Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-49
- blue_ellf
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-03
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11
nody esti pe mess? oricum mare diferenta nu este. problema mea ce mare este ca cu cateva luni in urma oprisem anticonceptionalele si imi venea foarte aiurea, adica cu catvea zile inainte aveam un fel de spotting si apoi imi venea menstruatia asta pana in luna lui august, cand mi-a venit catvea zile cam 3 zile si apoi usor usor nu prea mai mi-a curs decat ceva maroniu atat. nu mai stiam ce sa cred. credeam ca sunt anticonceptionalele de vina asa ca mi-am facut programare la gineco. asta se intampla inainte de 20 august. cand am devenit debusolata nu am mai tinut cont de data menstruatiei. eram foarte speriata ca nu stiam ce se intampla cu mine. inainte sa ajung la gineco facusem 1 test acsa care-mi iesise negativ si am mai facut unul la la dr. care a iesit la fel, negativ . atunci mi-a zis sa fac o ecografie sa nu fie vorba de niste chisturi, mi-a zis ca exista probabilitatea ca din cauza anticonceptionalelelor sa am dereglarea asta. atunci n=am fost la dr meu ci la o alta doctorita. soi la ecograf prima data dupa masuratori si ce am stiut eu sa zic dr de la ecografie a pus data ultimei menstre ca fiind 15 august.
13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
buna,pupam burticile... bubu eu am facut eco la 19 sapt si mi-a zis ca avea 250 grame si lungime nu mi-a spus... adina dar nu ti-a spus de ce sa iei duphaston pana la 32 de sapt?mie doar mi-a zis sa iau si eu nu l-am intrebat de ce treb sa mai iau... o sa notez pe ceva tot ce vreau sa-l intreb, ca sa nu mai uit!
fetita mea ieri s-a topait toata ziua si aseara noi ii ziceam sa se culce si ea se tot misca cand mai sus cand mai jos...si mie imi venea sa rad...si tati imi zicea sa nu mai rad,ca o deranjez si de aia nu se culca...si el tinea mana pe burtica si ii spunea sa se culce si ea..si ea nimik...parca ii facea in necaz...atat am ras....daca acum e amuzant,dar cand o fi langa noi ?????
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- blue_ellf
- Full member
la eco de 13 saptamani avea 8 cm, greutatea nu o mai stiu, insa in decembrie pe 25 cand am fost sa-i vedem sexul avea 240 g cred.
13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png
- sweetgirl27
- Hero member
tasha 2007 vad ca e cap le lista si tu adina esti a 3 a.... adina parca tu ai zis ca te dai pe burta cu o creama de la eucerin,nu? cum ii zice exact?si de unde o iei,de la farmacie?
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
multumesc fetele a noastra avea 253 g si ma gandeam daca este bine doar mi-a spus dr. ca este in parametri si ca e multumit de evolutia bebelului, nu stiu de ce ma apuca acuma pe mine grijile
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
n_loredana2008 a scris:nu stiu ce sa zic, dar daca dupa masuratori apare asa inseamna ca e ok si ai gresit tu.
si mie imi zicea ca pare mai mare dar ne-am luat dpn dupa um....si a stat si 41 de sapt..asta de la bebe la bebe...dar sigur e um..la eco poate sa apara mai mare si mai mic...asta daca nu cumva sigur stii data ovulatiei
Ultima oara a fost editat de czuky (2011-01-17 17:04:40)
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
sweetygirl27 a scris:adina dar nu ti-a spus de ce sa iei duphaston pana la 32 de sapt? adina parca tu ai zis ca te dai pe burta cu o creama de la eucerin,nu? cum ii zice exact?si de unde o iei,de la farmacie? tasha 2007 vad ca e cap le lista si tu adina esti a 3 a....
legat de duphaston, cred ca pe altcineva intrebai. eu nu am luat deloc.
Eucerinul meu este ulei. L-am luat de la farmacie. Este al 2-lea din lista asta : http://www.e-apoteca.ro/index.php?cPath=78
asa face si a mea, seara topaie, cand ma intind eu in pat.
sunt a 3-a. nu-mi spuneeee... am deja emotii
Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-01-17 17:17:58)
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
Dar nu mai zice nimeni nimic??
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Buna seara! Ce sa mai zic, cel putin eu...Azi m-am scoborat in butoiul cu melancolie...Imi fac atatea griji, mai ales cand mi-am dat seama ce venit redus voi avea in CIC. Am o rata imensa la apartament, ma da peste cap. Si pe de o parte copilul asta imi umple deja viata, ma fericeste, pe de alta parte grijile ma coplesesc. Azi sunt trista. Ma tot intreb ce as putrea face pentru a rotunji veniturile familiei. Hm!Sper sa nu fiti si voi triste, sunt eu pentru toata comunitatea. In plus, astept si rezultatul la toxo, analiza facuta iar, vine lunea viitoare, am iar emotii...
