homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-97

#1825 2011-02-02 16:43:57

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11

Puca, frumoase hainute! Si eu stau prost la capitolul achizitii pentru bebe, dar sper sa recuperez.

Tymo, de unde esti? Cum de ai mers la unguri? Eu caut cu disperare uin vacion pe care nu il gasesc la noi si as vrea sa stiu daca il gasesc la unguri, sa merg dupa el. Desi...ma tot gandesc, nu ma cauta astia la granita? Ca trebuie sa il aduc in lada frigorifica....si mi-e teama sa nu mi-l ia, nu stiu dac e legal sa il aduc, atata timp cat ministerul a ablocat importul lui. Si habar nu am cum ajung de la mine...fac o zi prin tara. Ce ora o fi mai aproape?O mie d eintrebari...Cat despre DM, imi lipseste magazinul asta! In zona unde stau eu nu e niciun DM...ravagii as face!

LikeIt, multumesc pentru sfaturi!Mananc eu bine, dar tot ma tenteaza dulcele. Consum multe fructe, licchide, lapte, proteine, dar daca nu am dulce....Voi incerca sa le mai raresc si sa consum mai putina paine...

Ultima oara a fost editat de razu (2011-02-02 16:46:06)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1826 2011-02-02 16:58:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello burtici  par

draga, cel mai probabil este un avort menstrual. imi pare rau  sad

pucca, uita-te pe listutele de pe prima pagina si incepe cumparaturile in ordinea prioritatilor. gandeste ce lucruri sunt indispensabile, de care te poti lipsi sau a caror cumparare o poti amana si ia-o incet. eu eram plina de listute, cu rezolvate, urgente, de cumparat mai tarziu etc lol asigura-te ca ai si cateva schimburi mici de tot, pentru nou nascut, ca sa nu inoate bebe in hainutele pentru 1-3 luni.
noi inca nu avem patutul pus si nici nu ne grabim. si noua si lui ne este mai bine sa doarma in patul nostru. iar caruciorul, asa cum zice si poke, nu este deloc urgenta.

#1827 2011-02-02 17:13:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pokemon a scris:

pucca, lasa caruciorul, patutul si cadita. ca bebe poate fi purtat si in brate in primele 2-3 luni, poate dormi cu voi in pat, si il puteti spala, asa cum spunea cineva ca a facut, intr-un lighean mai mare...
da, stiu...oricine isi doreste totul pt bebele lui, insa, in ziua de azi, lucrurile astea nu pot fi mereu puse la punct.

insa, medicamentele, lucrurile pt igiena, paturici, bavetele, pantaloni, body-uri iti trebuie...
gandste-te ca e posibil sa il schimbi si de 2 ori pe zi, de body si costumas. bebelusul varsa, face caca si, la inceput, e posibil sa nu stii sa ii pui bine pampersul...iese pe langa el, se murdareste...iti curge tie lapte din sani si il poti stropi....
si repet...nu te baza pe ce iti vor da ceilalti. fina mea nu a primit un body! in schimb, a primit un costumas pt 1 an, ca copilul creste repede si toata lumea iti aduce lucruri mici. sau a primit o multime de rochite, superbe, dar nefolositoare...

EXACT! (da, ca de obicei chicot )

razu, tu pt hainute bebe potimerge in SIRAJ IASI (luni-vineri intre 9 si 17), acolo exista 2 mag cu produse la pret de producator, WYLESS se numeste firma... au chestii f decente si calitate bunuta (adica bbc 100%, nu se intinde, nu cedeaza culoare, croiala buna, nu sta bb cu gatul descoperit sau alte chestii care se mai intampla la hainutele din comert, imprimeuri dragute (aici depinde de moemnt si marime, eu am prins si superbe si uratele) - dar nici nu te vor tine 3 generatii de bebei). iar preturile sunt undeva la un 6-7 lei/body, 3 lei/pantalonas big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1828 2011-02-02 17:20:16

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

sweetygirl27 a scris:

nustiu ce combinatii sa maifac, ca as face,numaisa ma duc la wc ca simt ca imi plesneste burta....si eu mananc ciorbe si supe si beau si lichide...daca nu am baut acum la lichide cu raceala asta....si degeaba...

