|
Nu esti logat.
Respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiPagini: 1
#1 2010-12-29 00:50:04
respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteicredeti ca respectul trebuie sa existe si fata de parintii fetei, nu numai fata de ea? pareri contra si pro.. eu cred ca trebuie sa existe si fata de parintii fetei sau, si ai baiatului bineinteles. aveti iubiti(chiar soti) care datorita unor vorbe sau gesturi ale parintilor vostri, sa ziceam, ei din orgoliu sa "tina" o anumita oftica fata de acestia...? si chiar mai mult...? m-am gandit sa postez aci pentru ca mi se pare un subiect destul de important.. 25+ un puiut frumos DPN 01.05.2011 Offline #2 2010-12-29 01:31:41
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiparere mea e ca partenerul trebuie sa dea dovada de respect si bun simt fata de persoanele care i-au crecut iubita/iubitul. Dar ce anume s-a intamplat de spui ca le poarta pica parintilor tai ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-12-29 09:30:27
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiasa cum fata trebuie sa aibe respect fata de parintii lui, asa si el trebuie sa aiba respect fata de parintii ei. se intampla uneori sa nu se inteleaga insa "taberele", acum dragoste cu sila nu se poate. daca ceva s-a intamplat care a determinat aceasta schimbare...nimeni nu il poate obliga pe baiat sau pe fata sa isi adore "socrii". Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-12-29 09:48:43
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii fetei
parerea mea e ca respectul se castiga / pierde, dupa caz. nu e regula ca daca respecti fata, tb sa-i respecti si parintii. daca sunt demni de respect, atunci da, ar fi o mitocanie din partea ta sa nu o faci. daca acei parinti sunt oameni de ultima speta pe care nici altii nu-i respecta, nu ai de ce sa o faci tu, doar pt ca sunt parintii iubitei tale. eu nu sunt de acord ca parintii merita respect doar pt ca sunt parinti. in primul rand sunt oameni, si tb respectati doar daca au pt ce sa fie respectati. Offline #5 2010-12-29 10:04:09
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteisunt super super de acord cu anca! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-29 11:25:41Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiSi eu sunt de acord cu Anca. In principiu, mi se pare normal ca atunci cand iti respecti iubita/iubitul, trebuie sa ii respecti si parintii. Insa oamenii pot fi atat de diferiti incat nu e mereu o regula asta. Cred insa ca macar trebuie sa incerci sa ii respecti si sa te integrezi, sa faci ce-ti sta in putinta ca lucrurile sa mearga. Macar apoi, daca tot nu se rezolva, esti impacat(a) ca ai facut tot ce ai putut ca totul sa mearga struna. Offline #7 2010-12-29 14:18:11
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiParintii lui sunt niste persoane foarte speciale si ii respect pina la infinit...Eu traiesc doar cu mama pe care el la fel o respecta fapt pentru care ii multumesc Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #8 2010-12-29 18:25:06
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiAtunci cand te respecti pe tine ii respecti si pe ceilalti, pentru simplu fapt ca sunt oameni „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2010-12-29 19:15:25
Re: respectul partenerului de viata in ceea ce priveste parintii feteiAl meu ii respecta foarte mult pe parintii mei, desi nu m-as fi asteptat avand in vedere ca ei nu s-au apropiat cine stie ce de el. De fapt, o perioada au fost chiar indiferenti Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|