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- sweetgirl27
- Hero member
adina cred ca da, altcineva a zis de duphaston,aveam impresia ca tu...
mie la eco mi-a zis ca fetita mea e mai mica cu o sapt...in loc de 19 sapt,masura 18 sapt...asa a fost de la inceput...nu stiu de ce...
razu tu de ce repeti analizele la toxo? ai caine,pisica ceva acasa?
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Nu, sweety. Mie mi-au iesit ambele (IgM, IgG) la prima analiza toxo negative, ceea ce inseamna ca nu am avut niciodata toxoplasmoza si ca al meu corp nu a sintetizat anticorpi pentru aceasta boala. Prin urmare, se repeta in luna a 5-a si luna a 8-a analiza de toxo, pentru a se constata daca nu am facut intre timp...Sper sa nu. Dar uite asa mai adaug o grija pe lista...
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- blue_ellf
- Full member
deci sa inteleg ca deaceea mi-a zis dr. sa le mai repet odata cele pt toxo, etc. n-am stiut ca se repeta in luna a5a
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
razu, si eu imi fac griji din astea. si noi avem rata pt apt. eu o sa iau in jur de 700 de lei in concediu. si cate cheltuieli nu apar cu un copil chiar in seara asta vorbeam cu sotul ca nu stiu ce sa fac. cu traducerile nu merge. pregatiri nu mai am momentan. stau acasa si am timp mult dar nu fac nimic, nimic din care sa si castig ceva. sper sa ne descurcam macar ca acum.
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
neata burtici
eu am repetat toxoplasma lunar (au fost negative, si igg si igm)... si n-am nici un contact cu vreun caine, pisica, etc... mie asa mi-a zis dr meu... oricum eu cred ca e cam greu sa o faci... doar nu mancam fecale de pisica deci Razu, nu-ti fa griji!
Mamica de Eric Andrei
- pucca_pucca89
- Hero member
Neatza burtici! Aliy in sfarsit a reusit sa vada si al meu sot cum imi misca bebe burta.a murit d ras cand se uita.si apoi s.a apukat sa mangaie burta.oricum in fiekare dimineata il saluta p bebe,dar akum parka e si mai atent
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata burticute
aliy a scris:oricum eu cred ca e cam greu sa o faci... doar nu mancam fecale de pisica deci Razu, nu-ti fa griji!
nu este nevoie sa mananci nimic de la pisica pentru a face toxoplasmoza eu am imunitate, deci am facut candva in trecut, si n-am mancat nici macar din castronul pisicii doar am convietuit cu ea de mai bine de 10 ani
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- blue_ellf
- Full member
neata burticute mici si mari eu sunt foarte suparata.... trebuia sa mergem la niste cursuri prenatale miercuri( se fac la spital, si sunt gratuite, si se fac de 4 ori, 4 miercuri la rand, dupa care se ia o pauza de 1-2 luni) si buna lui colega am inteles ca vine maine la munca(a fost in concediu ca a fost fi-sa bolnava) si i-ar fi zis sotului meu sa nu-si faca alt program ca ea vine de dimineata.(pana acum sotul meu a fost numai schimbul 2 la munca). a fost inlocuita de catre o alta colega ( foarte amabila si intelegatoare) cu care el s-a inteles pt miercuri sa faca schimb de tura, femeia a fost de acord insa pe fir a intrat alta colega care este buna prietena cu cea din concediu. a venit sa-i aduca femeii cheile si cred ca i-a zis ca va veni miercuri schimbul 2 si trebuie sa stie cum se inchid salile si cum sta treaba pe acolo. nesimtita aia cred ca a sunat-o pe asta din concediu si l-a parat pe al meu sot ca ce vrea sa faca el. practic s-a bagat unde nu-i fierbe oala, ba chiar a zis ca ce-i trebuie lui cursuri prenatale. am fost plina de nervi ieri cand am auzit.nesimtire mai mare ca asta n-am vazut si rautate.numai peste femei ordinare dau. oricum am inteles ca tanti amabila i-a zis sefului ca face schimb de tura cu sotul meu ca a rugat-o si a zis cand vien la serviciu sa vian sa discute cu el. oricum daca va fi nevoie, ar fi cazul sa vin si eu, desi ma cam enervez repede stiu sa fiu diplomata.
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
- pucca_pucca89
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|