homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-17

#305 2011-01-07 15:38:06

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11

si-a dat cineva de aici comanda de produse bubchen de pe site-ul lor, dar nu mai stiu cine
v-au venit cumva produsele
ca mie nu desi, teoretic, trebuia sa ajunga de miercuri sad

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#306 2011-01-07 17:19:24

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

simona.elisa a scris:

CZUKY e o scumpete bebelusa ta, de fiecare data cand ma uit la avatarul tau, raman impresionata cat e de dulcica. Sa iti traiasca.
23+

multumesc mult de tot puss  chicot

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#307 2011-01-07 17:38:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

czuky a scris:

vrabiuta...am citit pe undeva de o tipa caruia i sa zis asa...si sa dus la 4 medici toti au zis oprit in evolutie..iar dupaia sa mai dus la unu si a auzit inimioara....nu vreau sa te incurajez..dar mai mai cere si tu alta parere... si clar o analiza de sange ...poate ai ovulat mai tarziu..numai sanatate

corect. fa un beta hcg la 48 de ore diferenta si vezi cum creste valoarea...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#308 2011-01-07 18:48:07

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Buna, fetelor!
Bubutana, eu am dat comanda la bubchen. Nici mie nu mi-au ajuns, desi ar fi trebuit sa vina de miercuri.,. Mai inainte le-am scris mail, astept sa vad ce imi raspund.
Vrabiutzo, eu intrebam zilele trecute de ce nu ai mai intrat, imi pare rau de situatie, poate ne aduci vesti ceva mai bune.
Eu am ajuns acum acasa de la morfofetala, toate sunt in parametri normali, dar mai am multe intrebari....Sunt obosita, merg sa ma inind. Va scriu maine.
La multi ani sarbatoritelor de zi!
Pupici!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#309 2011-01-07 19:21:54

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

eu cand am luat elevit incepusem sa mananc ca lumea de la ele...si de aia am intrebat daca mananci mai mult de la ele sau nu...
o sa caut natalvit sa iau....si cand ma duc sapt viitoare o sa-i zic daca e ok....

eu nu am inceput sa ma dau cu crema pe burta...cu de care crema ati zis voi ca va dati?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

Publicitate

loading...

#310 2011-01-07 19:23:32

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari! puss
Am fost azi la alt medic si nu am zis k am fost si ce mi-a zis...
A zis asa: k facul e ok, k vede cordonul, sau nu stiu ce ,k e mic,dar il vede,dar nu bate inima...k dc ne luam duma UM care a fost pe 16.11, nu e ok, k nu se dezvolta si ar treb sa bata inima,dar dc ne luam dupa ziua ovulatiei e ok, k sarcina e mai mica, nu are mai mult de 6 sapt si k va incepe sa bata zilele urmatoare. Tot ce trebuie sa fac,  sa stau linistita si sa  merg peste o sapt,k ei i se pare k e totul in regula si nu e calculat corect.
Deja sunt derutata... cum se calculeaza sarcina asta? Dc e de la ovulatie nu am 6 sapt....
si cand ar treb sa bata inimioara?
si dc s-a oprit din evolutie nu ar fi trebuit sa am scurgeri maronii sau sangerari,chiar dc pun ovule cu utro? cesafac

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#311 2011-01-07 19:25:20

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

offtopic: vrabiuta o sa am o mica rugaminte la tine, sa nu mai scrii cu prescurtari ca e cam greu de descifrat si nu prea se intelege. merci si sper ca nu te-a deranjat ce ti-am zis puss
scurgerile acelea le-am avut si eu la inceput si mi s-a dat utrogestan. atunci incepe fatul sa se formeze. stiu ca se calculeaza dupa ultima menstruatie avuta, adica data ultimei menstruatii. totusi la 6 saptamani e cam mica sarcina sa se vada sau sa se constate ceva exact, zic eu acum nu stiu cum o fi. stiu ca la mine cand am fost inainte de 8 saptamani nu-mi venise si nu stiam de ce, credeam ca de la anti ca le oprisem cu cateva luni in urma, plus ca ambele teste mi-au iesit negativ-negativ si la ecograf nu se vedea nimic decat multe chisturi. abia la 8 saptamani mi-a zis ca ii bate inimioara.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2011-01-07 19:30:17)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#312 2011-01-07 19:41:10

