homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-42

#780 2011-01-14 11:59:06

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11

Bubutana, sa termin povestea cu produsele Bubchen. Stii ca ieri eram dezamagita de incident si le-am scris mail (ca nu au venit la timp si nici nu au respectat promotia). Am fost imediat sunata, s-au scuzat, a ramas ca vor cauta o cale de remediere. Azi am primit iar colet, fara taxe, nimic. Am deschis....hm, mi-au trimis inca o data produsul comandat, un alt produs, plus chestii promotionale (pix, prosopel, pliant). Nu ma asteptam sa fie asa generosi. Cu siguranta m-au convins ca a fost doar un incident. Deja am "probat" de doua ori lotiunea, e super ca textura, miros...

Acum, sa nu se inteleaga ca fac reclama, nu, insa m-am gandit ca asa cum am patit noi cu coletul au mai patit si alte persoane si ca ar fi bine, totusi, sa nu renunte usor..
.
Ma pregatesc sa plec spre Iasi. Sper sa aflu vesti bune de la medic despre bebe si despre concediul prenatal.
Pupici! Aproape ca ma "enervez" ca sunt asa dependenta de forum...

Ultima oara a fost editat de razu (2011-01-14 11:59:59)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#781 2011-01-14 12:14:13

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

adina84 a scris:

vrabiutza, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. bafta azi si sanatate ! si nu iti pierde increderea ! sad

aliy, nici eu nu cred. apa plata nu pot sa beau, nu ma satur cu ea. la inceputul sarcinii o vomitam automat. si apoi, niciodata nu am putut bea apa plata.

tymoteea lol tare sunt scumpi astia mici. in utima vreme a mea ma lasa sa dorm, dorm pana pe la 10.

razu, ce ai mai facut cu concediul ?

cu cat se apropie momentul cu atat mi-e mai teama. deja am vise despre cum va fi, ma vad in sala de operatie. si incep sa ma panichez la orice: cum simt vreo durere prin burta sau vreun junghi, sau cand misca asta mica foarte jos, mi-e frica sa nu se intample ceva. nu vreau sa nasc mai devreme  disperat

adina ai citit la topicul deschis de tine? Ai sa ramai surprinsa...

L.E azi 24+

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2011-01-14 12:15:06)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#782 2011-01-14 12:17:44

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

multumesc razu de informatii
nu e vorba ca faci reclama, eu stiu produsele lor de vreo 7 ani de zile si stiu ca sunt f bune
cu siguranta le voi folosi pt bebe

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#783 2011-01-14 12:39:53

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Vrabiuta sad imi pare tare rau. Putere sa treci peste iti doresc kram

#784 2011-01-14 12:52:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

razu, daca ajungi ziua (pana pe la 2) , iti recomand blugi de gravida din bazar. or fi no name, dar pt cateva luni sunt perfecti... si costa 50-60 lei, nu 150-300, ca in mag de profil. atata doar ca daca esti slabuta, s-ar putea sa iti fie mari si in luna a 9a (eu am avut unii xs, care asa au fost... maaaari... in conditiile in care in afara sarcinii port cam m, deci nu-s tocmai schija)

bafta la dr!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#785 2011-01-14 12:53:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

loredana, acum citeam... nu este sotul meu. nu ar face lucrul asta. daca gasea postarea mea discuta cu mine, nu scria pe forum neutral

party felicitari pt 24 +

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-01-14 12:55:59)

#786 2011-01-14 13:36:03

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna burticile!!!
papu felicitari !!!!! nu am reusit sa mai intru de ieri...
vrabi imi pare nespus de rau...speram sa fie bebe acolo...poate dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa...
azi tocmai mi-a zis o eleva ca ea s-a nascut la 7 luni si a avut 900 grame la nastere si a supravietuit si e tare frumoasa si desteapta...asa a vrut dumnezeu...probabil asa e si incazul tau vrabi, dumnezeu le aranjeaza pe toate, nu trebuie sa ne pierdem speranta!!! ai grija de tine!

