a se p?rli, a pica la așternut, a se poști, a se priponi ?n făcăleț, a se pune capră, a se regula, a remaia ochiul, a sări coarda, a scăpăra, a sta, a sta cloșcă, a zgudui lapții cuiva.
Sursa: Argou | Adăugată de blaurb | Greșeală de tipar | Permalink

A AVEA UN CONTACT SEXUAL (d. homosexuali) a se arde ?n bulan / creț / semering, a se buli, a face bragă / contorul, a intra prin dos / prin spate, a se pune capră, a rupe fundul (cuiva), a o trage la cercul maro.

ejacula, ejaculare :

A EJACULA a avea o cădere de calciu, a avea ornic, a-i da mustul ?n fiert, a da săm?nța pe iarbă, a-i da tăr?ța ?n foc, a face bulbuci, a face hărți, a gripa cuiva carburatorul, a intra ?n vamă, a se lăsa mare, a pritoci, a sădi săm?nța ?n tunel, a slobozi, a spumega, a stropi, a-i stropi crinul (unei femei), a stropi gazonul, a termina, a ț?șni duhul (din cineva), a umple chiseaua (cuiva), a varia, a-i veni, a veni cu ornic.

s?n :

S?NI amortizoare, balcoane, baloane, bidoane, boxe, bretele, bubecși, coșuri, denivelări tectonice, foale, forme de relief, ?naintare, lăptării, mamele, mere, pere și bretele, ochi, pectorali, piersici, plăm?ni, silicoane, ț?țe, ț?țoance.

penis :

PENIS acadea, arcuș, armătură, banană, Bălosu?, b?zd?c, b?zu, belengher, Belfegor, belibarez, biberon, bulon, burghiu, cabanos, caltaboș, calu? bălan, caras, carici, castravete, catarg, c?rnat, Chelu?, chil, ciocan, ciucălău, ciuciu, cocar, cocovig, cometă cu coadă, cordan, cornu? burții, cosor, daravelă, debrețin, dop, dr?mbă, drob, ecler, El Zorab, fagot, făcăleț, făloșie, Filică, fișic, flaut cu gușă, flautul fermecat, focos, Foișorul de Foc, fus, gherțoi, ghiudem, Gogu, Gogu Pompieru?, guvid, huia, instinctor, lebăr, mandaras, marafet, măciucă, mătăr?ngă, m?rtan, miel, mielu? cu o nară, mierloi, misil, mititel, morcov, Nodurosu?, onstroment, paloș, Părosu?, peleu, pendulă, perforator, piron, pistil, pix, pompă, pompon, popic, pulă, penisnescu, rangă, rașpă, r?mă, retevei, rici, roșcovă, sabie, salam, saleu, sculă, sloboz, smecleu, socoteală, sparanghel, sugiuc, sulă, șiștoi, știulete, ștoagăr, ștoi, ștrumeleag, taragot, trandafir, troleu, tulumbă, țeapă, țeavă, țeposu?, țipar, țui, țurican, vioiu?, zdr?mbă, zdr?ng.

Sunt de pe dex online,logic.Dar poate pentru unii dintre voi o s para amuzante,p mine m.au amuzat unele si probabil mai sunt si altele. rotfl2

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2010-12-23 00:04:09)

cold

#2 2010-12-23 01:32:53

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Re: DEX

rotfl2  rotfl2  rotfl2 Sunt prea tari fazele pentru o seara linistita de decembrie  rotfl  rotfl  rotfl  Sunt sub masa deja  applause  lol

cool

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-12-23 01:33:30)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#3 2010-12-23 08:52:46

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

vai izza  rotfl 
apropo de expresii de genul...chiar ieri auzisem pe unul ca vrea sa ii dea "mujdeiul" pe fatza la femeie  rotfl2

#4 2010-12-23 21:14:01

Izza_bella
Full member

big_smile  puss

cold

#5 2010-12-23 21:19:59

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

rotfl
pt cunoscatori: lipseste morcovul! tongue rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2010-12-23 21:31:42

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Izza_bella a scris:

penis :

PENIS acadea, arcuș, armătură, banană, Bălosu?, b?zd?c, b?zu, belengher, Belfegor, belibarez, biberon, bulon, burghiu, cabanos, caltaboș, calu? bălan, caras, carici, castravete, catarg, c?rnat, Chelu?, chil, ciocan, ciucălău, ciuciu, cocar, cocovig, cometă cu coadă, cordan, cornu? burții, cosor, daravelă, debrețin, dop, dr?mbă, drob, ecler, El Zorab, fagot, făcăleț, făloșie, Filică, fișic, flaut cu gușă, flautul fermecat, focos, Foișorul de Foc, fus, gherțoi, ghiudem, Gogu, Gogu Pompieru?, guvid, huia, instinctor, lebăr, mandaras, marafet, măciucă, mătăr?ngă, m?rtan, miel, mielu? cu o nară, mierloi, misil, mititel, morcov, Nodurosu?, onstroment, paloș, Părosu?, peleu, pendulă, perforator, piron, pistil, pix, pompă, pompon, popic, pulă, penisnescu, rangă, rașpă, r?mă, retevei, rici, roșcovă, sabie, salam, saleu, sculă, sloboz, smecleu, socoteală, sparanghel, sugiuc, sulă, șiștoi, știulete, ștoagăr, ștoi, ștrumeleag, taragot, trandafir, troleu, tulumbă, țeapă, țeavă, țeposu?, țipar, țui, țurican, vioiu?, zdr?mbă, zdr?ng.

eu cred ca n'ai citit tot. rusinoaso rotfl

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#7 2010-12-23 21:33:23

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

la naiba, m-ai prins rodnar rotfl2 la un moment dat m-am pierdut in atatea "sinonime" rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#8 2010-12-24 01:59:32

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

rotfl2  rotfl  rotfl tare topic izza rotfl2

Love.  Live. Laugh.

#9 2010-12-24 23:39:26

Izza_bella
Full member

thx. big_smile

cold

#10 2010-12-25 08:03:57

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

a baga masina in garaj, a trage trenul in gara, a pupa fluturasu(pt sex oral), a babardi.. asa rapid ce-mi vine in minte:))

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#11 2010-12-25 11:03:23

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

gasiti si pe aici o gramada de definitii: http://www.123urban.ro/def/a%20baga%20magaru-n%20beci lol

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#12 2011-01-15 03:55:56

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

doamne ... rotfl2 imi vine controlul curand si cred ca ma gaseste pe jos de ras

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

#13 2011-01-15 11:52:32

Izza_bella
Full member

big_smile

cold

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.