|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat.......va rog#1 2011-01-03 15:01:24
Am nevoie de un sfat.......va rogSunt noua pe aici si am nevoie de o parere,un sfat pana ca sa ma mai linistesc pana saptamana viitoare cand ajung la doctor.....Am inceput sa iau la recomandarea medicului Jeanine din octombrie 2009, apoi in iulie 2010 le-am intrerupt.Nu am mai avut niciun contact sexual pana in septembrie iar cand l-am avut a fost neprotejat.Menstruatia a fost regulata in tot acest timp.Apoi in octombrie mi-a intarziat 4 zile,apoi a venit absolut normal.Aceeasi poveste si in noiembrie doar ca atunci a intaziat 7 zile.Mi-am facut 4 teste de sarcina,in perioade diferite si toate au iesit negative.In decembrie trebuia sa imi vina pe data de 18 si nici in ziua de azi nu mi-a venit.Pe 23 am mai facut un test de sarcina si tot negativ a iesit.Urinez mai des decat de obicei si am o stare de somnolenta,in rest nimic.Pot fi insarcinata? Offline #2 2011-01-03 16:28:53
Re: Am nevoie de un sfat.......va rogda, poate influenta intarzierea menstrei plus ca daca ai infectia aia o sa ai menstra mai abundenta decat in mod normal Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-01-03 16:29:28) Offline #3 2011-01-03 16:32:54
Re: Am nevoie de un sfat.......va rogEu nu cred ca esti gravida........mai repede o dereglare a menstruatiei . Offline #4 2011-01-03 19:09:57
Re: Am nevoie de un sfat.......va rogVa multumesc ca mi-ati raspuns.M-am mai linistit un pic in ceea ce priveste o posibila sarcina.Luni am programare la medic,asa ca o sa revin cu noutati. Offline #5 2011-01-07 23:29:29
Re: Am nevoie de un sfat.......va rogAstazi de dimineata tocmai mi-a venit mentruatia.Ma asteptam sa fie mult mai abundenta pentru ca a intarziat 20 de zile dar se pare ca curge normal,nici prea mult dar nici prea putin.Dureri de burta nu am,si nici de spate,desi inainte aveam in prima zi.E posibil sa fiu insarcinata si sa am mentruatie?Ma macina intrebarea asta pana ajung la doctor........... Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-07 23:42:50
Re: Am nevoie de un sfat.......va rogEste unde pe aici un topic cu menstruaia peste sarcina. Poate te ajuta la ceva ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #7 2011-01-08 11:41:45
Re: Am nevoie de un sfat.......va rogAngelica test de sarcina ai facut in zilele de intarziere? Offline #8 2011-01-08 12:02:08
Re: Am nevoie de un sfat.......va rog
Da, am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|