homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gastrita la bebe de 11 luni

#1 2010-12-24 00:06:03

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Gastrita la bebe de 11 luni

Am o mare problema, sper sa ma poata ajuta cineva....

Gabriel, baiatul meu de 11 luni a intrat duminica la urgente, dupa doctor era intre gastro sau gastrita....a stat cu perfuzie 2 zile, menanacand nimic, apoi a inceput incetisor cu painica projita (toast)  piureuri de mar, zmeura, banana, un pic de laptic si Pedialyte (asa se cheama aici, in canada)...nu a mancat f mult...dar nici nu a fost deranjat la burtica, de asta ni s-a dat diagnosticul de Gastrita....

miercuri am iesit din spital, a facut caca normal, astazi, joi a facut apa....

eu i-am dat cereale de bebei dimineata, pe la 10 banana, clementina dupa cereale, la pranz supita de legume : morcov cu cartof si carnita de pui (piept) .....si dupa iara clementina....

am citit ca nu am voie sa-i dau citrice, desi in spital mi s-a spus sa fac atentie cu alimentatia dar sa nu-i scot nimic, sa manance moderat ca de obicei...

de anume sa-i dau  sa manance si este grav sa a facut apa ?

nu mai stiu ce sa-i fac ca sa-si revina si sa nu ajungem iara la spital..

va multumesc frumos

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2 2010-12-24 09:40:17

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: Gastrita la bebe de 11 luni

este o sectiune a forumului speciala pentru mamaici si copii. mai bine intreaba acolo, ele vor stii sa te ajute.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.