vrabiutza
Sr. member

Blue_ellf, nu ma supar si multumesc pentru sfaturi si incurajari puss  Dar la cat timp ai fost si nu au auzit inimioara?
Eu nu am scurgeri maronii, nu am nicio problema care sa arate k e ceva in neregula,doar k nu mi-e rau,sa vomit si am usoare intepaturi in partea dreapta,dar foarte usoare si din cand in cand...
Cand am fost acum 2 sapt mi-a zis sa pun ovule cu utrogestan si sa iau magneziu cu B6
Eu intrebam k daca s-ar fi oprit din evolutie nu ar fi trebuit sa am scurgeri maronii sau sangerari? 

Mai intreb ce am intrebat si la aspirante: 1- ce cordon sau ce zicea k se vede, k e mic,dar e...?

2-daca ovulezi mai tarziu ,nu e sarcina mai mica, asa cum a fost si la Garga?
3- dc e cum a zis ea k are max 6 sapt,e ok sa nu bata inima inca si sa nu ve vada fatul?La cat timp se vede fatul?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#313 2011-01-07 20:03:17

katami
Platinum member

vrabioiule, io m-am dus cu sarcina de 7 sapt dupa um la prima eco. si dr mi-a zis ca e oprita din evolutie, ca se vede doar sacul si varsta e 6 sapt dupa eco. dar io stiam f bine ca am avut ovulatie tarzie... si m-am dus cu toata increderea la b-hcg, care au crescut minunat smile era doar o sarcina micuta... din care a iesit una bucata bb perfect ok smile incredere si tie!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#314 2011-01-07 20:26:24

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

vrabiutza fatul se vede mai tarziu...
si eu m-amdus prima data la eco la 6 sapt si mi-a conformat sarcina si a zis ca are activitate cardiaca....apoi m-am dus din nou la 8 sapt...pt ca ama vut si eu scurgeri maronii si incepuse sa se vada fatul... iti trimit un mesaj cu id meu si iti trimit poze de la mine de la eco..sa le compari....
du-te asa cuma zis dr peste o sapt...si atunci poate se vede inimioara..sau cum s-a intamplat la katami...deci, ai incredere!!!

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#315 2011-01-07 20:41:41

vrabiutza
Sr. member

puss Katami, deci tu ai facut eco la 7 sapt si nu avea activ cardiaca,dar cordon sau ce zic ei era sau nu? Si ai facut eco intrav sau din acela exterior? si au zis k e oprita din evolutie si voiau sa-ti faca intrerupere?
Eu am intepaturi la ovarul drept si imi pleaca pe picior...dar nu doare doar ptin... e grav?
Sweet puss , multumesc! Eu nu prea pricep nimic din pozele astea...st doar stresata k nu-i bate inimioara...
dc eu am ovulat in Z14, atunci nu am nici 6 sapt de la conceptie.
Va puteti uita in graficul meu sa va dati cu parerea dc e ok sa nu aiba inca activ cardiaca?
Si nu st lamurita ce e cu cordonul sau nu am priceput eu bine... cesafac

#316 2011-01-07 21:02:10

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

salutare !
vrabiuta puss
"fat" se numeste d la nu stiu cate saptamani. acum e doar un embrion. cordonul exista devreme, inimioara se formeaza pe la 6 sapt parca am citit eu.
daca medicul ti-a zis ca e ok, asculta de el, fa ce zice si poate va fi bine.

cred ca bebele meu s-a intors cu capsorul in jos. m-a consultat medicul de familie si zice ca are prezentatie craniana. si de cateva zile misca intr-una.

#317 2011-01-07 21:10:18

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Vrabi, nu are cum sa se vada cordonul, placenta inca nu e  formata. Eu zic sa mergi sa faci un betaHCG si sa il repeti la 48 de ore. E metoda cea mai sigura de a afla daca bebe e in regula sau nu.Stresul asta nu iti face deloc bine.
La mine s-a vazut activitatea cardiaca la 7 sapt de la ultima menstruatie. Si eu am ovulat cu aproape o sapt mai tarziu. Dar nu e o regula. Fiecare embrion se dezvolta in ritmul sau. Daca ar fi sa ma intrebi pe mine, eu cred ca bebele tau e bine.