saraca fat o sta inghesuita in burta de la mancare si poate de aia nici nu se mai misca...
am pus 2 poze sa imi vedeti burta umflata...nu se vad prea bine..dar...se distinge burta acolo...

sweety, o sa ti treaca. sti cum e cu racelile , pana nu si face de cap n-ai cum sa scapi orice ai lua.sunt foarte bune lichidele mai ales cand racim, sper sa ti treaca cat mai repede puss  ai o burtica foarte frumi partydance .

pucca sunt frumoase hainutele, mai cumperi tu una alta asa incet incet, si o sa se stranga incet incet, nu le putem lua pe toate o data, uneori.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-02-02 17:22:52)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1829 2011-02-02 17:21:35

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

buna burtici

Pucca, clar iti trebuie mai multe haine. iti dau un mail. sa verifici si in spam wink

Mamica de Eric Andrei hjarta

Publicitate

loading...

#1830 2011-02-02 17:26:32

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

si eu cand o sa iau hainute,iau din astea sa am pt primele luni....si sa amatunci pt spital si cand il aduc acasa....ca dupa aia sigur primesc destule...de fapt deja le au pregatite, asteapta sa nasc ca sa mi le dea...imi da cumnata-mea,nasa....

eu o sa cumpar body-uri multe.....ca astea sunt necesare atunci si trebuie noi...
carut o sa iau dupa ce nasc..si patut avem...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1831 2011-02-02 17:51:07

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sweetygirl27 a scris:

adina..ti-au venit banii pe prenatal?

pe 11 - 12 ale lunii imi intra. si eu abia astept sa vad cat iau.

#1832 2011-02-02 17:55:58

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

fetelor, vin si eu cu o intrebare: voi aveti asigurare de sanatate? privata?
care sa va acopera costurile nasterii? adica sa se deconteze dupa nastere?
ca m-ar interesa si pe mine cu cat timp inainte de nastere trebe facuta smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1833 2011-02-02 18:09:58

albinuta_vesela
Insomniac member

angajarea in pelvis a bebelusului poate fi cauzata/influentata de ceva ? sau vine la momentul la care trebuie din motive.. naturale.... ?
e posibil sa se fi intamplat de la efort ? desi asa efor mare nu am facut. m-am fatait de colo colo cu niste haine in brate.   cesafac  bang   punish   supa

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-02-02 18:32:56)

#1834 2011-02-02 18:50:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

adina, in principiu nu, dar de ce intrebi? ce simti?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1835 2011-02-02 19:11:32

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

poke, eu m-am interesat de o astfel de asigurare dar n-am mai apucat sa o fac, era la ING, asigurare de viata cu acoperire pentru partea medicala dar trebuia facuta cu cel putin 9 luni inainte
pucca, eu sper din inima ca nu te-am suparat puss
eu zic ca mai ai destuuul timp sa pregatesti ce trebuie pentru bebe

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1836 2011-02-02 19:17:11

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

dana nu m ai suparat doamne fereste  puss  puss doar ca mai am asa de putin timp...dar cu dumnezeu inainte  signof10  rugaciune

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1837 2011-02-02 19:20:42

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

nu mai e putin timp, eu zic ca e suficient
gandeste-te calm si logic, fa listute si o sa o scoateti la capat, imposibil altfel puss

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1838 2011-02-02 19:21:06

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

a inceput is fata mea sa miste...cred ca face  scuba-diving prin burta... rotfl2 cateodata se fataie asa mult...cateodata abia misca...cum se rasfata ea din burta...

adina mai e pana nasti...stai linistita,ca nu te apuca acuma....

eu am mai scapat de raceala,adica nu am mai stranutat...de tusit mai tusesc ....sper sa scap si de tusa asta...si nasu mai curge cand si cand....
a naiba raceala,trebuia s-o experimentez si p asta acu in sarcina....ca am ani buni de cand nu am mai racit asa...sper sa reusesc sa imi iau medical...ca nu vreau sa ma duc iar la scoala sa ma virusez iar..ca vad ca umbla gripa peste tot

acu sa rezolv problema cu constipatia... bang

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1839 2011-02-02 19:26:36

pucca_pucca89
Hero member

pai am luat listutele de pe prima pagina...mi-am notat mai intai cum a zis garga...ce e mai important...ce imi trebuie acasa,pentru spital....
sunt destule...dar pana  la mijlocul lui aprilie sa reusesc sa le cumpar pe toate...ca nu am incredere in nimeni sa faca cumparaturile pt mine...e greu cu banii k nah..trebuiesc pentru atatea,mai imi trebuie si pentru cezariana si prin spital pe akolo...dar ma  rugaciune  rugaciune sa  fie bine,...

