|
Nu esti logat.
O pastila yasmine omisa in sapt. 3#1 2010-12-28 23:15:00
O pastila yasmine omisa in sapt. 3Buna seara tuturor. Sper sa ma puteti ajuta cu o problema. Am omis o pastila, anume pastila 3 din a 3-a saptamana . Am uitat exact 24 de ore. Asa ca am luat ambele pastile deodata si am continuat blisterul iar la sfarsitul acestuia menstruatia a venit exact in aceeasi zi ca si in lunile normale. Am folosit protectie suplimentara. Intrebarea mea este cand pot renunta la protectie suplimentara avand in vedere ca nu mai aveam 7 pastile pana la pauza. Am procedat gresit? cum sa incep sa le readministrez? Funny but when you're near me...I'm in the mood for love... Offline #2 2010-12-29 03:50:27
Re: O pastila yasmine omisa in sapt. 3ai procedat corect cand ai uitat pstila. Sa inteleg ca ai folosit 7 zile protectie suplimentare? pai cand se termina cele 7 zile, esti din nou protejata. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-12-29 11:07:25
Re: O pastila yasmine omisa in sapt. 3dar nu pentru protectie ma ingrijorez. se zice ca folosirea ei este pentru 7 zile pana iau 7 pastile corect. eu nu mai aveam 7 pastile din blister doar 4 pana la pauza. deci eu am luate doar 4 pastile si ...pauza la propriu:)Abia acum am citit pe prospectul de la pastile ca ar fi trebuit continuat cu urmatorul blister fara pauza. acum sunt de tot confuza Ultima oara a fost editat de Buburuzuca (2010-12-29 11:08:59) Funny but when you're near me...I'm in the mood for love... Offline #4 2010-12-29 11:47:42
Re: O pastila yasmine omisa in sapt. 3Le incepi normal, in aceeasi zi ca si pana acum, si protectie suplimentara in pauza si primele 7 pastile din noua folie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-12-29 23:52:45
Re: O pastila yasmine omisa in sapt. 3asa ma agndeam si eu. sper ca e ok si o sa fiu protejata dupa cele 7 zile. alte opinii? Funny but when you're near me...I'm in the mood for love... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|