fetele care ati facut 4 d si morfofetala, la cate sapt ati facut?
eu am sunat dr c atrebuia sa ma duc duminica pe 16, insa a zis sa ma duc,dar seara pe la 5 sa fiu acolo,ca de dim nu este...insa nu pot sa maduc la timisoara sa fiu acolo la 5 si apoi sa ma intorc 220 km....ca se face noapte pe drum,  plus ca al meu sot luni de dim e de servici si eu treb sa ajung la scoala...deci e obositor, nu am cum...eu m-as invoi de la scoala, nu e problema,dar el nu poate...
si pt luni sotul meu nu poate sa se invoiasca, ca sa mergem luni de dim.... eu am 21 de sapt...ma gandeam ca daca merg peste o sapt, la 22 de sapt pt 4d si morfofetala, e prea tarziu?
voi cand ati facut?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#787 2011-01-14 13:36:47

albinuta_vesela
Insomniac member

sweety eu am facut in sapt 25

#788 2011-01-14 13:37:18

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

pupam burticile  puss   puss   puss    puss  puss 

astazi schimbam si noi saptamana 29+ dance  dance  dance  dance

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#789 2011-01-14 14:01:38

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

sweety, si eu sunt programata la morfofetala de trim 2 tot in saptamana 25
stiam ca ar trebui facute pana in sapt. 23 dar daca doctorul meu a zis ca e ok asa, asa o fi
nu ma mai stresez si pentru asta
deci eu zic ca nu e problema daca te duci saptamana viitoare
am schimbat si noi astazi saptamana, 20+  bis

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2011-01-14 14:03:13)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#790 2011-01-14 14:33:25

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

majoreta felicitari   majoreta fetelor pt schimbarea saptamanii, sa vedeti ce repede trece timpu si veti avea bebeii in brate  al9leacer

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#791 2011-01-14 15:33:51

sweetgirl27
Hero member

adina si pana la sapt 25 nu ai facut 4 d,nu? si nici tu bubu nu ai facut pana  acum deloc...
deci nu e vreo  problema daca ma duc la sapt 22 sau 23,nu? pt 4d si morfofetala?
si care aveti rh negativ si trebuie sa faceti analize pt rh din sapt 24? sau din fetele care ati nascut...ca eu am rh negativ....
aaa si parca din sapt 24 intri in trim 3? eu parca asa am citit....nu?

eu mi-am calc si am vz ca la 1 aprilie am 32 de sapt...deci atunci trebuie sa intru in prenatal...daca la 32 de sapt se intra...
acu trece timpul si ajungem si noi cap de lista...
cine urmeaza acum dupa  papu/?

#792 2011-01-14 15:39:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello  wave

sweety, de obicei la 22-24 sapt. se face morfo.

#793 2011-01-14 16:29:46

CristinaStr
New member
Inregistrat: 2009-11-14

sweetygirl27 a scris:

adina si pana la sapt 25 nu ai facut 4 d,nu? si nici tu bubu nu ai facut pana  acum deloc...
deci nu e vreo  problema daca ma duc la sapt 22 sau 23,nu? pt 4d si morfofetala?
si care aveti rh negativ si trebuie sa faceti analize pt rh din sapt 24? sau din fetele care ati nascut...ca eu am rh negativ....
aaa si parca din sapt 24 intri in trim 3? eu parca asa am citit....nu?

eu mi-am calc si am vz ca la 1 aprilie am 32 de sapt...deci atunci trebuie sa intru in prenatal...daca la 32 de sapt se intra...
acu trece timpul si ajungem si noi cap de lista...
cine urmeaza acum dupa  papu/?

si eu am rh negativ. in incompatibilitate cu sotul. la grupe e bine , numai la rh nu. eu am facut si pana acum aaliza de anticorpi si mi-a iesit bine pana acum. am inteles ca trebuie facuta in sapt 27-28 in luna a 7-a. pt a sti dc apar. dc sa facem sau nu vaccinul cu imunoglobulina anti D. nu mai stiu sigur am sa intrb doctorul  meu din nou.
dc cumva afli tu, te rog sa mi spui. kram  naspa cu rh ul negativ, o grija in plus...cum era cu vaccinul, trebuie facut si dupa nastere nu?

25+  un puiut frumos
DPN 01.05.2011

#794 2011-01-14 17:19:25

sweetgirl27
Hero member

eu nu am facut pana acum analize la anticorpi,mi-a zis dr ca de la sapt 24 [ana la sf treb sa le fac....
vaccin tiu ca se face imediat dupa ce nasti...o sa mai intreb si eu medicul....

ms garga...

