homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita-2

#20 2011-07-06 15:23:13

SheWolf
New member
Inregistrat: 2010-01-06

Re: Vaginita

Buna ziua!
Am fost la un consult ginecologic pentru ca aveam o senzatie de discomfort jos si mi-a spus doctorul ca am vaginita, mi-a dat un tratament cu ovule cervugid timp de 3 luni. Am terminat tratamentul acum o spatamana dar senzatia persista, am fost la un nou control de data asta la un alt medic si mi-a dat sa fac o analiza la secretie, analiza mi-a ieist buna, dar cica inca am vaginita.. cum vine asta? de la ce am?mi-a mai dat inca o cutie de cervugid si mi-a spus sa ma spal cu bicarbonat. Daca analiza la secretie a ieist buna? de ce am discomfortul si am si o secretie mai abundenta...

#21 2011-07-06 15:28:21

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pai cum adica a iesit "buna" analiza dar tu totusi ai acea vaginita? nu poti scrie aici rezultatul?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#22 2011-07-06 19:09:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai daca analizele sunt bune, nu ai cum sa ai vaginita nustiu ori sunt bune si esti sanatoasa, ori nu sunt bune si ai o boala. ce zic analizele alea?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2011-07-07 19:50:14

SheWolf
New member
Inregistrat: 2010-01-06

Pai scria asa Moderat frecvente celule epiteliale, leucocite sau ceva de genu si bacili gram pozitivi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.