|
Nu esti logat.
Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(#1 2010-12-25 22:11:30
Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(buna.s-ar putea sa mai fie un topic de genul,puteti sa-l mutati daca vreti. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #2 2010-12-25 23:12:49
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(Pentru linistea ta da ar fi bine si o ecografie in orice caz. Offline #3 2010-12-27 01:48:56
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(draga mea, o eventuala rana pe col se vede doar la colposcopie, iar daca ai sau nu ovare polichistice se vede doar la echografie. doctorita nu iti putea zice lucrurile acestea doar in urma unei examinari "cu ochiul liber"; doctorita putea doar sa presupuna (doar din cauza ca i-ai spus ca ai dureri menstruale) ca ai o anexita, ceea ce e foarte posibil ca ai. Ibuprofen-ul, daca nu mai da rezultate, poti sa incerci sa il inlocuiesti pe viitor cu Tador, de asemenea bun antiinflamator. Incearca Tador si No-Spa luate deodata (luate de la bun inceput, sa nu lasi durerea sa isi faca de cap in speranta ca "poate va trece de la sine") si vezi cum te simti. poti sa ceri si sfatul farmacistelor, mie mi-au dat intotdeauna sfaturi bune de calmat durerea, chiar si mie care am dureri foarte-foarte mari. daca nici asa nu iti trece, farmacistele iti pot recomanda o combinatie de 2 substante analgezice diferite, de exemplu Algocalmin plus inca ceva (analgezicele se combina si chiar e recomandat asa la dureri mari, spre deosebire de antiinflamatoare care nu se combina - deci in niciun caz Ibuprofen nu se amesteca cu Tador, de exemplu), asta in cazul in care nu iti trece doar cu Algocalmin. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-29 23:56:34) Offline #4 2010-12-27 15:05:43
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(buna orangina.doctora nu mi-a facut colposcopie ci doar control,mi-a spus ca am vaginita acuta si particularitatea aceea a colului din nastere,parca ectopie se numeste,iar apoi m-a trimis sa fac papanicolaul.eu m-am dus la ea pentru ca ma gandeam ca e vorba de chisturi sau ceva de genul,dar a zis ca nu am chisturi.m-am mirat si eu ca a zis asa doar in urma examenului,fara ecografie.Pentru durere la menstruatie mi-a prescris Magne B6 si Zinc,sa le iau cu 10 zile inainte de menstruatie insa n-am observat nici o ameliorare.Oricum durerile sunt groaznice.am incercat o groaza de calmante(un fel de ibuprofen efervescent din strainatate,ibalgin,etc), dar ceea ce zici tu nu am incercat.o sa iau pentru luna viitoare.de cele mai multe ori farmacistele imi spuneau sa iau nurofen pt dureri,care oricum e tot ibuprofen mult mai scump.atat.data viitoare cand o sa ajung la ginecolog o sa-i cer eu ecografie.multumesc mult pe sfaturi. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #5 2010-12-29 01:23:29
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(Ca sa previi durerea, cica exista tot felul de suplimente nutritive (complex de B-uri, vitamina E, vitamina A, capsule de ulei de primula etc.....); eu am incercat cam tot ce se poate pentru dismenoree (in afara de "Femicur", poate l-oi incerca si pe ala candva), inclusiv un tratament homeopat, si nu m-au ajutat cu nimic. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-19 16:48:30) Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-29 13:50:40
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(
nu stiu ce tratament faci de iti interactioneaza cu anticonceptionalele insa nici eu nu prea cred ca ai a te teme de chisturi....se numeste sindromul premenstrual ce ai tu si contraceptivele te-ar putea ajuta...e bine venita si o ecografie evident insa la controlul bimanual medicul isi poate da seama daca e sau nu o inflamatie in sfera genitala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2011-01-08 19:58:46
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(si eu aveam dureri groaznice la ciclul dar de cand iau anticoncep nu ma mai doare aproape deloc. inainte luam ibuprofen 400 si imi trecea Offline #8 2011-01-10 22:48:14
Re: Durere ingrozitoare de ovare la menstruatie...:(
buna din nou.scuze pentru intarziere si multumesc pt raspunsuri.Ma enerveaza sindromul asta premenstrual ,e prea exagerat la mine .eu momentan iau roaccutane sau sotret pentru acnee si doctora a spus ca ii este teama sa-mi dea anticonceptionale.nu stiu daca are interactioneaza in vrun fel,dar nu a vrut sa riste.O sa-mi intreb si medicul dermatolog cand ajung luna aceasta la control.cand o sa scap de tratamentu pt acnee o sa incep si cu anticonceptionale sa vad cum imi merge. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|