homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-32

#590 2011-01-11 16:21:39

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11

Si mie mi se pare cam mare diferenta de 800 gr...
Aseara am visat ca imi ziceau ca am nascut un bebe de 5 kg... deci am ramas marcata rotfl2

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-01-11 16:21:55)

#591 2011-01-11 16:39:38

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Tymo, nu stiu ce sa zic..am mai citit si pe net o gramada despre sughit .. eu simt de cateva ori pe zi..chiar josul abdomenului ..mi se ridica burtica apoi dupa cateva secunde iar..timp de cateva minute..
uite ce am mai gasit.. :
Sughitul fetal apare inca din saptamana a 15-a de sarcina, chiar inainte de aparitia miscarilor respiratorii ale copilului. Astfel incepand cu a doua jumatate a sarcinii se pot simti mici spasme sau miscari bruste la nivelul abdomenului, care se presupun a fi datorate sughitului copilului. Unii feti au mai multe salve de sughit pe zi,
altii nu sughita niciodata. In literatura medicala nu se gasesc multe informatii referitoare la acest subiect, decat aceea ca este un reflex fetal similar cu al nostru. Numai fetusul matur sughita, datorita dezvoltarii la acesta a sistemului nervos central. Altii considera ca sughitul ar fi un raspuns la inghitirea sau respiratia fetala, care
cauzeaza vehicularea lichidului amniotic in si din plamani, stimuland contractia diafragmului (muschiul care separa cavitatea toracica de cea abdominala). Dupa nastere majoritatea copiilor sughita frecvent, mai ales dupa supt sau regurgitatii.

Papu, lol parca mai visase cineva asa

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#592 2011-01-11 16:43:29

CristinaStr
New member
Inregistrat: 2009-11-14

mylacik, si la mine in unele zile nu il simteam cum misca, decat putin. de ex azi, il simt ca e mai putin activ fata de ieri. sau uneori ma bombardeaza cu loviturile mai alea noaptea. nu te ingrijora, pe cat creste pe atat o sa-l simti mult mai bine. eu l-am simtit si de la 14 sapt.
Da tymo, insa nu e o regula cred sa sughite pe la 27-28 sapt , nu?
eu cand misca mai tare , pun mana acolo si de obicei se opreste. smile
Papucica. oricum o sa ai o fetita maricica smile, scumpa , depinde  si de eroarea ecografului, acele 800 de grame. par

Ultima oara a fost editat de CristinaStr (2011-01-11 16:44:02)

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#593 2011-01-11 16:50:07

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

CristinaStr a scris:

mylacik, si la mine in unele zile nu il simteam cum misca, decat putin. de ex azi, il simt ca e mai putin activ fata de ieri. sau uneori ma bombardeaza cu loviturile mai alea noaptea. nu te ingrijora, pe cat creste pe atat o sa-l simti mult mai bine. eu l-am simtit si de la 14 sapt.
Da tymo, insa nu e o regula cred sa sughite pe la 27-28 sapt , nu?
eu cand misca mai tare , pun mana acolo si de obicei se opreste. smile
Papucica. oricum o sa ai o fetita maricica smile, scumpa , depinde  si de eroarea ecografului, acele 800 de grame. par

Cristina nu cred sa fie o regula. Important e ca oricum nu il deranjeaza sughitul  forgetit
La mine face figuri de genul asta cand pune tati mana. Si el saracu tot asteapta sa dea micutzu din picioare, iar el nimic. Cum isi ia mana incepe sa dea din nou  rotfl  rotfl

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#594 2011-01-11 16:57:36

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

eu deja il simt pe al meu cand misca deasupra buricului  hjarta  smile

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

Publicitate

loading...

#595 2011-01-11 16:58:02

CristinaStr
New member

lol  ce tare tymo...poate totusi prinde vreun moment si il simte pe bebic. smile are personaliate rodnar   ei cred ca simt atingerea, cand punem mana acolo, asa e? normal..cred...sau nu stiu. insa de ce se opresc atunci? smile    par      nu nu cred ca-i deranjeaza sughitul, sper ...nu?

pucca, eu nu stiu dc la mine a ajuns acolo pe langa buric, adica il simt uneori mai jos nu stiu cum sa zic si am senzatia ca tot acolo ramane...ca nu urca sau nu stiu. poate inca e prea micut.