#795 2011-01-14 17:52:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anticorpii ii repetati la 1-2 sapt in ultimeel luni

iar imunoglobulina anti rh se fae DOAR daca bb are rh poz, la max 72 de h de la nastere

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#796 2011-01-14 18:47:28

blue_ellf
Full member
Inregistrat: 2006-08-03

azi am fost la morfofetala 2. off..totul a ieist ok insa o singura chestie a iesit nu chiar aiurea.. e vorba de tranzitul intestinal, ne-a zis ca e cam lent sua ceva de genul asta si ca ar trebui sa repet analizele TORCH adica cele pt toxo, rubella, hsv1 si 2 etc. si apoi la 32 de saptamani sa vin tot la ei acolo. m-a intristat putin si ingrijorat, desi doctorita mi-a zis ca n-am motive de ingrijorare.  acum s-a prezentat pelvin asa mi-a scris si in foaie. cordul a fost cam greu de vizualizat. credeti-ma ca am stat acolo aproape 3 ore, daca nu 2 jumate tot am stat. ca sa nu mai zic ca am anuntat colegu si pe seful meu insa cand am ajuns la munca am avut neplacuta surpriza ca stimabilul meu coleg sa se ratoiasca la mine ca am intarziat 2 ore nu putin cum am zis la etlefon, desi eu ii zisesem ca sunt la eco astept randul si sper sa intarzii putin. in sfarsit. am stat mult deoarece bebelina nu se intorcea, statea numai cu spatele desi m-a trimis la "plimbare" doctorita si mi-a zis dupa 15 min s vin din nou, in timpul asta sa beau ceva dulce, sa ma misc putin si sa ma duc la toaleta deoarece am vezica cam plina. nu stiu dar a fost cam greu sa vada ce trebuia. asta e asa o mica parte din ce mi s-a intamplat azi.a fost o zi de rahat....

unde as putea sa merg sa-mi fac analizele astea( toxo, CMV, rubella, HSV1 si 2, lysteria-toate IgG si IgM)unde m-ar costa si mai putin si ar avea un laborator mai mare? eu am cautat la sanador insa am vauzt preturi cam maricele si odata ce le-am adunat am ajuns pe al vreo 600 lei... in rest la medlife nu exista o lista sua preturi si nici la medcenter....ceva idei va rog?
data trecuta am facut la spital insa doar IgM mi s-a facut.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#797 2011-01-14 19:01:37

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

blue_ellf a scris:

azi am fost la morfofetala 2. off..totul a ieist ok insa o singura chestie a iesit nu chiar aiurea.. e vorba de tranzitul intestinal, ne-a zis ca e cam lent sua ceva de genul asta si ca ar trebui sa repet analizele TORCH adica cele pt toxo, rubella, hsv1 si 2 etc. si apoi la 32 de saptamani sa vin tot la ei acolo. m-a intristat putin si ingrijorat, desi doctorita mi-a zis ca n-am motive de ingrijorare.  acum s-a prezentat pelvin asa mi-a scris si in foaie. cordul a fost cam greu de vizualizat. credeti-ma ca am stat acolo aproape 3 ore, daca nu 2 jumate tot am stat. ca sa nu mai zic ca am anuntat colegu si pe seful meu insa cand am ajuns la munca am avut neplacuta surpriza ca stimabilul meu coleg sa se ratoiasca la mine ca am intarziat 2 ore nu putin cum am zis la etlefon, desi eu ii zisesem ca sunt la eco astept randul si sper sa intarzii putin. in sfarsit. am stat mult deoarece bebelina nu se intorcea, statea numai cu spatele desi m-a trimis la "plimbare" doctorita si mi-a zis dupa 15 min s vin din nou, in timpul asta sa beau ceva dulce, sa ma misc putin si sa ma duc la toaleta deoarece am vezica cam plina. nu stiu dar a fost cam greu sa vada ce trebuia. asta e asa o mica parte din ce mi s-a intamplat azi.a fost o zi de rahat....

unde as putea sa merg sa-mi fac analizele astea( toxo, CMV, rubella, HSV1 si 2, lysteria-toate IgG si IgM)unde m-ar costa si mai putin si ar avea un laborator mai mare? eu am cautat la sanador insa am vauzt preturi cam maricele si odata ce le-am adunat am ajuns pe al vreo 600 lei... in rest la medlife nu exista o lista sua preturi si nici la medcenter....ceva idei va rog?
data trecuta am facut la spital insa doar IgM mi s-a facut.

trebuie sa fie pe site la medlife o lista de preturi. Ma uit eu si iti zic

Le : Toxo IgG si IgM 42+42
       CMV                 44+44
       Rubella             42+42
       Lysteria             60

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2011-01-14 19:08:29)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#798 2011-01-14 19:06:33

albinuta_vesela
Insomniac member

sante au preturi bune la analize tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.