|
Nu esti logat.
Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..-3
#39 2011-01-06 16:19:01
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..cand gasesti o persoana patologic de obsedata de o idee, care sa isi recunoasca boala si sa accepte tratamentul, sa ma anunti te rog si pe mine. si de citystar s-a ras si nu cred ca asta l-a impulsionat sa mearga la psihiatru. Offline #40 2011-01-06 18:52:43
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..Eu cred ca e mai rau sa fi inconstient decat obsedat. Offline #41 2011-01-06 22:16:15
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..
si ce sa fac? sa plang? nu e bolnav are ceva probleme pe la bibilica si e obsedat maxim, in rest n-are nimic. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #42 2011-01-06 22:18:36
Sincer, nu prea observ cum te ajuta pe tine sa fii obsedat de chestiile astea ca vad ca in continuare ai relatii pasagere cu tot felul de femei, de la "neveste disperate" la "amice binevoitoare" si descoperi incontinuu afectiuni diverse. Daca ai fi constient, n-ai mai face sex. Asta ar fi singura solutie ca sa nu mai contractezi nicio boala. (imaginara sau nu) Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-01-06 22:20:33) Offline #43 2011-01-06 22:45:14
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..lauro mami te credem ca iti e frica,de cand cu acel coi plostit si dureros excitant ,da te credem. Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-06 22:47:21) Offline Publicitateloading...
#44 2011-01-06 22:47:26
Offline #45 2011-01-06 23:28:48
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..Bella,nu am ce discuta cu tine,tratezi lucrurile prea cu nepasare,insa poate.....cine stie un Tricomonas,Gonoreea daca vei avea te va face mult mai realista si constienta pe teama asta,oricum,daca nu ai avut,nu este timpul pierdut...,nu sti de unde ''sare iepurele'' si...sare cand nu te astepti.Si nu mai ma invata tu despre hiv,ca stiu mai multe decat tine la domeniul asta. Offline #46 2011-01-06 23:47:56
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..Lauro, majoritatea dintre noi suntem constienti de riscuri si urmari. Unii isi iau masuri de precautie, altora le "place" riscul. Totusi nu cred ca trebuie dusa la extrem, in halul asta, toata treaba cu actorul respectiv. Offline #47 2011-01-07 09:08:46
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..lauro, faptul ca ai avut o data trichomonas nu cred ca te face pe tine mare expert sau mare invatacel pentru noi toate. ai avut o boala, MARE BRANZA! sa vezi cum e sa ai candida, hpv, rani pe col, cancer de col uterin, sa vezi durerile provocate de rana, sa sangerezi si sa te doara ingrozitor si sa nu stii de ce. unele din nou au avut, ne vezi ca stam sa plangem pe aici sus si tare? ca nu ai fost singurul bolnav de pe lume. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-07 10:40:19) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #48 2011-01-07 09:14:31
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?.. draga lauro,am avut o bts,nu vorbi de ceea ce nu sti.Daca m interesa de actorul ala imi cumparam un ziar,cautam p google si citeam de el ,nu cred ca deschideam un topic cu uimirea mea despre asta:)).Si daca esti asa socat repet iar lasate de sportul asta:)) . Offline #49 2011-01-07 10:03:25
sa stai in banca ta si sa taci din gura... Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #50 2011-01-07 10:17:03
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..tot_el23 ai si tu dreptatea ta. Ar trebui sa-l ignoram daca tot ii stim problema, sa nu-i mai raspundem la nimic. Intr-un fel da, are dreptate cu ignoranta asta medicala dar deja exagereaza si nu e tocmai ok. Si cred ca mai rau am facut noi ca am inceput sa comentam la topicul asta in loc sa ne vedem de treba m Oricum nu mi-am dat seama de la inceput de problemele pe care le are omul pt ca sunt mai noua pe forum. Subiectul ar trebui sa fie inchis de noi Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #51 2011-01-07 10:17:20
