homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt nebuna?

#1 2010-12-25 23:36:53

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Sunt nebuna?

Buna fetelor!

Vreau sa va cer parerea intr-o problema, pentru ca voi sunteti obiective si vedeti situatia mai clar decat mine si apropiatii mei big_smile

Sunt cu un baiat de aproximativ 2 luni.

Am mai discutat la un alt topic despre "relatia" mea, in masura in care se poate numii asa.

In seara asta, m-a sunat sa-mi spuna ca vrea sa iesim la un suc cu inca un cuplu, prieteni de-ai lui.

Am fost de acord desi nu ma simteam prea bine. Ajungem acolo, ajung si respectivii dupa vreo 10 minute. Imi face cunostiinta cu ei, el se duce sa joace biliard cu prietenul lui, iar pe mine ma lasa singura la masa cu tipa aceea, care venise impreuna cu prietenul ei.

Am discutat cu ea despre servici, despre ornamente de brad lol, ma simteam ingrozitor. Nu stiu de ce.

Plus de asta, ei venisera foarte aranjati, iar eu nu, deoarece ma gandeam ca mergem la un suc si nu stam mult.

M-am enervat si am iesit afara sa dau un telefon. L-am sunat pe fratele meu sa vina sa ma ia de acolo, in 10 minute a ajuns, eu le-am spus lor ca mi-au venit niste rude in vizita si ca trebuie sa plec.

Ai mei au zis ca nu trebuia sa fac asa, prietenii de varsta mea, au zis ca am facut foarte bine, ca daca ma simteam neglijata, si nu ma simteam bine acolo nu aveam de ce sa raman.

Voua vi se pare ca am exagerat?

Pana la urma ma gandesc la faptul ca daca asa am simtit asa trebuia sa fac.

Va multumesc!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#2 2010-12-25 23:51:30

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Sunt nebuna?

Nu esti nebuna dar cred ca mai potrivit ar fi fost sa-l chemi putin si sa-l intrebi de ce te-a mai chemat daca te-a lasat singura si sa-i spui ca vrei sa pleci ca te simti in plus. Iar legat de imbracaminte nustiu e normal sa fie mai eleganti...e Craciun...lumea se imbraca mai frumos chiar daca iese la un suc big_smile

#3 2010-12-25 23:55:37

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Exact,mai bine vorbeai cu el prima data ,ii spuneai ca nu te simti bine si gata smile alta data sa stie  tongue

Love.  Live. Laugh.

#4 2010-12-25 23:56:51

my_aa
Insomniac member

Multumesc pt raspuns. Ai dreptate, asa este, probabil trebuia sa ma duc si eu mai aranjata. big_smile

Initial asa am vrut sa fac. Asta am vrut sa ii spun, dar am zis sa nu il fac si pice aiurea in fata prietenilor lui, si sa nu las nici eu o impresie proasta de prima data. big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2010-12-25 23:58:20

my_aa
Insomniac member

Si oricum el si-a dat seama ca am plecat din alt motiv, sau asa cred, pentru ca dupa ce am plecat mi-a trimis mesaj in care imi spunea ca ii pare rau ca m-a lasat sa ma plictisesc.

Publicitate

loading...

#6 2010-12-26 00:03:06

ally18
Insomniac member

Pai e mai bine sa stie ca nu te-ai simtit bine si de asta ai plecat.. si poate nici tipa respectiva nu s-a simtit tocmai ok,si el trebuia sa stea cu tine daca ati iesit toti 4,mai ales ca sunteti mai la inceputul relatiei punish

Love.  Live. Laugh.

#7 2010-12-26 00:08:16

my_aa
Insomniac member

Asta cred si eu.
Oricum am vazut ca el e genul de baiat pe care nu trebuie sa il inveti cu prea multa atentie de la inceput.
Inainte ne vedeam rar, pentru ca era mai la inceput relatia si aveam alte prioritati, si mai tot timpu` ma cauta, imi trimitea mesaje, imi aducea flori, cadouri, iar dupa ce am inceput sa ii dau mai multa importanta s-a schimbat.

#8 2010-12-26 00:52:12

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

ally18 a scris:

Exact,mai bine vorbeai cu el prima data ,ii spuneai ca nu te simti bine si gata smile alta data sa stie  tongue

Eu zic ca a facut bine ca nu l-a chemat...asa avea se simta el prost ca a ietit asa situatia....actiunea ei denota faptul ca tine la el si il protezeaza oarecum sa nu se simta prost smile

Deci, ai facut tu Ok  tongue  El, mai putin...dar sunt sigura ca o sa discutati si asa ceva n-o sa se mai intimple  smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#9 2010-12-26 01:06:14

ally18
Insomniac member

Pai sa se simta lol altadata sa stie sa nu mai faca .Eu una asa as fi facut. Sau ii putea spune sa vina si ei sa stea cu ele si gata tongue oricum faptul e consumat dar ma repet,mai bine sa stie ca nu s-a simtit bine decat sa se repete situatia.

Love.  Live. Laugh.

