|
Nu esti logat.
Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??#1 2010-12-28 16:53:20
Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ?? Pura curiozitate... Cum l-ati intalnit, cum v-ati indragostit, cum v-ati casatorit. Ce v-a fermecat la el, ce apreciatzi si admiratzi si acum la el? Cum v-ati cunoscut iubitul/sotul? Va cunoasteti de mici sau viata printr-o conjunctura ciudata v-a pus unul langa altul?Dragoste la prima vedere sau aranjament al prietenilor? Haideti sa vorbim despre cum v-ati cunoscut sotul (partenerul)! Sa vedem care e povestea fiecaruia...M-am gandit ca v-ar putea trezi aminitiri placute ... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #2 2010-12-28 17:22:48
Re: Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??mai era un topic Offline #3 2010-12-28 17:32:36
Re: Cum v-ati cunoscut "jumatatea" ??
si eu ma miram sa nu fi deschis cineva vre-un topic asemanator eu am pus la cautare "cum v-ati cunoscut" si nu mi-a iesit mare lucru daca vreti continuam acolo sau mai bine zis : Toti intr-acolo ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|