|
Nu esti logat.
Leonardo?-2#20 2012-05-08 16:03:15
Re: Leonardo?nu-i poti schimba cu unii mai mici? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #21 2012-05-08 16:27:25
Re: Leonardo?nu, cealalta marime ma strangea rau de tot. si altii nu imi plac When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #22 2012-05-08 16:30:48
Re: Leonardo?Pai,dupa cum au spus si celelalte fete nu prea mai au cine stie ce produse si unele dintre ele au si niste preturi Two souls don't find each other by simple accident Offline #23 2012-05-08 16:35:27
Re: Leonardo?asta am observat. dar totusi, ce pot sa fac sa nu mai sara? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #24 2012-05-08 16:39:27
Re: Leonardo?incearca acele pernute,chiar nu stiu ce sa zic,ma bate gandul sa pui ceva in varf,dar daca sunt cu deget nu stiu Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#25 2012-05-08 16:52:03
Re: Leonardo?nu sunt cu deget... hmm, o sa pun niste vata si revin When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #26 2012-05-08 16:56:50
Re: Leonardo?vata se aplatizeaza, mai ales daca ii porti o noapte intreaga (sau zi, depinde pt ce i-ai luat) si devine incomoda. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #27 2012-05-08 17:20:43
Re: Leonardo?eu imi mai luam inainte incaltaminte de la Leonardo,insa am renuntat si am trecut pe incaltaminte de piele naturala.nici nu se compara cu incaltamintea de la Leonardo.chiar mi-am cumparat anul trecut niste cizmulite super ok de la Leonardo cu 140 de lei,iar la alt magazin gen cele Nice Price aceleasi cizme erau 35 de lei....acelasi model,aceeasi firma..... si chiar imi place sa umblu prin magazinele de incaltaminte si va spun ca daca o sa cautati pe la tarabe si magazinele Nice Price aceleasi modele la un pret mult mai mic Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|