homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex neobisnuit.

#1 2011-01-05 02:05:57

blabla55
New member
Inregistrat: 2011-01-05

Sex neobisnuit.

Fetelor, ati facut sex cu un partener care avea fimoza? Ce-ati zis cand l-ati vazut si cum s-a desfasurat actul?

#2 2011-01-05 08:51:33

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Sex neobisnuit.

ce anume inseamna fimoza? scuze de intrebare dar na... nustiu

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-01-05 10:18:50

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Fimoză
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Fimoza este o afecțiune medicală ce ?mpiedică retragerea completă a prepuțului la baza glandului la băieți sau la persoane adulte. Cuv?ntul fimoză derivă din grecescul phimos (φῑμός, "= botniță"). Termenul este ambiguu deoarece este folosit pentru a exprima at?t o stare fiziologică ?n dezvoltarea individului (nu o boală), c?t și o stare patologică(i.e. o stare ce creează probleme unei persoane). Elasticitatea și ambiguitatea unei definiții sunt obișnuite c?nd se referă la copii. Rapoartele contradictorii și variațiile mari cu privire la rata circumciziilor post-neonatale reflectă lipsa de precizie a criteriilor de diagnosticare.[1][2] Fimoza a devenit o temă controversată ?n dezbaterile despre circumcizie [3].

La majoritatea copiilor fimoza este mai degrabă fiziologică dec?t patologică, ?n timp ce la copiii mai mari și la adulți este mai frecvent patologică dec?t fiziologică. Unii au sugerat ca fimoza fiziologică la copii să se refere la neretractibilitatea prepuțului din perioada de creștere pentru a face o distincție mai clară ?ntre această etapă normală a dezvoltării și formele patologice ale fimozei.[4] Abordările diferite sunt potrivite.

De remarcat că și femeile pot suferi de fimoză clitoridiană.[5]

nici eu nu stiam. si ca sa raspund la intrebare: nu.

#4 2011-01-05 10:31:33

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

multumesc Banana Split  in cazul asta si raspunsul meu este tot nu

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#5 2011-01-05 15:12:43

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

habar nu avea
raspunsul e nu smile
blabla55, ce te' a facut sa pui aceasta intrebare ?

Publicitate

loading...

#6 2011-01-05 15:28:38

blabla55
New member

Just a girl talk. In care majoritatea a spus ca pare a fi aiurea, iar actul in sine n-ar mai fi asa de fun. Poate la inceput fiind ceva nou dar in timpul actiunii..e un mister.

#7 2011-01-06 01:27:08

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ah, big_smile

#8 2011-01-13 20:19:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu, nu mi-a intamplat. Fostul meu avusese chestia asta cand era copil si a fost operat... s-a lasat cu cicatrice de-a lungul intregii jucarele, dar macar functiona bine. Imi imaginez ca sexul pentru o persoana cu chestia asta e dureros... adica... imi imaginez ca pielea aia care pur si simplu nu aluneca cum si pana unde trebuie, pune o oarecare presiune pe varful jucariei...si de la frecare, fie ajunge sa se irite/rupa pielea, fie incepe sa doara capul. Zic si eu. Am luat-o pe fir logic.

#9 2011-01-13 20:35:24

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Nici mie nu mi s-a intamplat...insa si eu cred ca nu poate fi deloc placut pentru el. Cum a zis si wildchild, pielea aia nu poate fi atat de elastica incat sa nu provoace iritatii, dureri. Plus ca daca (,) capul e acoperit in intregime, nu cred ca simte mare lucru, ca si placere vorbind. Din care stiu eu, la barbati aia e cea mai sensibila zona...si trebuie sa fie excitata la maxim.

#10 2011-01-13 22:22:49

blabla55
New member

Ne tot intrebam cum am reactiona la vederea "problemei" . Adica in focul pasiunii cand sa ne pregatim de un oral spre exemplu, hopa va  , nu se "decojeste" instrumentul cum trebuie lol Ramai surprinsa si te intrebi, oare fac asa cu totul sau... Si cum evitam sa fie o situatie stanjenitoare si pentru el. hmm

#11 2011-01-13 23:24:07

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

http://www.i-medic.ro/sexologie/viata-s … -tratament aici detalii despre fimoza la adulti , si din cate am citit adultii cu fimoza trebuie sa si-o trateze

#12 2011-01-14 00:45:12

blabla55
New member

orangina123 a scris:

Dar ai dat peste un asemenea baiat de iti pui problema cum sa ii faci oral?

Nu draga lol  Era doar o discutie, ce se intampla daca.. Si am postat aici din curiozitate, poate voi ati mai intalnit chestia asta. Prietena mea mi-a spus ca a citit si ea recent de "fimoza" si mi-a explicat in ce consta pt ca nici eu nu stiam.

#13 2011-01-14 19:52:54

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

http://www.apocalypsecartoons.com/cumbe … natch.html

Mi se pare ft ciudat,un pic amuzant ..in continuare ciudat deci e bun pt acest topic . rotfl2
M gandeam ca ar fi bun si pt discutie deoarece la inceput "micutzul" e q pielea pe "cap" ,pana sara in vulcan.Bine acolo banuiesc ca e vorba de circumcizie,dar oricum  rotfl .

cold

#14 2011-01-14 21:02:15

blabla55
New member

Si cum ai reactionat cand ai vazut ca instrumentul nu e normal? huh

Chiar am cautat acum, ca ai zis de miros si vad ca atunci cand nu e in erectie defapt s-ar putea decalota si spala, deci probabil prietenul tau nu avea obiceiul de a se spala box . Zic si eu  nustiu

#15 2011-01-15 12:10:04

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

orangina123.. ar fi putut fi candidoza.era unul ft intzepator?

cold

#16 2011-04-21 11:44:50

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Fetelor  , fimoza   se poate  trata  prin  intermediu chirurgical /  natural ( prin decalotari progresive)  / daca  fimoza este  de un grad scazut , atunci se  poate rezolva  prin act sexual !  In special  pozitia in  care femeia   sta  deasupra si  controleaza ea ,,actiunea " ! Se subintelege ca este necesar ca  in prealabil sa se  foloseasca  lubrefiant   pe baza de apa , se  aplica  doar cu cateva  minute  inainte de actul in sine pe  acea atza... urmand  dupa aceea  sa se  treaca la  fapte . Prin acea pozitie  pe  care am amintit-o anterior  se poate scapa foarte usor  de  fimoza ,  fara  dureri ,  fara a merge la  medic ,  fara a  trage ca  nebunul  sau nebuna de   bietul preput wink.
In acele  momente partenera trebuie sa  fie foarte  atenta la reactiile  partenerului  daca spune ceva ,  daca scoate sunete  de placere sau de durere excesiva ,  daca  va spune sa continuati usor usor , sau daca spune sa va  opriti  pentru cateva  clipe .

#17 2011-07-18 01:34:23

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

blabla55 a scris:

Ne tot intrebam cum am reactiona la vederea "problemei" . Adica in focul pasiunii cand sa ne pregatim de un oral spre exemplu, hopa va  , nu se "decojeste" instrumentul cum trebuie lol Ramai surprinsa si te intrebi, oare fac asa cu totul sau... Si cum evitam sa fie o situatie stanjenitoare si pentru el. hmm

rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.