homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La sfarsitul blisterului am realizat ca am sarit o pastila.

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » La sfarsitul blisterului am realizat ca am sarit o pastila.

#1 2011-01-03 22:42:26

Voce7
New member
Inregistrat: 2011-01-03

La sfarsitul blisterului am realizat ca am sarit o pastila.

Salut.
In decembrie am inceput sa folosesc anticonceptionale. Spre sfarsitul foliei, mai exact cand mai aveam 3 pastilute maro am realizat ca am sarit o pastila, fiindca in loc sa incep noul blister duminica trebuia sa-l incep luni. Nu stiu cand am uitat sa iau acea pastila, partea buna e ca pe toata durata lunii decembrie am folosit si prezervativul. Astazi am inceput o noua folie de pastile. Intrebarea mea este dupa cate pastilute administrate sunt protejata in situatia data? Dupa 7 pastile inghitite sau trebuie sa folosesc prezervativul mai mult timp?
V-as fi recunoascatoare pt. un raspuns.

#2 2011-01-03 22:44:38

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: La sfarsitul blisterului am realizat ca am sarit o pastila.

Voce dupa ce ai luat 7 pastile corect esti protejata. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-01-08 22:53:10

Voce7
New member
Inregistrat: 2011-01-03

Re: La sfarsitul blisterului am realizat ca am sarit o pastila.

Iti multumesc mult pentru raspuns X_ynna.
Revin totusi cu o intrebare. Dupa cum am zis pe durata lunii decembrie(cand am uitat sa iau o pastila) am folosit prezervativul la fiecare contact. Am avut si menstra  pentru 3 zile in timpul administrarii pastilutelor maro. Totusi am o stare ciudata cam de o saptamana--greata, balonari si un discomfort sub coaste. Sa fie de la noua folie de anticonceptionale pe care am inceput-o (mentionez ca este a doua luna de administrare iar in prima luna am avut usoare senzatii de greata doar de 3-4 ori) sau poate fi o sarcina? Sa fac un test de sarcina acum sau sa mai astept urmatoarea menstra?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » La sfarsitul blisterului am realizat ca am sarit o pastila.

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.