#10 2010-12-26 11:48:09

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu cred că ai exagerat și ?ncă f tare. puteai să te duci să-i explici că nu te simți ok singură cu tipa respectivă sau puteai aștepta să termine ei jocul de biliard, după care să discutați toți 4 și să vă ?mprieteniți mai bine. cu siguranță lucrul ăsta nu era un motiv să pleci și să te superi așa, nu era ca și cum te lăsase complet singură la masă. și fata aia era tot ?n situația ta. ea de ce nu s-a supărat și n-a plecat?

#11 2010-12-26 12:04:03

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ana, e o relatie de 2 luni nu una de durata plus ca fata nu se simtea bine (fizic vorbind) plus ca tipul a invitat-o la suc nu la biliard unde s-o lase cu o alta fata pe care nu o cunostea

eu vad lucrurile asa: tipul a fost nesimtit, adevarat ca eu ii spuneam de la obraz ca nu imi convine si daca nu remedia situatia imediat plecam; fata nu se simtea bine fizic...inca un motiv sa se duca acasa, cat despre partea cu aranjatul...eu una m-as fi aranjat ca asa imi place mie sa arat bine oricat de naspa m-as simti

si foarte important: daca cealalta tipa era fraiera si inghitea dc ar fi fost si fata noastra lafel de fraiera? pe mine nu ma intereseaza ce accepta altii, ma intereseaza doar de pielea mea ca nu imi traioesc altii viata

LE biliardul se joaca si pe perechi wink si e chiar mult mai marfa, in schimb nesimtitii de baieti au facut bisericute...de ce  va  ?

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-12-26 12:05:14)

#12 2010-12-26 12:35:46

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si eu cred ca a exagerat putin... putea sa ii zica omului ca ei nu ii place sa stea fiecare cu ale lui. poate fata cealalta nici nu s-a simtit deranjata, zic si eu. si chiar si dupa doar 2 luni eu zic ca nu trebuia sa isi "ia jucariile si sa plece". eu asa as fi facut doar daca tipul nu imi place si ii cautam nod in papura sa scap de el.
daca mi-ar fi placut de tip, m-as fi dus dupa el si l-as fi intrebat daca pot sa joc si eu big_smile sa iei sa pleci fara nici un semn mi se pare chiar copilaresc

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#13 2010-12-26 12:41:04

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

A fost ok si nu prea ce ai facut.
A fost ok pentru ca daca nu t simti bine undeva cel mai potrivit lucru e s pleci,pana la urma nu t tine nimeni cu forta si daca vrei stai daca nu nu.
Partea cu aranjatul..ee..puteai s fi "sufletu petreceri" in rochie de gala sau in trening. tillfreds
Ce nu am crezut eo ca a fost bine sau cum as fi procedat eo a fost ca nu ai incercat s faci ceva in legatura cu situatia ci doar ai plecat.
Daca nu vroiai s il superi pe el t duceai pur si simplu si ii ziceai "Bai hahalelelor  rotfl2 vreau si eo s joc,v facem praf si eo si fata aia" sau s t duci l el si s ii dai peste mana "Bhai alo c fci?M inviti in oras si stai si t joci aici?".Si nu cred ca s.ar fi suparat,doar ar fi realizat c face. roll
Acuma daca tie nu ti.a placut acea situatie ,da e de inteles s pleci si sincer mi.a placut ca ai zis ca ai fst chemata acasa ca s nu s simta aiurea atunci,dar dupa eo i.as fi zic ce a facut s stie s nu faca a doua oara. smile
Deci ca s iti raspund la intrebare,nu nu ai exagerat a fost decizia ta si aveai motive s pleci.

cold

#14 2010-12-26 12:43:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Izza_bella a scris:

A fost ok si nu prea ce ai facut.
A fost ok pentru ca daca nu t simti bine undeva cel mai potrivit lucru e s pleci,pana la urma nu t tine nimeni cu forta si daca vrei stai daca nu nu.
Partea cu aranjatul..ee..puteai s fi "sufletu petreceri" in rochie de gala sau in trening. tillfreds
Ce nu am crezut eo ca a fost bine sau cum as fi procedat eo a fost ca nu ai incercat s faci ceva in legatura cu situatia ci doar ai plecat.
Daca nu vroiai s il superi pe el t duceai pur si simplu si ii ziceai "Bai hahalelelor  rotfl2 vreau si eo s joc,v facem praf si eo si fata aia" sau s t duci l el si s ii dai peste mana "Bhai alo c fci?M inviti in oras si stai si t joci aici?".Si nu cred ca s.ar fi suparat,doar ar fi realizat c face. roll
Acuma daca tie nu ti.a placut acea situatie ,da e de inteles s pleci si sincer mi.a placut ca ai zis ca ai fst chemata acasa ca s nu s simta aiurea atunci,dar dupa eo i.as fi zic ce a facut s stie s nu faca a doua oara. smile
Deci ca s iti raspund la intrebare,nu nu ai exagerat a fost decizia ta si aveai motive s pleci.