#1840 2011-02-02 19:35:48

albinuta_vesela
Insomniac member

katami a scris:

adina, in principiu nu, dar de ce intrebi? ce simti?

o simt foarte jos, imi preseaza vezica, urinez foarte des, daca stau la verticala mai mult simt intepaturi pana in vagin, uneori dureroase... asta de duminica... de asta intrebam daca se simte cumva coborarea asta...
i-am spus medicului de la Bv, prin tel, evident sad si mi-a zis sa iau no spa si duphaston una dim si una seara si sa fac o urocultura apoi sa il sunt sa ii spun rezultatul. zicea ceva de 72 de ore, si nu-mi amintesc ce a vrut sa zica  bang  , sa fac in urmatoarele 72 de ore sau dupa, cum o fi logic...
din cate am cercetat eu, bebe coboara cu 2-3 sapt inainte, dar nu e regula.
cred ca sun maine doc de aici si poate merg la echo sa vad ce zice.

#1841 2011-02-02 19:56:58

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Katami, iti foarte multumesc pentru sugestii! Data viitoare cand vin la control chiar vreau sa ajung in Siraj. Ma gandeam sa ma uit acolo si dupa carucior si patut. M-as bucura sa gasesc si hainute la pret bun si de calitate. Am cumparat din carrefour niste bodz, dar nu m/am priceput, le/am luat mari. Si la fel am patit cu niste manusi, scria pe set "pentru nou/nascuti", manusi de alea sa nu se zgarie, dar sunt mari, acasa mi-am dat seama..

Ultima oara a fost editat de razu (2011-02-02 19:57:59)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1842 2011-02-02 20:23:41

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

razu a scris:

Puca, frumoase hainute! Si eu stau prost la capitolul achizitii pentru bebe, dar sper sa recuperez.

Tymo, de unde esti? Cum de ai mers la unguri? Eu caut cu disperare uin vacion pe care nu il gasesc la noi si as vrea sa stiu daca il gasesc la unguri, sa merg dupa el. Desi...ma tot gandesc, nu ma cauta astia la granita? Ca trebuie sa il aduc in lada frigorifica....si mi-e teama sa nu mi-l ia, nu stiu dac e legal sa il aduc, atata timp cat ministerul a ablocat importul lui. Si habar nu am cum ajung de la mine...fac o zi prin tara. Ce ora o fi mai aproape?O mie d eintrebari...Cat despre DM, imi lipseste magazinul asta! In zona unde stau eu nu e niciun DM...ravagii as face!

LikeIt, multumesc pentru sfaturi!Mananc eu bine, dar tot ma tenteaza dulcele. Consum multe fructe, licchide, lapte, proteine, dar daca nu am dulce....Voi incerca sa le mai raresc si sa consum mai putina paine...

Razu eu sunt din Oradea, iar Debrecen e la 60 de km de mine, desi sunt localitati si mai apropiate de unde imi mai pot face cumparaturile. De fiecare data cand am iesit din tara ne-au cerut doar actele de identitate sau poate nici alea. Nu stiu cu ce te-as putea ajuta in privinta vaccinului, fiindca nu mai am de gand sa fac drumuri inafara localitatii pana dupa nastere sad
Noi avem in oras DM, dar sincer singurul lucru ce mi l-am luat de acolo a fost crema de burtica. Nici nu m-am uitat de pampers aici. Dar sunt ffffffffffffff curioasa ce preturi gasesc. Imi zicea cineva ca este pampers Baby Love care e bun si ieftin la DM-ul de aici, poate dupa ce ne acomodam cu bebe voi incerca si marca asta de scutece, deocamdata raman la pampers.

Noapte buna tuturor  puss

Ultima oara a fost editat de tymoteea_18 (2011-02-02 20:53:02)

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#1843 2011-02-02 21:10:02

pucca_pucca89
Hero member

iar se baga toata lumea la somn devreme??? supa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.