Ultima oara a fost editat de CristinaStr (2011-01-11 17:00:52)

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#596 2011-01-11 17:03:45

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

uneori si eu il simt asa sub burta...mai pe la mijloc,..depinde cum se misca el pe acolo  smile

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#597 2011-01-11 17:07:36

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

buna burtici  wave

Myla,
e micut bebe... poate d-asta nu-l simti. nici eu nu-l simteam la varsta ta de sarcina. la fel ca tine ma panicam si eu wink... totul e bine, nu-ti fa griji! puss

Eu l-am simtit sughitand abia pe la 32 sapt. dar ... recupereaza acum  chicot m-a zapacit cu sughitul...

Papu, bafta multa!  majoreta  majoreta si... cine stie... poate depasesti toate recordurile de p forum si faci un bebe de 5 kg ..

Mamica de Eric Andrei hjarta

#598 2011-01-11 17:09:39

mylacik
Hero member

Cristina, eu ii simteam gadilaturile de pe la 15 sapt..o zi da una nu...dar acum cand a mai crescut mai deloc ..de asta ma agit eu...ca inainte misca mai des ca acum..
Si tati a simtit cum sughita..a tinut mana pe burtica hjarta ..cica nu ii deranjeaza sughitul deloc...ei se simt bine atunci.. smile

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#599 2011-01-11 17:11:23

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Hello, butici! puss  puss  puss
Am vazut k ati intrebat de mine  puss  eu st f bine si cred(simt) k si bebe la fel!  rugaciune
Inca nu am fost la dr si nici la analize beta! Ce o vrea D-zeu! Maine am programare la dr nr 1 si vineri la dr nr 2 si nu stiu la care sa ma duc. Sa nu ziceti la amandoi,k nu st bune atatea controale cu eco intra, nu?
Rd nr 1 mi-a taiat creaca,iar nr 2 mi-a dat sperante...
In rest ma simt f bine, nu mi-au scazut simptomele,ba inca mi-e mai foame si mananc mai mult, mi-e din ce in ce mai greata,dar nu vomit...

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#600 2011-01-11 17:13:17

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

CristinaStr a scris:

lol  ce tare tymo...poate totusi prinde vreun moment si il simte pe bebic. smile are personaliate rodnar   ei cred ca simt atingerea, cand punem mana acolo, asa e? normal..cred...sau nu stiu. insa de ce se opresc atunci? smile    par      nu nu cred ca-i deranjeaza sughitul, sper ...nu?

pucca, eu nu stiu dc la mine a ajuns acolo pe langa buric, adica il simt uneori mai jos nu stiu cum sa zic si am senzatia ca tot acolo ramane...ca nu urca sau nu stiu. poate inca e prea micut.

Din cate stiu eu nu il deranjeaza, poate pe mine ma distreaza lol

Bine l-a mai prins el dand din picioruse (as fi vrut eu sa simta barbatu-meu ce senzatie iti da cand nu ii intors si da cu picioarele in osul pubian  punish  punish )
Acum in fiecare seara inainte de cremuiala imi descopar burtica si ne tot uitam la ea cum misca dintr-o parte in alta. Este cand ai senzatia ca se intinde bebe si cu un picior impinge foarte tare in partea dreapta lateral (parca ar intinde plapuma  forgetit ) Dupa cremuiala incepe din nou distractia  rotfl

LE. Vrabi nu stiu ce sa iti spun. Eu am pierdut o sarcina si am stat asa fara sa imi dau seama 4 sapt ceea ce iar nu e bine, ca poti face o septicemie  supa

Ultima oara a fost editat de tymoteea_18 (2011-01-11 17:16:22)

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#601 2011-01-11 17:21:45

CristinaStr
New member

mylacik a scris:

