homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)

#1 2011-01-03 14:08:28

pinkblue
New member
Inregistrat: 2010-12-14

Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)

Buna ziua  smile ! Sunt noua pe acest forum si imi cer scuze daca pun intrebarea intr-un loc nepotrivit...

Am o mare dilema legata de menstruatia peste sarcina...si sunt foarte ingrijorata.O sa incerc sa imi descriu situatia cu cat mai multe detalii posibile :
       Pe 5 octombrie 2010 am avut un contact neprotejat,care a durat foarte putin. Acest contact a fost de fapt o ''atingere'', nu cred ca ii pot spune penetrare.Doar varful penisului era in contact cu vaginul.Himenul este intact, nici nu cred ca a ajuns pana acolo.Bineinteles , nu a avut loc ejacularea.Ultima menstruatie a avut loc pe 21 septembrie,deci probabil data de 5 octombrie era in jurul ovulatiei.Tot in octombrie , am avut menstruatie pe 23, care a durat pana pe 27.Apoi , in luna noiembrie , menstruatia a avut undeva intre 24-25-26 ( nu mai tin minte exact... ) si a durat pana pe 30 noiembrie-1 decembrie. Undeva pe la jumatatea lunii decembrie, a aparut mucusul cervical putin mai abundent decat in alte dati ( am citit undeva ca asta ar putea fi semn de sarcina, dar ar trebui sa fie pe toata durata lunii? sau doar intr-o anumita perioada? ).Ultima menstruatie a inceput pe 31 decembrie si nu stiu , parca este putin diferit, a fost mai putin abundent decat in alte dati. De aseara pana astazi dimineata au fost putine semne, iar de dimineata mai nimic...Mentionez ca am un ciclu neregulat , iar menstruatiile care au aparut au durat destul (4-5 zile) si au aparut la interval de 32,38(aici cred ca a fost o intarziere de 5 zile probabil) si 31.Simptomele menstruatiei sunt normale : cu cateva zile inainte ma dor sanii, sunt mai ''umflati'' si mai tari, apar dureri de burta .
       Ar putea fi vorba de sarcina? Sau de menstruatie peste sarcina?Am inteles,nu mai stiu de unde, ca menstruatia peste sarcina ar fi normala in primele luni?Mi-sa parut ciudat...Incerc sa ma calmez spunandu-mi ca din moment ce a aparut menstruatia la un interval mai mult sau mai putin regulat si a durat ceva,nu cred ca ar fi vorba de sarcina...dar am nevoie de raspunsuri care sa imi arate acest lucru.Va multumesc enorm de mult pentru fiecare raspuns pe care il dati, va sunt foarte recunoscatoare ! puss  kram

#2 2011-01-03 14:28:29

daenarys
Vizitator

Re: Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)

nu esti gravida asta e parerea mea.eventual poti sa iti faci un test de sarcina ca sa te linistesti da eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi.

#3 2011-01-03 14:33:45

pinkblue
New member

Multumesc pentru raspuns ! kram
   In cazul in care ar fi fost sarcina, ar fi iesit corect testul? Chiar si dupa 3 luni de la contact ?

Mai astept pareri !Multumesc smile

#4 2011-01-03 14:34:26

daenarys
Vizitator

evident ca o sa arate rezultatul corect.

#5 2011-01-03 16:36:27

Mihaella_
Full member
Inregistrat: 2006-12-18

pinkblue a scris:

Multumesc pentru raspuns ! kram
   In cazul in care ar fi fost sarcina, ar fi iesit corect testul? Chiar si dupa 3 luni de la contact ?

Chiar tu ai zis ca nu a fost  un contact, nici macar o penetrare ci doar o atingere......nu a fost nici ejaculare...........
E excusa o sarcina.

Publicitate

loading...

#6 2011-01-03 19:08:53

pinkblue
New member

Asa sper si eu sa fie smile poate sunt doar paranoica...

Alte pareri  smile ??

#7 2011-01-03 20:44:29

daenarys
Vizitator

pink,toata lumea o s aiti zica acelasi lucru.
fa untest de sarcina sa te linistesti si mergi sa vb cu un medic de planning sa afli mai multe lucruri legate de ce te intereseaza pe tine.
si pe viitor folositi un prez cand faceti petting ca sa nu mai stai stresata smile

#8 2011-01-04 11:00:10

pinkblue
New member

Bine...m-ati calmat putin smile si probabil nu sunt motive de ingrijoare. Probabil o sa fac un test pana la urma sa ma mai linistesc smile .Multumesc pentru raspunsurile date ! Daca mai exista pareri sunt binevenite!

#9 2011-01-04 13:55:28

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

pink blue ,am avut si eu o problema asemanatoare cu a ta . in iulie mi-am inceput viata sexuala , bineinteles,de fiecare data protejat ,dar ,incepand de atunci menstruatia mi se pare mai diferita ,ma tine tot 6-7 zile , dar mi se pare mai putina cantitativ .timp de 4 luni eram extraordinar de stresata ma gandeam la toate prostiile,menstruatie peste sarcina  , am facut vreo 3 teste de sarcina , toate negative lol acum m-am convins ca sunt ok , pt ca daca doamne fereste ar fi fost ceva in 6 luni  aveam o burtica destul de mare rotfl2 oricum data viitoare evita astfel de intamplari ca sa stai tu linistita , dar cu siguranta nu ai nimic puss

#10 2011-01-05 10:21:16

pinkblue
New member

La mine a fost putin diferita luna asta(la inceput a fost normal, apoi foarte putin cantitativ maro, dar apoi a revenit la normal, toate aceste 3 schimbari in decursul a vreo 4 zile), in rest a fost ok. Ma gandesc ca din moment ce sunt deja trei menstruatii, am toate motivele sa ma linistesc smile

#11 2011-01-08 16:50:46

pinkblue
New member

Daca menstruatia a fost la inceput normala la culoare , apoi maro putin cantitativ si apoi din nou normala la culoare , este bine? A durat de pe 31 decembrie , pana pe 6 ianuarie .Ar trebui sa ma ingrijorez cumva?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Dilema...va rog raspuns(o rog si pe doamna Doctor Evelyn Cristescu)

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.