homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma iubeste...renunt?-2

#20 2010-12-29 13:14:00

monicaberlin
New member
Inregistrat: 2010-12-26

Re: Nu ma iubeste...renunt?

Eu una as incerca sa imi diversific activitatile din timpul liber: as merge la un film, teatru, la un restaurant, la fitness, la piscina. Nu e nicio nenorocire sa iesi si singura, daca nu ai o prietena cu care sa faci toate astea. Mersul la sala sau la piscina poate fi un bun prilej de a cunoaste pe cineva.

Nu sta in casa, asta e regula de aur! Altfel, vei avea mereu tendinta de a te gandi la el, de a-l contacta. Fii mereu ocupata si fa ceva pt tine. Asa cum s-a mai spus si in posturile anterioare, toate replicile lui sunt pretexte, incercari esuate de a iesi "basma curata". Nu te umili, nu cersi pt ca, in eventualitatea in care ai primi ceva in schimb, nu ar fi ceea ce iti doresti si ti-ar produce si mai multa suferinta si frustrare.

Iubeste-te ca femeie, gandeste-te ca ai venit pe lumea asta sa iti traiesti viata cu pofta, sa dai si sa primesti dragoste cu toata inima si ca uneori...dureaza pana sa intalnesti persoana potrivita. Cand o vei intalni vei fi recunoscatoare tuturor esecurilor anterioare, care te-au construit, imbogatit pe tine, femeia extraordinara care esti acum!

Numai bine!

#21 2010-12-29 16:37:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu te sfatuiesc sa ii dai pauza pe care ti-o cere DEFINITIV! Daca te iubeste o sa ii dea seama de asta cu prilejul asta, si o sa se intoarca la tine, dupa ce isi va clarifica sentimentele. Dar pentru asta trebuie sa nu ii mai raspunzi la mesaje, nici pe mess, nici la telefon un timp. Daca o sa isi dea seama ca te poate pierde definitiv, va insista pana cand te va aduce inapoi, daca asta isi doreste. Tu trebuie sa fii fata isteata smile

Daca nu te mai cauta, inseamna ca e clar... nu pe tine te vroia, si in cazul asta ar trebuii sa te bucuri pentru ca o sa ai astfel sansa sa intalnesti persoana care o sa te faca fericita asa cum visezi, sia asa cum meriti smile

Nu cred ca ai prefera sa traiesti in minciuna. Succes puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#22 2010-12-29 16:56:20

roxy30
Full member
Inregistrat: 2010-11-03

Revin cu nouatati.........mi-e greu sa ma abtin!!!!!!!!!!!!!Sa ma opreasca cineva!!!!Stiu partea teoretica,acum..stiu ce ar trebui sa fac.Pentru inceput cred ca imi dezinstalez mess-ul, cand il vad on line innebunesc de dor.Cum sa  fac sa fiu indiferenta? bang  bang  bang macar o luna... dance ce o luna!!!pt totdeauna!!!Da..da, imi voi ocupa timpul asa voi reusi sa-l ignor mornincoffee .Ne auzim la anul, aveti grija de voi. goodluck

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2010-12-29 17:01:56)

#23 2010-12-29 17:22:18

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu poti sa te opresti decat tu, atunci cand o sa iti dai seama ca partea teroetica e si cea care te poate ajuta cu adevarat big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#24 2010-12-29 21:48:39

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

monicaberlin a scris:

Eu una as incerca sa imi diversific activitatile din timpul liber: as merge la un film, teatru, la un restaurant, la fitness, la piscina. Nu e nicio nenorocire sa iesi si singura, daca nu ai o prietena cu care sa faci toate astea. Mersul la sala sau la piscina poate fi un bun prilej de a cunoaste pe cineva.

Nu sta in casa, asta e regula de aur! Altfel, vei avea mereu tendinta de a te gandi la el, de a-l contacta. Fii mereu ocupata si fa ceva pt tine. Asa cum s-a mai spus si in posturile anterioare, toate replicile lui sunt pretexte, incercari esuate de a iesi "basma curata". Nu te umili, nu cersi pt ca, in eventualitatea in care ai primi ceva in schimb, nu ar fi ceea ce iti doresti si ti-ar produce si mai multa suferinta si frustrare.

Iubeste-te ca femeie, gandeste-te ca ai venit pe lumea asta sa iti traiesti viata cu pofta, sa dai si sa primesti dragoste cu toata inima si ca uneori...dureaza pana sa intalnesti persoana potrivita. Cand o vei intalni vei fi recunoscatoare tuturor esecurilor anterioare, care te-au construit, imbogatit pe tine, femeia extraordinara care esti acum!

Numai bine!

subscriu!

Ultima oara a fost editat de iris2 (2010-12-29 21:49:25)

Publicitate

loading...

#25 2010-12-29 21:50:52

iris2
Full member

my_aa a scris:

Eu te sfatuiesc sa ii dai pauza pe care ti-o cere DEFINITIV! Daca te iubeste o sa ii dea seama de asta cu prilejul asta, si o sa se intoarca la tine, dupa ce isi va clarifica sentimentele. Dar pentru asta trebuie sa nu ii mai raspunzi la mesaje, nici pe mess, nici la telefon un timp. Daca o sa isi dea seama ca te poate pierde definitiv, va insista pana cand te va aduce inapoi, daca asta isi doreste. Tu trebuie sa fii fata isteata smile

Daca nu te mai cauta, inseamna ca e clar... nu pe tine te vroia, si in cazul asta ar trebuii sa te bucuri pentru ca o sa ai astfel sansa sa intalnesti persoana care o sa te faca fericita asa cum visezi, sia asa cum meriti smile

Nu cred ca ai prefera sa traiesti in minciuna. Succes puss

subscriu iar!

