|
Nu esti logat.
Pensiunea Panicel(Risnov)#1 2010-12-24 12:41:46
Pensiunea Panicel(Risnov)Imi poate zice cineva cum e la Pensiunea Panicel(Risnov)*** ... Ma duc acolo intr-o mini-vacanta Cum sunt camerele duble ? Cum e cu incalzirea ? E baie la fiecare camera, nu ? Curatenia in camere si la restaurant cum e ?? este sauna (pe site scrie ca da, de la agentie spun ca nu este) Ma ajuta cineva ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #2 2010-12-24 14:29:14
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)pai nu poti suna direct la pensiune sa intrebi? Offline #3 2010-12-24 14:45:40
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)una e ce zic proprietari, si alta turistii.. cred ca ea vrea o parere de la un turist zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #4 2010-12-24 14:54:43
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)de acord cu tine blackberry Offline #5 2010-12-24 16:22:54
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-24 17:00:51
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)
nici nu ştii c?tă dreptate ai Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #7 2010-12-24 17:58:32
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)dar vrei neaparat acolo? am putea sa te indrumam spre alte locatii unde am fost.. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #8 2010-12-24 18:01:45
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)
da,in alte parti unde a fost bine si frumos "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #9 2010-12-24 19:06:39
Re: Pensiunea Panicel(Risnov)orange, eu recomand tuturor persoanelor care vor să meargă ?n zona aia, pensiunea Dealul Frumos din Bran nu au masa inclusă, poți m?nca la restaurant.. noi am dat 65 lei/cameră/noapte la sf?rșitul lunii noiembrie iar camera era imensă, cu pat matrimonial, plus un pat de o persoană, căldură non-stop ?nc?t nu puteai sta ?n cameră dec?t ?n tricou și pantalon scurt, iar noaptea eu cel puțin am murit de cald (deci nu sunt probleme din punctul ăsta de vedere) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|