rotfl2   rotfl2   rotfl2

#15 2010-12-26 17:03:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

my_aa a scris:

Asta cred si eu.
Oricum am vazut ca el e genul de baiat pe care nu trebuie sa il inveti cu prea multa atentie de la inceput.
Inainte ne vedeam rar, pentru ca era mai la inceput relatia si aveam alte prioritati, si mai tot timpu` ma cauta, imi trimitea mesaje, imi aducea flori, cadouri, ia dupa ce am inceput sa ii dau mai multa importanta s-a schimbat.

eu nu comentez ce ai facut tu ca nu mai are rost. bine, rau....ai facut ce ai simtit si gata.
in schimb, partea bolduita nu imi place deloc. daca dupa 3 luni face asa, cum va face peste 5 ani?
si daca dupa 2 luni el te cheama in oras doar ca sa fii acolo si nu se bucura de timpul petrecut cu tine in niciun fel atunci....?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#16 2010-12-26 17:27:59

my_aa
Insomniac member

Hello fetele.

Va multumesc pentru raspunsuri in primul rand big_smile

Tipa aceea era impreuna cu prietenul ei de 2 ani jumate, nici ea nu stia sa joace biliard si nici eu si nici ea nici eu nu vroiam sa invatam pentru ca nu ne placea big_smile

Si Orange, ai dreptate, intr-adevar ma interesa sa se simta bine el macar daca eu nu ma simteam, de asta nu am vrut sa il fac sa pice aiurea in fata prietenilor lui smile Am zis sa il las sa se distreze cu ei si am zis ca daca eu ma simteam in plus, era cazul sa plec big_smile

#17 2010-12-26 17:34:12

my_aa
Insomniac member

coraline a scris:

si eu cred ca a exagerat putin... putea sa ii zica omului ca ei nu ii place sa stea fiecare cu ale lui. poate fata cealalta nici nu s-a simtit deranjata, zic si eu. si chiar si dupa doar 2 luni eu zic ca nu trebuia sa isi "ia jucariile si sa plece". eu asa as fi facut doar daca tipul nu imi place si ii cautam nod in papura sa scap de el.
daca mi-ar fi placut de tip, m-as fi dus dupa el si l-as fi intrebat daca pot sa joc si eu big_smile sa iei sa pleci fara nici un semn mi se pare chiar copilaresc

Mie in general si atunci cand imi place cineva, si atunci cand nu, ma comport asa cum consider la momentul respectiv. Daca e sa fie ceva bine, iar daca nu, nu. big_smile
Nu prea caut sa fac anumite lucruri de teama sa nu cumva sa nu ma mai placa. Poate gresesc, nu stiu big_smile

#18 2010-12-26 17:45:13

my_aa
Insomniac member

pokemon a scris:

my_aa a scris:

Asta cred si eu.
Inainte ne vedeam rar, pentru ca era mai la inceput relatia si aveam alte prioritati, si mai tot timpu` ma cauta, imi trimitea mesaje, imi aducea flori, cadouri, ia dupa ce am inceput sa ii dau mai multa importanta s-a schimbat.

eu nu comentez ce ai facut tu ca nu mai are rost. bine, rau....ai facut ce ai simtit si gata.
in schimb, partea bolduita nu imi place deloc. daca dupa 3 luni face asa, cum va face peste 5 ani?
si daca dupa 2 luni el te cheama in oras doar ca sa fii acolo si nu se bucura de timpul petrecut cu tine in niciun fel atunci....?

Poate a fost o exceptie in seara aia, il mai las sa vad ce si cum big_smile

#19 2010-12-31 00:30:32

my_aa
Insomniac member

pokemon a scris:

my_aa a scris:

Asta cred si eu.

Hmmm... m-am intors big_smile

Intr-adevar, partea bolduita a inceput sa nu mai imi placa nici mie de ceva timp big_smile

Aseara a iesit in oras fara sa ma anunte, si fara sa ma cheme si pe mine si din intamplare l-a vazut o prietena de-a mea cu un grup de baieti si cu o fata, si cica fata respectiva statea numai pe langa el.
El m-a zis ca a fost cu niste fosti colegi de liceu si cu o fata care fusese colega cu el. Dar mie prietena mea mi-a spus ca tipa arata a pustoaica tongue
In plus de asta pare mult mai rece de un timp si nu imi dau seama daca am gresit eu cu ceva sau daca exista alte motive pentru asta... Nici ce ar trebuii sa fac in cazul de fata nu imi dau seama.
Am vrut sa am o discutie cu el la telefon, dar era cu ai lui in bucatarie cand am vorbit si am zis sa o las pe alta data, am vrut sa ii spun pe mess dar mi-a zis ca vorbeste cu un prieten cu care n-a mai vorbit de mult.
Initial mi-a spus ca nu bea si nu fumeaza dar am vazut ca de fiecare data cand iese cu prietenii cam asta face, si a iesit cam in fiecare zi in ultimul timp...

Dati-mi si mie o idee despre ce ar fi in capul lui sau ce ar trebuii sa fac... Eu sunt cam confuza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.