#26 2010-12-29 22:44:27

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Fii tare...cel mai probabil aceasta reactie o si asteapta el de la tine ... apeleaza la ajutorul unei prietene smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#27 2010-12-29 23:59:57

iris2
Full member

roxy30 a scris:

Revin cu nouatati.........mi-e greu sa ma abtin!!!!!!!!!!!!!Sa ma opreasca cineva!!!!Stiu partea teoretica,acum..stiu ce ar trebui sa fac.Pentru inceput cred ca imi dezinstalez mess-ul, cand il vad on line innebunesc de dor.Cum sa  fac sa fiu indiferenta? bang  bang  bang macar o luna... dance ce o luna!!!pt totdeauna!!!Da..da, imi voi ocupa timpul asa voi reusi sa-l ignor mornincoffee .Ne auzim la anul, aveti grija de voi. goodluck

Iti doresc ca Noul An sa-ti aduca marea iubire!

#28 2010-12-30 00:42:06

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Lasa-l in pace! Bag mana-n foc ca intr-o luna se va intoarce la tine... Tu cati ani ai?

Strong reasons make strong actions!

#29 2010-12-30 09:48:36

roxy30
Full member

Am 30 de ani dance ..el 33 happy ,dar ce folos....ma lasa sa ma indepartez...nu face nimic...au trecut 2 zile si nici un semn

#30 2010-12-30 09:57:41

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

roxy,la varsta asta nu trebuie sa mai pierzi nici macar o secunda cu oameni care nu te vor.capu sus si mergi inainte!un Om e pus deoparte acolo pt tine,nu te impiedica de lucrurile marunte goodluck

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#31 2010-12-30 10:24:33

jackal
Hero member
Inregistrat: 2010-03-15

Roxy,stai linistita ca o sa fie bine.Incearca sa iti propui sa nu-l mai cauti sub nici o forma si daca va regreta faptul ca v-ati despartit se va intoarce la tine in secunda urmatoare pentru ca asa suntem noi,barbatii.Ocupati timpul cu altceva si incearca sa iti refaci viata ( daca poti ) si o sa fie cineva si pentru tine.Multa bafta si un an nou cat mai bun,fericit,implinit. tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#32 2010-12-30 10:38:34

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

uita trecutul si ai grija de viitor  tummenupp  tummenupp

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#33 2010-12-30 23:55:06

iris2
Full member

sonia30 a scris:

roxy,la varsta asta nu trebuie sa mai pierzi nici macar o secunda cu oameni care nu te vor.capu sus si mergi inainte!un Om e pus deoparte acolo pt tine,nu te impiedica de lucrurile marunte goodluck

corecttt!

#34 2010-12-30 23:57:58

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

roxy30 a scris:

Am 30 de ani dance ..el 33 happy ,dar ce folos....ma lasa sa ma indepartez...nu face nimic...au trecut 2 zile si nici un semn

Roxy esti tanara,esti frumoasa,ai o viata intreaga inainte... Baga-l undeva pe mos:)) Stiu ca e greu sa uiti tot ce este frumos,dar gandeste-te ca s-ar putea sa vina ceva mai frumos puss
Iti urez bafta! puss

Ultima oara a fost editat de SofySofia (2010-12-30 23:58:13)

Strong reasons make strong actions!

#35 2011-01-03 12:16:57

roxy30
Full member

La multi ani!!
Am revenit pe forum..destul de trista.Sa speram ca va fi un an mai limpede si mai bun din toate punctele de vedere

#36 2011-01-03 12:20:03

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

la multi ani Roxy !

Nu trebuie sa fii trista, eu te inteleg ca iti este greu, dar in acelasi timp nu imposibil  puss  o sa iti fie mai greu o perioada, dar apoi incetul cu incetul intervine uitarea, ca daca nu ar intervenii uitarea din toate punctele de vedere am ajunge cu totii la nebuniiiii chicot

Cum ai petrecut?  storstark

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#37 2011-01-03 12:32:16

roxy30
Full member

Buna! coffestudiu

Am petrecut cu prietenii, a fost un Rev reusit. La 12 noaptea am asteptat un mesaj din partea lui..macar atat dar nu a venit. I-am trimis eu, un simplu la multi ani ...aici am gresit, stiu..dar na..am facut-o. Mi-a raspuns tot asa, apoi mi-am dat seama ca nu trebuia sa fac nimic...prea tarziu..in fine.  tummenupp  sa bem pentru asta, sper ca anul asta sa  ma mai maturizez. chicot heheh....chiar am nevoie

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2011-01-03 12:37:16)

#38 2011-01-03 16:15:59

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

crystel23 a scris:

Roxy,stai linistita ca o sa fie bine.Incearca sa iti propui sa nu-l mai cauti sub nici o forma si daca va regreta faptul ca v-ati despartit se va intoarce la tine in secunda urmatoare pentru ca asa suntem noi,barbatii.Ocupati timpul cu altceva si incearca sa iti refaci viata ( daca poti ) si o sa fie cineva si pentru tine.Multa bafta si un an nou cat mai bun,fericit,implinit. tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp  tummenupp

Sunt de acord  smile . Asta este singura soluţie deocamdată, iar tu meriţi ceva mult mai bun. ?ţi doresc multă putere, de asta ai nevoie. Succes!

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2011-01-03 16:18:40)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.