Cristina, eu ii simteam gadilaturile de pe la 15 sapt..o zi da una nu...dar acum cand a mai crescut mai deloc ..de asta ma agit eu...ca inainte misca mai des ca acum..
Si tati a simtit cum sughita..a tinut mana pe burtica hjarta ..cica nu ii deranjeaza sughitul deloc...ei se simt bine atunci.. smile

smile  hjarta  asa si eu la 14 sapt ii simteam gadilaturile apoi a inceput sa  miste de a doua zi dupa ele. firav asa insa il simteam. da, misca mai des si la mine inainte adica pot sa "vad" o diferenta insa cred ca e normal sa aibe si el momentele lui..de ex cand am fost racita parca era rascoala, saracutul simtea ca nu ma simt bine. sau cand am baut putin pepsi o data, instantaneu a inceput sa loveasca el acolo. n am mai baut de atunci, am zis mai bine nu.  ce tare, ca a simtit si tati lui smile abia astept sa simta si tati al meu, cand o veni smile. ce tare dc se simt bine cand sughita smile  hjarta

Vrabi, bafta, sper sa vii cu vesti bune. nu stiu ce sa zic cu doctorii dc ti-ai facut programare la 2.. nu ai pe cineva recomandat mai bine?nu stiu.. eu nu prea am incredere in orice doctor.

Tymo, dar tu ai 30 de sapt se simte super nici n-ai cum sa nu vezi toate nazdravaniile lui din burtica smile  abia astept si eu. doamne ajuta si in continuare.

Ultima oara a fost editat de CristinaStr (2011-01-11 17:27:07)

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#602 2011-01-11 17:22:44

vrabiutza
Sr. member

Pai o sa merg undeva,dar ma gandesc pana maine
nu o sa stau asa
dar eu cred k e bine!k atunci cand o sa merg o sa-i aud inimioara  rugaciune

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#603 2011-01-11 18:21:52

mylacik
Hero member

lol

Vrabi, o sa fie bine rugaciune

Ultima oara a fost editat de mylacik (2011-01-11 18:22:36)

#604 2011-01-11 18:35:41

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

myla, nici fiu-meu nu-i departe de clipul ala lol danseaza si pe clopotele de la Mitropolie lol nu degeaba am dansat 3 nunti full cu el in burta rotfl

vrabiutza rugaciune

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#605 2011-01-11 18:38:03

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

vrabi, multa bafta!
eu inca insist cu analiza aia si sper ca macar unul din doctori sa insiste in acest sens
mie, inainte sa-mi zica orice, mi-a zis sa ma duc la analiza asta si apoi vedem ce si cum

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#606 2011-01-11 18:40:50

mylacik
Hero member

katami a scris:

myla, nici fiu-meu nu-i departe de clipul ala lol danseaza si pe clopotele de la Mitropolie lol nu degeaba am dansat 3 nunti full cu el in burta rotfl

vrabiutza rugaciune

aaa, deci asa lol ma pun pe dansat si eu ca sa stie de mic lol ..sambata am fost la un majorat si l`am zgaltait putin rotfl ..mai urmeaza si nunta ..s`a scos lol

#607 2011-01-11 18:42:35

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Papucica, scoatem majoretele!  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta Ce putin mai e! Asteptam vesti d ela tine, sa ne spui cum te simti inainte, in timpul, dupa....tot daca s-ar putea! Ne bucuram ca vei tine in curand minunea in brate!
Cat despre  miscat si bebelina mea misca, nu stiu daca sughita sau nu, nu mi-am dat seama.
Timo, asa am patit si noi, cand punea taticul mana, gata cu miscarile! dar acum sta si la tati si misca, tati ii canta, o rasfata, ii spune poezii...eu ma distrez grozav in momentele acelea!
Vrabiutzo, indreptam toate gandurile bune spre tine! Sa fie bine pentru tine si pentru bebe! Sa ne tii la curent si sa fii puternica!

Bubutana, mi-au raspuns cei de la bubchen cum ca regreta, bla-bla, mi-au retrimis coletul si mi-au spus nr coletului, sa pot cere de la posta. Vineri sper sa ridic produsele. La tine au mai ajuns? Ei imi scriau ca au doua colete returnate...ma gandeam ca exact al meu si al tau or fi!

Ultima oara a fost editat de razu (2011-01-11 18:46:09)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#608 2011-01-11 18:49:48

vrabiutza
Sr. member

Fetele, multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune! puss  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.