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..Doamne, da ce-i cu toti la topicul asta omul a deschis un topic ca noi toti, daca asa e el eu nu inteleg care e problema, sincer fiecare ulilizator are dreptul la parerea lui si mi se pare ca s-a calcat in picioare regulamentul la topicul asta! e plin de etichetari si de certuri fara rost. puteati ocoli subiectul daca vi se parea absurd.. sincer mi se pare ca exagerati cu totii Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-01-07 10:17:33) Offline #52 2011-01-07 10:35:22
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..ba mai mult topicu asta ar trebui s afie sters pt ca n-are sens asa ceva.. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #53 2011-01-07 10:39:46
de acord! Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-07 10:44:20) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #54 2011-01-07 11:02:25
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..bun, solutia e sa-l ignoram, nu sa aruncam in el cu rosii virtuale, expresie folosita de tine parca pe undeva tin minte ca mi-a placut Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-01-07 11:03:35) Offline #55 2011-01-07 14:21:26
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..Probleme mintale?eu cred ca cine afirma treaba asta se stie pe el ca are asa ceva.Si degeaba zicea userul Bella sau nu stiu cine,ca are prieten de multi ani si are incredere,pai asa o fi,insa daca nu esti fata desteapta si nu observi cand ceva in relatie nu mai merge ceva sau nu-i mai place partenerului cum e la pat,se va duce intai cu gandul la alta persoana,apoi cu,corpul.Important este sa stie de anumite riscuri,eu asta ziceam,de indiferenta unora si increderea altora.Degeaba ai o relatie care la prima vedere pare ok,pt ca in mintea barbatului se pot ascunde multe,uneori ca sa protejeze relatia,nu spune ce al deranjeaza in intimitate,pt ca nu vrea sa dea loc la unele interpretari,discutii si asa prefera sa aibe o relatie secreta,strict de pat.Deci degeaba spun unii si altii despre mine ca m-am intalnit cu nu stiu ce persoane,nu m-am intalnit cu ''curve' cum as inchipuie unii pe aici.Asa e am experimentat si domeniul swing in trecut,dar m-am retras din cauza ca exista un risc foarte mare,era placut,incitant dar pur si simplu ma socat nepasare unora de a face neprotejat si a merge pe incredere.A fost un domeniu placut,mi-a facut placere sa-l experimentez,insa a trebuit sa pun stop la vreme respectiva din cauza pericolelor care ma pandeau.Poate ca am devenit obsedat,am avut un tricomonas,mda..poate ca pt unii e un fleac,insa pe mine ma speriat rau atunci,ce dureri am avut si ce simptome si de atunci am devenit riguros in protectie.Orice usturime la organele genitatale imi da de gandit,ma facut foarte atent acele intamplari.Pt unii e un fleac poate un bts,insa pt mine nu este.Vorbind cu voi,aflu multe,incerc sa ma protejez cat mai bine si incerc sa invat cat mai multe despre bts,singurul care imi este teama este hivul,pt ca multe persoane nu-si fac aceasta analiza,le este teama,sunt indiferente,le este rusine si fara sa stie poate avea acest virus si de aceia am citit foarte mult despre el.Celelalte bts,se poate rezolva uneori cu o doza unica de medicament si ai scapat,insa.....la hiv se schimba problema.Stiu ca este mai rar intalnit,dar datorita acestei indiferente,unele persoane pot avea asa ceva fara sa stie si la randul lor al transmite tot fara sa vrea.Desigur,la femei rezultatele anumitor teste cum ar fi Papa Nicolau,unele rezultate anormale pot duce la alte analize si asa se poate descoperii existenta acestui virus,dar la barbati este mai nasol,unele simptome le ia ca simple dureri de cap,raceli,vb de persoanele active sexual,nu stiu cum sunt unii,dar cand treci prin unele sperieturi,nu poti uita si devi foarte atent,poate ca am devenit obsedat,asa este..,ca o fi bine,o fi rau,macar am tras o concluzie din intamplarile mele. Offline #56 2011-01-07 14:23:59
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..n-o sa stea nimeni sa citeasca ce ai scris, te asigur Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #57 2011-01-07 14:37:57
Re: Un actor celebru de filme xxx,gasit cu hiv,cum este posibil.....?..Tu nu ai nici cea mai mica intentie de a inceta, se pare. Bun, ne-ai explicat ce si cum, astora mai "neinformati". Multumim frumos, dar ai putea sa incetezi? Repeti acelasi lucru a nu stiu cata oara, doar sub alta forma. Bun, am inteles si asta. Nu crezi ca e suficient? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|