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#318 2011-01-07 21:13:39

katami
Platinum member

vrabiutza a scris:

puss Katami, deci tu ai facut eco la 7 sapt si nu avea activ cardiaca,dar cordon sau ce zic ei era sau nu? Si ai facut eco intrav sau din acela exterior? si au zis k e oprita din evolutie si voiau sa-ti faca intrerupere?
s

nu, mi-a zis sa fac beta sa vada daca e oprita sau doar mica.

nici vorba de vreo activit cardiaca

adina, fix asta am vrut sa zic si eu cand ziceai ca esti ingrijorata ca e agitata smile s-a intors atunci, SIGUR

#319 2011-01-07 21:18:48

bubutadana
Insomniac member

hello again
vrabi, sfatul meu este sa mergi la un laborator si sa-ti faci beta-hcg cu repetare la 48 de ore
daca valorile se dubleaza sau aproape se dubleaza in aceste 48 de ore, atunci totul este ok

eu prima oara am fost la control la 6 sapt. de la UM, aveam scurgeri maronii si teama mare ca pierd sarcina
am fost la maternitate la ecograf, un junghi de pe vremea mamelor noastre probabil, si doctorul a vazut doar un punct f mic
nu mi-a zis nimic din ce banuieste doar m-a trimis la beta-hcg si s-o repet dupa 48 de ore
valorile s-au dublat, slava domnului, am fost iar la ecograf, la un cabinet particular, si s-a vazut si sarcina, in sfarsit
fara embrion, fara activitate cardiaca si asta pentru ca sarcina era mai mica cu 2 saptamani decat UM, deci ovulasem destul de tarziu
si uite, acum suntem in saptamana 20 si slava domnului, pana acum suntem bine

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#320 2011-01-07 21:23:48

vrabiutza
Sr. member

Adina, multumumesc pt sfaturi  puss   rugaciune  sa fie bine! 6 sapt de la conceptie sau de la UM?
Deead, pai si au am 7 sapt si 3 zile de la UM si nu bate inimioara,asta e problema. Primul medic a zis k 90% e oprita din evolutie si sa merg sapt viit sa vada dc evolueaza si dc nu sa-mi faca intrerupere.
Al doilea medic a zis k pare mai mica, de max 6 sapt si nu bate inimioara inca, sa merg sapt viit sa vada dc incepe activitatea cardiaca(ambele eco intrav,sau cum ii zice)
Dar niciunul din dr nu a zis nimic de beta,au lasat-o asa in aer pana sapt viit...
Acum o sa stau linistita si astept sa treaca o sapt!
Katami  rugaciune  sa fie bine si sa ai dreptate, k eu azi am mai prins curaj.
rugaciune  sa fie la toate bine si sa vina copilasii cu bine si sa fie sanatosi! puss

#321 2011-01-07 21:36:43

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

La mine la fix 7 sapt de la UM s-a vazut activitatea cardiaca si eu au ovulat in ziua 20. Dar chestiile astea, asa cum am mai spus, sunt orientative. La tine poate s-a implantat mai tarziu embrionul. Nu-ti pierde increderea!!!

Ultima oara a fost editat de deeab (2011-01-07 21:37:32)

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#322 2011-01-07 21:36:43

bubutadana
Insomniac member

vrabiuta, ma repet, mergi luni si miercuri sau maine si luni, daca e vreun laborator deschis, si fa analiza beta-hcg

#323 2011-01-07 21:46:45

vrabiutza
Sr. member

Nu prea am cum sa merg maine si, sincer, vreau sa mai fiu fericita macar o sapt si sa sper k va fi ok. Oricum intrerupere nu fac fara beta... cesafac
Eu am ovulat in Z14 si am avut contact in Z13, iar azi au  fost 7 sap si 3 zile fara activ card,dar inca am sperante k va fi bine  rugaciune
Va las,k ma pun la somn, k noaptea trecuta nu am putut dormi!
Va pup pe toate si va multumesc inca o data! puss  puss  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.