homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As vrea o parere

#1 2010-12-28 09:16:41

POPA DANA
New member
Inregistrat: 2009-02-18

as vrea o parere

Am revenit cu inca o problema cu riscul de a va supara pemine sa de a rade de mine. Am o mancarime pe vulva in partea stanga care cuprinde si intrarea in vaginunde era himenul . Am fost la medic mi-a dat clotrimazol alifie si spalaturi cu tantum rosa in interior si ceai de musetel in ext spunad ca am o vulvovaginita. am facut tratamentul cateva zile si mi-a trecut dar pt ca mi-a venit ciclul am intrerupt si a inceput iar sa am acea stare de disconfort. Credeti ca s putea avea hpv am inteles ca la inceput pana nu apar negii ai cea stare de mancarima si disconfort dar ma gandesc ca medicul ar fi vazut pt ca am acelasi medic decand mi-am inceput viata sexuala nu am fost la alti medici si este un medic cu experienta. Din ce stiti voi credeti ca este hpv?

#2 2010-12-28 09:21:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: as vrea o parere

oho, de la simptomele tale si pana la hpv e cale lunga... de ce nu te gandesti la o candida in primul rand?
analiza de secretie ai facut sau doctorul si-a dat doar cu parerea referitor la simptomele tale?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-12-28 09:30:46

POPA DANA
New member

Am avut candita mai demult si am facut tratament acum nu am mai facut analiza la secretie pt ca scurgerea este normala este curata si nu are miros deosebit doar ca pielea din acea zona este rosie si ma mananca iar din cauza ca mi-a venit ciclu si atrebuit sa intreup tratam.

#4 2010-12-28 09:36:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Atunci fa neaparat o analiza de secretie. Ce doctor "cu experienta" e ala care da tratament fara sa stie pentru ce da? Asta in caz ca nu are un nas de caine care sa sesizeze cele mai subtile mirosuri. Si nu te stresa pana nu primesti rezultatele, nu are rost sa e gandesti la hpv puss

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-12-28 10:01:21

POPA DANA
New member

Am uitat sa mentionez ca in septembrie dupa ce am terminat tratam pt candita am facut un test papanicolau care a iesit ok ma gandesc ca daca totusi as avea hpv medicul si-ar fi dat seama sau poate ar fi iesit ceva la testul facut in sept. problema este ca am citit aici despre atatea czuri de hpv incat ma gandesc ca daca am si eu. Multumesc pt timpul acordat

Publicitate

loading...

#6 2010-12-28 10:35:30

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu zic sa stai linistita. fa-ti analiza de secretie. daca toate fetele care au mancarimi si disconfort ar avea hpv cred ca am fi toate femeile infectate.
nu mai te stresa atat, nu mai despica firul in 4. cat timp ai papa bun, nu-i nici o problema. trateaza ce boala ai acum si nu mai visa la nefacute. lasa medicii "cu experienta" ca nu inseamna nimic experienta lor, precum vezi. eu am fost prin 100 de doctori pana m-a facut unul bine, si am fost la d-astia "cu experienta".

nu ai cum sa stii daca ai hpv decat daca iti faci analiza, si aceea este foarte scumpa. cat timp ai papa ok stai linistita. poti avea si hpv si sa nu ai nici o problema vreodata.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2010-12-31 09:05:43

Mihaella_
Full member
Inregistrat: 2006-12-18

POPA DANA a scris:

Am avut candita mai demult si am facut tratament acum nu am mai facut analiza la secretie pt ca scurgerea este normala este curata si nu are miros deosebit doar ca pielea din acea zona este rosie si ma mananca iar din cauza ca mi-a venit ciclu si atrebuit sa intreup tratam.

Am avut si eu candida diagnosticata in 2005.
De atunci, imi reapare de 2 ori pe an, intotdeauna inainte de ciclu  ( nici nu imi mai fac analizele , deja stiu cum se manifesta.)
In cazul meu ,ca si la tine apar doar mancarimi fara secretii.
Ma spal cu apa cu bicarbonat si am incercat reteta gasita aici pe site........iaurt.
Anul asta nu am avut decat in primavara, asa ca banuiesc ca iaurtul a fost mai mult decat ok.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.